REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Nicolae Ciucă, președintele PNL:

Nicolae Ciucă, președintele PNL:

A.F. 11 decembrie 2023 | 00:00 386

Nicolae Ciuca, presedintele PNL:

„E o coaliție de guvernare, nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puțin în pat. Chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost trei și era posibil să n-avem loc. În cameră încăpem și este posibil ca la un moment dat să fim mai mulți.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spre stiinta tuturor, tatal acestui individ a fost subofiter , sofer al comandantului armatei 3 (parca) de la Craiova. A intrat la academie cu "derogare", doar dupa 3 ani....Va dati seama ce relatii a avut pt o asa ascensiune. Meserie??? Au fost altii super fata de asta, dar nu au avut relatiile astuia,
0
0
Tov. general este cu siguranta bun acolo,in locul pentru care chiar a invatat si s-a instruit sa fie. In politica nu e bun. Nu e bun nici sa sef de asociatie de locatari,ca si acolo e vorba de civilie. E aiurea sa pui oameni bine intruiti intr-un anume domeniu,sa conduca ceva complet diferit de studiile urmate. E cam cum ai pune unul fara studii. Sef la spital un inginer,la partide un militar,la agricultura un ginecolog si asa mai departe. Pai ce e asta? Impostura de stat,asta este. O bizarerie ridicola pentru strainii care ne privesc si tragedie pentru noi,care traim aici.
4
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
4
1
astia sunt oamenii care ne plac,tac si praf ne fac,iar cand vorbesc promit si ne aburesc, le dam votul si plangem pe clape la r*****a , bravo la noi!
4
0
Asa este cand suntem condusi de PROSTANACI.
8
0
Daca asta a ajuns ....presedintele PNL e jalnic. Acest ....neica nimeni un general facut ...dupa nu stiu ce criterii si ...apeluri ale bocancilor v-a duce acest partid care mai era totusi istoric , la pierzanie. Daca nu ma credeti , cunosc persoane care au fost cu Ciuca prin ....Afganistan....si sa va spuna cam ce facea pe acolo.....
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272