REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

NERVI ÎNTINŞI LA MAXIM, ÎN CONSTANŢA! Părinţii se încăpăţânează să BLOCHEZE drumul pentru a-şi lăsa copiii la şcoală VIDEO

NERVI ÎNTINŞI LA MAXIM, ÎN CONSTANŢA! Părinţii se încăpăţânează să BLOCHEZE drumul pentru a-şi lăsa copiii la şcoală VIDEO

Replica API 23 ianuarie 2018 | 00:49 368

Primăria spune că face sens unic. Oamenii: Nu se rezolvă nimic!

Primăria spune că face sens unic. Oamenii: Nu se rezolvă nimic!

Problema legată de vehiculele parcate anapoda continuă la Constanța! Pe lângă faptul că străduțele înguste practic nu au nici o șansă la un trafic rutier liber, odată cu reîncepera școlii, au mai apărut în peisaj și părinții care se încăpățânează să-și ducă minorii până în buza unității de învățământ, parcându-și mașinile chiar și în mijlocul drumului, dacă e cazul. Cât despre ceilalți participanți la trafic… Dumnezeu cu mila!

Un astfel de eveniment a avut loc și în dimineața de luni, 22 ianuarie, când mai mulți locuitori ai unui bloc din municipiul Constanța au fost nevoiți să aștepte minute bune pentru a putea ieși din parcare. Pe imagini se poate observa cum ”bolidul” ocupa mare parte din carosabil și nici un alt autoturism nu se putea strecura pe lângă.

Degeaba au claxonat șoferii care așteptau să plece, că nu s-a schimbat nimic. În cele din urmă, unul dintre ei a mers pentru a căuta pe cel/cea care își lăsase mașina în acel loc. Și a găsit-o, fiind vorba despre o femeie. Aceasta s-a urcat la volan ca și când nimic nu s-a întâmplat și problema s-a rezolvat. Însă, oamenii din zonă susțin că problema nicidecum nu s-a rezolvat și asta pentru că astfel de situații pot fi întâlnite la ordinea zilei.

”În fiecare zi, în fiecare zi, aceeași situație. Nu se poate așa ceva. Drumul este mereu blocat. Ba cu cei care vin la școală, ba la biserică. Chiar nu se poate găsi o soluție?”, a spus un locuitor al zonei, fiind vorba despre strada Capidava din Tomis Nord. Așa cum e menționat și mai sus, întrucât situații de genul au tot fost, Primăria Constanța a precizat că s-a gândit la o soluție. ”În luna octombrie a anului trecut a fost pusă în discuție problema fluidizării traficului pe aleea Capidava în cadrul Comisiei de Circulație.

Astfel, în cadrul Comisiei s-a decis că soluția tehnică potrivită pentru fluidizarea traficului în zonă este instituirea unui sens unic. În această perioadă se lucrează la elaborarea proiectului și la obținerea avizelor din partea autorităților competente”, au spus reprezentanții Primăriei la începutul lunii ianuarie.

Însă, oamenii au precizat că nu va schimba nimic. ”Nu rezolvă nimic sensul unic. Când pleci pe Capidava, de la blocul U4, cam mereu este blocat drumul din pricina mașinilor parcate, care ori vin la școală, ori la biserică. Cum se va rezolva cu sensul unic? Nu înțelegem. Ideea este că trebuie lățită șoseaua, trebuie găsită altă soluție”, au spus aceștia.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si Tomis 1 aceiasi problema Sens unic si nicio rezolvare
0
0
Scroafa asta cu mertanul ocupa uneori locurile de parcare amenajate si platite de locatarii blocului de pe alee si stai ca boul sa vina troala sa isi duca sau aduca progenitura la scoli englezesti. Dar cacatul de comportament tot din grota vine. Huooooo!
2
6
departe de civilizatie ..pacat
2
0
pai cum indrazneste aruptu ala cu loganu sa sa ieie de fetisoara aia prea multu au prins tupeu saracile
5
7
Pe Solidaritatii unde sunt o gradinita si o scoala e aceeasi problema, chiar daca e sens unic. Trotuarele sunt ocupate de masini si mai mult de 3 m clearing pe mijlocul strazii nu ai. Cu toate tutele si cocalarii cu tractoare de Chelsea care se incapataneaza sa-si lase sau sa-si ia odraslele direct in fata scolii, in fiecare zi la orele 8 si 12 traficul e blocat complet. Parintii si elevii pietoni devin astfel niste aventurieri care risca sa devina road kill daca nu se comporta ca niste manguste. Apropo, in America scolile au cai de acces speciale si au interzis stationatul in fata scolii.
4
0
Ce stire de senzatie! Ce tara de frustrati si de linge blide! Ce comentarii de kkt la un articol de kkt. Asta se intampla zilnic peste tot, asta facem toti, da nimeni nu zice nimic. Ati gasit-o pe asta sa o tocati acuma ca a lasat masina 1 min. Si basinosul ala de pensionar cu vocabular de maidana s-a gasit sa faca el dreptate! Ba basinosule, daca n-ar fi astia tineri care muncesc si mai fac si greseli tu nu ti-ai mai lua pensia!
10
10
Cat de proasta este asta, saracu copil e nenorocit pe viata cu o mama asa proasta
8
8
Faceti ca in America, parintele nu coboara din masina sa-si duca copilul la clasa, este intampinat de un cadru din scoala si luat chiar din masina si dus in curtea scolii sau in clasa dupa caz.Asa este asigurat si fluxul stradal cat si siguranta elevului in scoala, nu intra oricine si cand vrea.Dar e drum lung pana acolo.Civilizatia e departe de noi, ca asa se doreste.
7
3
nervi intinsi la maximum, ziaristi de saguna!
12
2
Sunt multi d-astia si d-astea care fac aceste lucruri din cauza masinii si din cauza ca sunt nesimtiti...stim cu totii ca in Romania masina iti da FIGURI...singurul lucru care trebuie facut este sa bati unul dinasta sau chiar si una dinasta da mai usor asa daca e femeie..dupaia te urci pe plafonul masinii respective si te pisi pe ea la propriu...va garantez ca a 2-a oara o sa parcheze in primul loc de parcare situat si la 300 de metri de locul unde are treaba..
7
8
Ia uitati fratilor ce s-a umflat tarata in romani! V-ati trezit occidentali dintr-o data! Ca voi niciodata n-ati parcat de-aiurea sa va luati repede un parizer de la alimentara din colt, borcanul cu ciorba de la mama de-acasa sau copilul de la scoala! Hai ca pe asta n-o mai cred!
9
13
Simona o cheama. O muiam inainte sa se marite cu cimpanzeul de Bubu ! Este profesoara la supt, nu am ce comenta !
9
0
Copiii din ziua de astazi au ajuns sa fie niste fatalai datorita parintilor care-i pupa in cur!!!!
13
4
makedonii in jipuri sa se faleasca si sa-si duca puradeii pina pe scari cu masina lor de kkt
16
2
Cand era copil il ducea ma-sa si ta-su la scoala cu masina? Ne duceam toti la scoala din cartier unde era arondata locuinta. Nu existau fite, copii mergeau pe jos si nu murea nimeni. Acum toti vor sa mearga trimita copilu la scoala x ca acolo se face carte. Il trezeste cu o ora mai devreme, blocheaza strazile, sa isi lase plodul direct in clasa. Nu mai trebuie permisa inscrierea copilului la alta clasa, smecheria cu viza de flotant sa inceteze. Veniti pe Lapusneanu la Spectrum, pe Tomis si Poporului la scoala de la Flamanda sau Cismelei la scoala 29, dimineata intre 7.30 si 8 sa vedeti cum e.
22
1
Nu e cipana.............
6
0
Asta e vaca de Simona
11
0
O vaca care vorbeste lantelefon si se baga in intersectie fara sa se asigure si sa cedeze prioritate. Un oras plun de bizoni.
17
0
RROMania patria tiganilor
12
2
Popor de tigani smardoi si cocalari
19
1
De obicei tauatu' cu ceafa groasa il arunca pe urlac aproape din mers.Nu blocheaza drumul.Pt ca trebuie sa ajunga si el la pitipoance repede.
21
0
sug pwla la nevoie.la cati soferi stateau la rand pleca tatuatu cu ochii in gips.in alta ordine de idei la asa oras de cocalari asa comportamente.
19
2
ai vazut ca e femeie si repede cu injuraturi ...daca era un tatuat cu ceafa lata i ti cereai scuze si te baga sub volan ,ai dracu de curajosi ce sunteti
19
32
Normal ca sunt nervi! Pai cand vezi atatea toante ca lasa masina-n drum sa-si duca pana in clasa mostenitorul de prostie pt ca ala sau aia nu sunt in stare sa se aseze in banca pana ce nu e asezat cu grija.Si nu invata nimic!pt asta sunt nervii! Ca nu invata nimic!cu ce sunt de vina altii ca au unii copiii natangi si incurca circulatia din cauza lor.Fara stationare la mai putin de 300 de metri de scoala.Asa trebuie sa fie regula.Fara cocalari cu masini in fata scolii
37
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614