REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Nesimțirea bugetarilor de lux de la ASF. Au ținut cu dinții să nu apară public contractul de muncă!

Nesimțirea bugetarilor de lux de la ASF. Au ținut cu dinții să nu apară public contractul de muncă!

Mirela PASCAL 24 octombrie 2023 | 11:53 4630

Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară a refuzat cu desăvârșire să facă publice contractele colective de muncă, desecretizarea salariilor. Însă, fostul ministru la Economiei, Claudiu Năsui, a intrat în posesia contractului colectiv de muncă de la ASF. Astfel, pe lângă salariile de zeci de mii de euro, bugetarii de lux de la Autoritatea de Supraveghere Financiară ascundeau mai multe privilegii pe care le au: un salariu supimentar de Crăciun, un salariu suplimentar pe an - primă de performanță, un salariu suplimentar pentru vacanța mare, un salariu suplimentar de ”Ziua ASF”.

Nesimtirea bugetarilor de lux de la ASF. Au tinut cu dintii sa nu apara public contractul de munca!salarii de lux la ASF

ASF este printre cele mai bune exemple de bugetari de lux

„Salarii de zeci de mii de euro pe lună, şi tot nu e destul pentru ei. Mai adaugă şi sporuri şi diurne (îşi mută domiciliul ca să zică că sunt în deplasare perpetuă) şi al 13-lea, 14-lea, 15-lea salariu etc. Orice pot să facă să mai stoarcă un ban de la stat. Plus, evident, bonus de performanţă. Performanţa de a patrona faliment după faliment pe piaţa RCA", a precizat Claudiu Năsui.

Nesimtirea bugetarilor de lux de la ASF. Au tinut cu dintii sa nu apara public contractul de munca!Claudiu Năsui

După o luptă în instanță, Curtea de Apel Bucureşti a obligat Autoritatea de Supraveghere Financiară să-i transmită deputatului USR Claudiu Năsui, în virtutea dreptului la informații publice, salariile şi sporurile primite de conducerea instituției, precum şi banii daţi pe cazări, diurne şi transport. Anul trecut, președintele ASF, Nicu Marcu, lua 16.000 de euro lunar.

Nesimtirea bugetarilor de lux de la ASF. Au tinut cu dintii sa nu apara public contractul de munca!sediul ASF

ASF este instituția responsabilă cu autorizarea, reglementarea, supravegherea și controlul entităților din piețele financiare non-bancare românești: asigurări-reasigurări, instrumente și investiții financiare și pensii private.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ciocu mic. Acu noi suntem la putete
3
1
D***A - Numele "criptat" vine de la D-OAG-A??? Vezi ca si Frankestein a fost eminent in multe domenii, dar a reusit sa creeze o monstruozitate. Probabil cu el te asemuiesti, pentru ca atat tu, cat si ceea ce lasi in urma tot monstruos este. Pe de alta parte, cunosc faptul ca toti cei de pe aici vorbim cam degeaba, pentru ca efecte oricum nu vor exista, dar macar te mai ajutam si noi sa te privesti mai atenta in oglinda cand te machezi pe buze ca sa poti "pupa" suav si tandru elita care suge banii de la noi pentru a te maguli pe tine.
2
3
D***A ASF - M-am straduit sa gasesc in cadrul lingvisticii mai multor limbi cuvinte care sa iti poata defini ipocrizia si nesimtirea, dar, trebuie sa recunosc faptul ca omenirea, pana acum, nu a reusit sa conceptualizeze didactic vreun cuvant care sa iti acopere intreaga sfera a modului in care iti functioneaza sinapsele. Oricum totul este explicabil .... ocuparea unor asemenea posturi/job-uri bineinteles ca se bazeaza pe tupeu ordinar si mizerie umana, pentru ca altfel nu le-ati fi putut primi, de altfel neavand cum sa stea pe acele "scaune" oameni care nu sunt asemeni celor care ii "aseaza" si care le si stabilesc valoarea de cumparare pentru a le face jocurile. Pai cum ati putea Voi, cei Alesi, sa slujiti in genunchi pentru propasirea neamului prin dezastrul provocat, daca nu v-ar fi renumerat in asemenea mod miselesc. Apropo de studii .... te refereai la cele absolvite cu sau fara copiute, cu sau fara "plase", cu sau fara "plocoane", etc.?
5
1
Degeaba ai invatat pentru examene si ai studiile lu pejte daca performantele la ASF sunt tot de maturator polaris.
7
1
Ne pisam pe capitalisti, mue patroni si democratie.
12
2
De asta romanii nu evolueaza, ca mor de grija altuia in loc sa vada cum sa evolueze. In timp ce noi invatam pentru examene ca sa ajungem departe in viata voi erati in baruri si acum tot voi ne criticati. Eu sunt convinsa ca nici unul din voi nu are studii superioare facute pe bune ca noi, nu Spiru sau alte facultati private. Oamenii cu studii superioare merita si trebuie platiti pe masura!
12
16
Ce plm vreti ma dobitocilor, marsh inapoi la dat cu matura, tarani pr.osti ce sunteti ..!..
16
7
ASF ul trebuie urgent desfiintat. Nu fac nimic . Tot ce verifica ei falimentaeza , Atentie mare , mare la SIF - uri controlate tot de ASF . Salarii enorme si cei care au introdus certificatele la cele 5 SIF sunt deja pe zero . Auzi tu SIF Transilvania dividende 40 lei pe ANUL 2022 RUSINE ,RUSINE .URGENT DESFIINTAT ASF.
10
1
Desființați ASF s au să aibă salarii minime pe economie,nu semai vrea nimeni salariat s au Director la această instituție de huzur cu asemenea salarii impertinente nesimțite,aberante la ce venituri au r*mînii. Jos dictatura "Democratică"
6
3
Dacă sunt lăsați să și facă salarii de 16.000 Euro,iar noi suntem obligați să plătim RCA cu 1500-1800 ron,sume imense pt cetățeni,cei îndreptățiți să I tragă la răspundere,nu ofac,și ei trăiesc pe spatele nostru,degeaba Dl Ciolacu face pe justițiarul,numaidecât fațadă,pt noi fraieri,sunt optimist,le va veni o dată vremea să dea socoteală,romanul rabdă,dar......
8
3
Nenorociți ordinari e sunteți, analfabeți, nu va crapă obrazul de rușine cu salariile astea exorbitante, atâta timp cât pensionarii mor, copii mor de foame iar jegurile de guvernanți, premierul Ciolacu cel care bătea cu pumnul în masa cum se va modifica legea pensiilor ca acum sa spună ca toți vor primi 13,5%.Voi chiar sunteți creștini, în mormânt sa ajungeți toți, absolut toți, cu speciali, cu amantele, cu toții. Spuneați ca procentul cel mai mare de 30% se va aplica celor născuți în 1944 adică, PENSII POST MORTEM
9
2
Tara asta este defecta, nu se poate asa ceva, trebuie facut ceva, la fel si cu pensiile speciale. ASF-ul trebuie desfiintat
13
1
Că ne dă mocangeala voucere de vacanță și zile libere. Noi vrem doar pâine , circ și Șoșo.
7
0
Aveam de recuperat bani de la Euroins și le am trimis sesizare și mi au dat viteza nici nu mă băgat în seamă...MOOIE ASF,DESFIINTAREA !
24
3
Noi suntem vinovați! Vorba aceea:,,p***t este cel care dă,adică noi ,plătitorii de taxe și impozite,nu cel care cere"! În loc să beneficiem de servicii medicale și educaționale de calitate ,plătim salarii uriașe pentru incompetenți și pensii fără contributivitate.Spuneți-vă părerea în public,pentru că ceea ce spunem cu toții va conta! Când vorbim lucrurile se vor schimba! Altfel,ne vom tot minuna !!!!
18
2
Contribuabili, de orice fel, e ocupata cu pupatul mostelor! Asadar e bine!
15
4
la prima conferinta de presa, TOTI ziaristii ar trebui sa il intrebe pe ciolacu de ASF ! din nou si din nou, pana raspunde si ia masuri! Nu sa creasca taxele, hotii din psd, partidul talharilor!
24
3
Cine e de vina? Ei ca jumulesc ca le permite statutul sau noi ca acceptam sa fim jumuliti? Astea sunt cele 16 miliarde de lei pe care vrea sa le scoata Marcelika de la Buzau de la noi, de la privati.
20
3
ca in codrul verde...au de unde ????? cam criza bugetara...
15
3
Nasui e un baiat destept si chiar daca nu sunt adeptul unei clici politice,ce este adevarat trebuie recunoscut.Trebuie sa fie putin mai calm/echilibrat in dialogul cu ceilalti politicieni.ASF sunt mancatori de salarii mari,responsabilitati si rezultate zero
20
4
ati uitat sa puneti la socoteala si alte avantaje.masina, benzina, sofer , protocol.si veti vedea ca salariile se dubleaza.caz concret , avea totul platit da la mancre la telefon si benzina.nu cheltuia un leu din salariu. boieri pe banii nostri
28
2
Dacă populația acestei țări bananiera nu zice nimic înseamnă că e loc de mai mult, populația e ocupată cu pupatul moaștelor pe la biserici și mânăstiri (Dumnezeu îți dă dar nu iți bagă și în traista)
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407