REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă

Virgil STOIAN 8 februarie 2024 | 00:00 529

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe liberali să meargă din poartă în poartă şi să stea de vorbă cu cetăţenii despre lucrurile pe care partidul le-a făcut de când este la guvernare în coaliţia cu PSD, ca „să vadă românii de la noi onestitatea şi sinceritatea pentru tot şi în acelaşi timp asumarea, responsabilitatea pentru ce am făcut bine sau nu am făcut bine“. E cam riscantă acțiunea... nu de alta dar românul e iute la mânie și cred că o să le arate ce crede el despre onestitatea și sinceritatea politicienilor.

Nicolae Ciuca

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
6
1
cariera de ofiter superior a fost odata si trebue sa fie NOBILA, cu bun simt, dragoste de tara, popor si adevar ! politica e opusul cine intra in ea are un mare semn de intrebare si un comportament si caracter ca atare!
4
0
p*****a INSPIRATIE...cum sa vii la poarta mea,sa ma intrebi...CE MA DOARE???de la inceput te anunt dle TREPADUSI... ca eu nu sunt PERSOANA VULNERABILA..am muncit cu familia mea peste 75 ani imptreuna... avem munca noastra...sa mergeti la portile PUTORILOR... care i-a durut in KUR de tot ce-i inconjoara, si acum asteapta...pomeni electorale..SINCER NU VA ASTEPT LA POARTA MEA ...SA NU AVETI NECAZURI...VOI FI FOARTE FERM AM SI DE CE...
13
1
daca mergeti din poarta in poarta va intoarceti in 4 scanduri. tu in 8 scanduri umflatule, ca n-ati facut nimic pt. tara, doar ati furat-o si jefuit-o. am ajuns mai rau ca-n comunism
22
2
Pana acum,oferta electorala arata un aranjament al sistemului,prin care pe oricine ai vota,iese in folosul altcuiva decat poporul Roman. Aceleasi bile in borcan,invartite si noi dam ca dobitocii cu stampila. Nici o bila noua,mai buna. Se pare ca pana la schimbarea naturala a catorva generatii,suntem condamnati la supunerea fata de impostura,submediocritate,rautate si semidictatura numita abuziv democratie. Persoanele si personalitatile pozitive sunt marginalizate,evitate si se promoveaza genul avut si la aceasta ora,adica ce se poate mai rau. Se merge la vot din inertie,unii mai naivi cu speranta,altii la misto. Cei mai multi sunt ingretosati si nu merg.
15
2
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
17
3
DE CE NU SI-A VAZUT DE CARIERA LUI MILITARA SI PENSIA LUI ???? DEOARECE ESTE...CIUCA...CIUCA AL NOSTRU...
15
2
nu inteleg de ce omul asta nu sia vazut de viata lui linistita cu o pensie ne sim ti ta si o batranete fericita, o gradinita inverzita langa o casuta si o amanta tinerica !
16
3
ca doar asa afla cata mmmwie poate inghite un hot ordinar. Si ciomege pe greaban.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272