REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

NEVERSEA 2019. Aproape 500 de persoane au primit îngrijiri medicale în a treia zi de festival

NEVERSEA 2019. Aproape 500 de persoane au primit îngrijiri medicale în a treia zi de festival

Replica API 8 iulie 2019 | 00:37 644

În a treia zi a Festivalului NEVERSEA 2019, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU și medicii care încadreaza punctele de prim ajutor și posturile medicale avansate au asistat 495 persoane. Dintre acestea, șapte persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

Potrivit oamenilor legii, din totalul celor care au primit asistență medicală, cazurile au fost astfel: patru cazuri de febră, 74 cazuri escoriații, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale și 196 alte afecțiuni medicale.

„Până la finalul festivalului, rămânem la datorie pentru a asigura un climat de siguranță și ca participanții să poată beneficia prompt și eficient de sprijinul imediat al colegilor, atunci când consideră că au nevoie de ajutor”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil li s-a facut rau de la muzica de rahat!
4
1
Daca este asa nociv, de ce se mai organizeaza ?
4
0
felicitari organizatorilor si tuturor celor care s-au distrat pe cinste, asa da!
2
4
Nu merita ajutor, drogatii si betivii, cheltuieli fara rost.Dar de sanatatea distrusa a celor ce sunt deranjati de timpenia asta de manifestare , cum ramine?
4
2
Dar politia nu ne prezinta ce capturi au facut de droguri chiar nimic astia le a venit rau de la apa plata cu lamaie . Replica va rogam sub protectia anonimatului luatile interviuri celor de la salvare si veti ramane surprinsi dar asta daca vor vorbi cei de acolo deoarece li se impune sa taca . Oricum doctorii de la urgente abia mai pot face fata la avalansa de drogati si la fel sunt rugati sa tina tacerea sa nu strice imaginea festivalului . Vrem raport cu ce capturi au fost facute de pol .
4
2
Ma gandesc ca poate exista batrani, neputinciosi, incapabili de a merge sau copii cu afectiuni severe a caror viata poate depinde de o salvare. "Supriza". Salvarile sunt mobilizate pt "nevarsi"...
8
1
Nu poti avea alte pretentii de la o adunatura de rupti in cur, care vor manca cateva saptamani pufuleti, pentru luxul de a participa la acest festival.
9
1
196 alte cazuri egal asistenta pentru drogati, de ce nu punctati si aceste cazuri, scad veniturile organizatorilor, sau ne facem de rusine ca sunt o gramada de controale si fac nimic. Stiu ce vorbesc, pentru ca am fost langa unul din cele 2 spitale mobile
11
0
Ne da lectii!
3
1
Esti mai prost ca o noapte pe partea intunecata a lunii. Nici in vise miami nu poate fi comparat cu asa ceva!esti cretinoid rau. Cu adrian minune la neversea o sa urmeze parazitii si fuego Irina loghin si marjuana, Sean Paul si dani mocanu OFENBACH si salam! Afisu de anul viitor! Huooo marsi in rasa matii de vacar. Cred si eu ca ti se pare wow din moment ce vi de la tara cu banii de pe porc si cu ratza infipta in cur. Hahahah
12
1
ALO REPLICA VENITI SI IN HARSOVA SA VEDETI POPULATIE MANCATA DE TANTARI TRECETI PRIN CENTRU PE LA FANTANA ARTEZIANA SA VEDETI LUME CU COPILASI CUM ISI DAU SINGUR PALME SI EU STAU NAPASATOR CA PORCUL MINCINOS ORDINAR
3
0
o mizerie de ,,festival,, jecmaneala si frauda pe fata , organizata
12
2
au inghitit sperma prea multa
4
3
Mie imi place astia care vreti ordine si liniste ducetiva la teatru la opera la schah sunt destule locuri si pentru voi.
4
11
Mergeti dragii mei in jungla cu tembelismul! Noi, aia de la Zorile, bai saracule avem proprietati in peninsula, tu, lache, stai la CET. Sau poate esti din NE Romaniei.
7
11
Bai saracilor care va uitati de sus de la Zorile si comentati....voi nu aveti bani pt neversea...uitati-va in continuare la Las FIERBINTI, asta e nivelul vostru DE cultura: giani, bobita si celentano
5
21
Nici cand a atacat SUA Irakul n-au fost atatea victime intr-o zi !
23
2
Tu va in gura de satanisti...bulangi drogati...Halal educatie...Teatrul de vara...festivaluri...alea le a ti i chis....Tuva n gat pe mamele voastre de pedofili...Sa ti dau la muie Fagadau....Sa ti futem nevasta in cur
21
6
Ar trebui facut in afara orasului. Cum e peste tot.
24
3
Toti retardatii comenteaza aicia , au iesit din epoca de piatra , un festival este un succes pt orice oras din lume , vezi Split , Miami
4
28
Hdjskaksnshsksjsndj
4
2
Credeam ca platitorii de la Neversea sunt bolnavi doar la cap. M-am inselat, copii distrusi.
17
1
Bai Jiji, DROGATULE, HOMOSEXUALULE, mars ba la cocina voastra de sex in grup, cocalarule. D-nilor doctori lasati-i dracului sa se tavaleasca ca maimutele, ce atata resurse umane si financiare pt. niste jeguri umane drogate. Astia cat or mai trai vor fi putregaiul societatii, ba mai omoara si pe sltii nevinovati. Vedem in fiecare zi acesti zombi.Mascaricii astia sant folositori ca masa de manevra in Piata Victoriei, gen Chirila, Ceausescu, batausul de batrani, in rest ce sa faci cu drogatii si betivii.
18
5
Acum trebuia sa existe regina maria mama ranitilor pe front care le arunca o floare si o bomboana. La cat era de naravasa in cautare de sula ii tolanea jumate pe astia de la neversea fara sa existe raniti
4
7
Sa ma diarez pe voi de frustrati. Pe facebook vreti legalizare la iarba, vreti sa donati bani la bolnavi necunoscuti, vreti autostrazi, un viitor mai bun. Bai diariilor ce treaba aveti voi cu drogatii, betivii si homosexualii? Suna la 112 daca te deranjeaza muzica de la Neversea. Toti se sparg la caca, dar la o stire despre gay, ii injurati la comentarii. Bai romani spurcati, batuti... ce vreti voi defapt de la viata ?
1
16
Asta-i primarie ?da autorizatii la toate balamucurile ?---locuitorii nu conteaza decit la votare ?---La anul viitor veti avea 4 la suta scor psd si ptr primar !---va bate-ti joc de constanteni nesimtitilor din primarie
16
2
deci mori de ras frate! adrian minune si furdui iancu la neversea.serios? wow fkin amazing de stupid.cum dracu asa ceva? ! aaa da romania ee ma trezisem si eu!
21
1
fiu de curva ce esti! are dreptate omu.asa e rasa voastra de lepre drogate si slcooliste! si ce anvergura bah prostane.esti esti atat de bou incat ar trebuii sa primesti premiul pentru cel mai handicapat animal in 2 picioare de pe planeta! aa da anvergura ca au bagat aia si manele ..pfff manele la never sea hahahaha lesinati parliti!
18
6
@nume... Este normal.... Una la mana... Doi.... De ce faci lumea betiva si drogata? Ca esti tu cretin? Ca esti un coate goale? Ca esti un limbi in pizda? Sa stau sa iti spun ca un festival de asa anvergura este un lucru deosebit din toate punctele de vedere, este pierdere de timp... Nu iti convine? Mutate babuinule... Dupa gandirea ta, trebuie sa stai in grota, tu.... Ai sictir...
9
27
O sa fiu injurat ..scuze !!! Partea cu asistenta medicala , la festivale o asigura statu , oriunde in lume . Partea cu basii la maxim , este putin spus . Acolo este zgomot , cand decoleaza un avion . Caldura puternica plus basii aia....iti poate da cu , fatal error system. Nu pricep , cum dorm cei care locuiesc in zona ...zgomot puternic , multa lume de la festival si caldura noaptea .
15
6
sa stai ore multe de tot in lumini strobo si basi la maxim, cred si eu ca te ia cu lesin si cefalee.
23
2
Este normal sa se playeasca asistenta medicala din banii contribuabililor pt un eveniment privat? Spitalul nu are bani de anumite medicamente dar sunt bani pt drogatii si betivii de la neversea. E normal ca minorii sa cumpere alcool de pe plaja?E normal sa se incalce legea cu atatia decibeli dupa ora 23 in mijlocul orasului? De ex zoom beach reduce volumul dupa ora 23.
34
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212