REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

NEVERSEA: IATĂ CÂTEVA REGULI ŞI CE RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE AU FOST IMPUSE ÎN ZONĂ

NEVERSEA: IATĂ CÂTEVA REGULI ŞI CE RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE AU FOST IMPUSE ÎN ZONĂ

Replica API 4 iulie 2019 | 00:38 1228

Festivalul Neversea începe joi, 4 iulie, iar cu ocazia acestui eveniment trebuie să ştiţi că se instituie anumite restricţii de trafic pe anumite străzi din municipiu!

Astfel, în Zona Peninsulară vor avea acces doar riveranii şi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul restricţionat în baza unui permis eliberat în acest sens. Ei trebuie să se prezinte la punctul „Acces Auto“ (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port).

Punctul „Acces Auto“ funcţionează între orele 09.00 – 21.00. Riveranii care deţin deja permis auto de acces în zona peninsulară eliberat de Primaria Municipiului Constanta nu sunt nevoiţi să procure unul special pentru această perioadă.

Restricţiile sunt valabile începând de joi, 4 iulie, până luni, 8 iulie, pe arterele care duc către locul de desfăşurare al festivalului, după cum urmează:

-strada Traian cu Valea Portului;

Poarta 1;

-strada Traian cu strada Termele Romane;

-strada Traian cu bulevardul Tomis;

-strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga;

-strada Yokohama, strada Salonic şi strada Belvedere;

-strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân;

-strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan;

-strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal;

-strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor;

-strada Bucovina cu strada Eroilor.

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 2 – 8 iulie. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranţă, cu excepţia autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale.

Bine de ştiut:

Participanţii care şi-au cumpărat bilete le pot preschimba şi azi în brăţări, la corturile de check-in. Până la ora 22.00, aceștia se pot prezenta la corturi cu un bilet cu cod de bare valid şi o carte de identitate, pentru a intra în posesia brăţării de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie și de acordul scris al părinţilor, în timp ce minorii sub 14 ani pot intra la festival doar însoţiţi de un părinte.

Pentru riverani, tariful de acces este redus cu 150 de lei, iar pentru restul constănţenilor, cu 100 de lei. Printre artiştii care vor urca mâine pe scenele de la Neversea, se numără şi Mahmut Orhan, Inna, dar şi Sasha Lopez.

În timpul festivalului, accesul se va face prin Portul Tomis de la ora 14:00 până la 06:00 dimineaţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cara mwie am dat anul trecut, de mi-au luat un strat de piele. Spre dimineata, la discretie. Mwie, cur, pola sa te tina!
0
0
cata poluare fonica produce acest festival locatarilor din preajma?
4
0
Eu sunt de acord cu organizarea evenimentelor, Neversea aduce milioane de lei orasului, comunistii nu au cum sa inteleaga pentru ca ei nu stiu cum functioneaza economia, DAR trebuiesc respectate si legile statului, accesul auto cu acele permise nu respecta nici o lege, cum poate emite o persoana juridica permise de acces pe anumite strazi aflate in domeniul public, iar politistii care interzic accesul pe motiv ca nu ai un permis fara nici o valoare juridica sunt pasibili de dosar penal pentru abuz in serviciu, accesul auto trebuia facut in baza unor permise eliberate de primarie.
2
3
mai invidiosilor, lasati copiii sa se distreze liber, ce sa faci daca voi nu ati avut?
2
6
99 la suta din tinerii care se duc la Neversea, o fac pentru droguri, ducetiva copii dupa ce vin de la acest rai al drogurilor la niste testari sa vedeto ce baga in ei.
4
1
Multa mooie pentru realizatori, participanti si acest festival de cacat!
9
2
ONG uri de cacat voi sunteti de vina pt mizeria produsa la noi si in Europa,voi cu organizatiile voastre aduceti emigranti din Libia si Nigeria pe coasta Italiei ...suneti niste homosexuali cu veleitati de pedofili !Baga mi as pula in Georgica Soros si in fiisu Alexander
7
0
Dupa ce ca aveti un festival care va ridica economia orasului, va mai si plangeti, fara turisti constanta este un oras fantoma. O sa ramaneti cu salarii mici si preturi mari datorita branzarilor
2
9
Am ajuns sa-l consideram pe mazare mai cu bun simt.Dezmatul lui era la locul potrivit.Cata spaga a dat acest privat de are toate la ordine toate autoritatile platite din bani publici????
7
1
Neversea o mangla marca Fagadau ,pe care speram sa il vedem cat mai curand la puscarie impreuna cu complicii din primarie. Langa Mazare cu totii. neversea este o porcarie care deranjeaza orasul Constanta.Locuitorii Constantei trebuie sa suporte mizeria si aglomeratia sezonului estival si era deja prea mult.Acum si porcaria neversea care aduce un plus de discomfort,aglomeratie de masini,parcarile ocupate,aglomeratie de drogati si betivi care freventeaza muzica electronica .Stau si se uita la scena si dau din cap ca zombi.Fagadau face banii si constantenii sufera mizeria. La puscarie Fagadau!
12
3
Mai homosexualule , eu sunt o tanara de 23 de ani , dar citind ce iti debiteaza creierul de musca nu ma pot abtine sa iti aduc la cunostinta ca nu toti tinerii prefera mizeriile de droguri si nici nu se ard in cur reciproc ... ca tine ! Muistule !
7
4
Festivalul drogatilor si al curvasariei, puteau sa faca la Corbu la Navodari sau prin Vama ce sa caute la noi in oras sa deranjeze pe caldurile astea locuitorii din zona, plus ca nu mai poti face plaja la modern.. lasa mizerie in urma lor si plaja cateva zile dupa festival devine nefolosibila deorece e un focar de infectie pana o curata, sa va iau festivalul in pula si pe curvele voastre de mame infecte care v-au adus pe lume.
15
1
Dar afise in limba romana sunt?
4
0
Toti pensionarii comunisti au internet si viziteaza siteul replica se pare. Ala zice de droguri, boschetarul asta se cum dorm oamenii .. sa stiti ca la azilul de batrani e liniste si pace si nici nu e scump . Hai salut
1
12
Nu au nevoie. Nici camioanele de neuroni care iti lipsesc nu au nevoie. Din pacate, ma-ta nu te-a gatuit la nastere, asa ne scapa de o vita ca tine.
2
18
Camioanele de cocaina au nevoie de permis special ? Sau intra la -agenti economici care isi desfasoara activitatea in zona- ?
15
1
blocurile din apropiere, cei care locuiesc acolo cum dorm?
19
1
Mii de cacaciosi si pitipoance care nu au muncit o zi in viata lor vin sa se scalambaie si sa se drogheze la Cta cu acceptul si organizarea PRIMARIEI Cta ! Trei zile si nopti , zeci de mii de locuitori vor trebui sa suporte duduiala si mizeria facuta de acesti drogati si muiste ! Puteau sa organizeze acest jeg de Festival la Corbu oe plaja sau la Vama veche unde este raiul drogatilor ! Anul trecut s-a comis zi o crima !... Fagadau , sa ne pisham pe mecla ta de taran coclit !
21
4
Cel mai bun exemplu de hotie, coruptie si prosteala. Constructii si acces auto ilegale pe plaja, iar noi platim o gramada de servicii publice, jandarmerie, salvare, pompieri, etc in timp ce un privat incaseaza milioane de euro.
10
2
sa faci neversea acolo, cu maica-ta aia hoata care baga 5 buletine-n urna
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212