REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Nicu Roșu, reconfirmat preşedinte al Organizației Județene a Tineretului Social Democrat. Ce mesaj le-a transmis primarilor şi lui Felix Stroe!

Nicu Roșu, reconfirmat preşedinte al Organizației Județene a Tineretului Social Democrat. Ce mesaj le-a transmis primarilor şi lui Felix Stroe!

Replica API 5 octombrie 2019 | 08:55 1463

Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat (TSD) și-a ales vineri, 4 octombrie a.c., președintele organizației. Nicu Roșu, unicul candidat la postul respectiv s-a ales cu încă un mandat, fiind ales cu unanimitate de voturi.

Au fost prezente circa 600 de persoane; în afară de tinerii memrbi ai TSD, au fost prezenţi membrii conducerii judeţene de la seniori, dar şi primari.

Edililor, Nicu Roşu le-a transmis următorul mesaj: "Primarilor prezenți în această seară le solicit să acorde sprijin și încredere tinerilor; cu tinerii puteți câștiga prezidențialele și localele de anul viitor. Să nu uitați de ei, trebuie să fie recompensați și apreciați. Domnului președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, îl adresez rugămintea ca la alegerile locale locale de anul viitor o treime din locurile eligibile de consilieri să ni le acorde nouă, celor de la organizația de tineret. Iar din acea treime, jumătate să fie fete, jumătate baieţi”.

De altfel, solicitarea privind alocarea unor locuri eligibile pe lista de candidaţi pentru consilii a fost supusă la vot. Evident, propunerea a fost votată de cei prezenţi, iar liderii de la judeţ (seniori) au acceptat-o ca atare. Cel puţin la nivel declarativ.

A.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stefan sau Laur sau Jenel, esti penibil. Analfabet, o dovedesti. Ca nu intelegi nimic, este clar. Ia o banana si urca te inapoi in copac. Daca poti sa te arunci in cap de acolo, noi iti multumim. Oricum, esti in plus pe aceasta planeta. Esti apa din rezervorul WC ului, iar noi apasam pe buton. Du te printre ai tai. Aici nu te intelege nimeni.
4
2
Muiee Usr-istilor multa muieee la cat mai multa muie sa luatii :D
8
3
Dnl Stoie vrem si noi la ciolan neam saturat de lipt afise
0
2
Muie ! Trebuie sa scriu minim 10 caractere : Muie!
4
3
Ciuma rosie se foloseste de cipanii lu Rosu si de altii din drojdia societatii. Jegoasa combinatie.
6
2
Vezi ca injuri o majoritate, care isi exprima liber opiniile, intr o tara pe care si o doresc libera si normala. Spre deosebire de tine, acesti oameni nu sunt afiliati politic. Acesti oameni muncesc. Direrenta pe care nu o intelegi tu este ca nu mai vor sa munceasca pentru niste hoti care devalizeaza o tara, de 30 de ani. Simplu. Nu pentru tine, insa. Veti vedea! Daca nu ati inteles mesajul de la europarlamentare, sigur le veti intelege pe cele care urmeaza. Vor fi mult mai clare!
10
5
Bine ca stati voi acasa si nu aveti de munca si postati aici.... retardatilor Mu!e usr mu!e pnl!!
7
12
Asa arata viitorul PSD... Jalnic. Atentie la personaj sa nu treaca la alt partid odata cu caderea putredului PSD. Mare atentie la astfel de "carieristi". Astia strica politica si duc populatia la saracire prin stilul lor de a vedea viata si oamenii. Sunt interesati doar de functii in "unanimitate". Asa castiga si Dragnea cand era "ales" .
12
4
Stai linistit. Cand Nicu e la scoala de vara, mushata lui se tavaleste cu mine prin Eforie Sud. Si crede-ma ca se tavaleste al dracului de bine. Succesuri, Nicule!
7
4
un alt mu!st, asta de mic, cu nume predestinat. unu este la fel de prost cum il stiti si voi.
20
4
dar cea mai mare muie cu cacat porcului hot stroe si postacilor muisti !!!
17
4
Bai prostule, pe langa faptul ca nu poti lega o propozitie din cateva cuvinte, daca iti arat un abecedar, incepi sa plangi ca te duce mata la meditatie ca sa l poti citi. Asta este nivelul vostru: ghicitori de abecedar! Crede ma, este mai bine sa taci. Oricum nu ai nimic de spus.
11
5
stiti ce zici vulpea la arici du-te n pila mea de aici
4
15
Ce legatura are viata de familie sau amantele lui cu campania si politica? Haha. daca vede sotia poze are probleme acasa nu in campanie
1
13
Nicule sotia stie ce faci tu la scolile de vara? Asteptam campania sa dam drumu la poze ...tic tac
20
4
Bai postaci comunisti, degeaba slaviti partidul asta nenorocit. Sunteti putini si disperati! Ala nu spune nimic si nu a facut nimic si voi aplaudati ca prostii. Asta inseamna sa fii imbecil si spalat pe creier. Poate putin uns cu bani murdari. Se vede de la o posta ca v a scos partidul la joc de glezne! Vai de capul vostru de distrusi!
27
3
Trebuie sa fie un echilibru si la nivelul etniilor!!! Probabil ca numai asa a ajuns acest GAGAN sa conduca sperantele PSD ului! Stroe, tine l de zgarda mai aproape, sa nu fie nevoit sa deschida gura...E shoc!!! E diferenta de multe biblioteci intre etnicul tau si ceilalti tineri!!!
17
4
Tineri care chiar fac treaba!! Astia sunt viitorul tari!! Felicitari din auflet! Ne bazam pe tine, Nicule si pe echipa ta!!
4
23
Bravo,niste tineri de perspectiva,ei sunt viitorul tarii!!
2
25
Psd aliat cu cipanii salbatici. Ce amestec scarbos.
25
4
Unicul candidat si unanimitate de voturi?! Ce Rosu puternic!?
21
4
Daca PSD ar fi fost un partid cu oameni decenti, integrii si profesionisti, acest demers ar fi fost unul laudabil. Dar intr un partid de hoti dovediti, nu este decat o imparteala a prazii, de catre lupii tineri si flamanzi. Adevarul este ca pentru aia batrani, a devenit foarte dificil sa ascunda prada! O sa vedeti la alegeri cat va mai suporta romanii, comunisti imputiti!
31
5
Asta maine poimaine o sa ajunga parlamentar si o sa vina cu idei de genu, daca fur si ma prinzi, faci si tu jumate din pedeapsa...
27
3
El si Valerio Nicola Steli Samara niste pierde vara care are alearga dupa functii la puscarie cu ei, Steli Samara a avut aranjat examenul la Directia Agricola oare ca e la PSD ??
28
5
Iar e bine : "unicul candidat" a fost ales !
25
3
Niculeeeeeeeee!!! Ce zici ma de Raja ! Pai tu stii ce e acolo ?? Asa ca stii ? Lasa Nicule ipocrizia . Spune tu lu' Stroe altceva ma Nicule ma
19
5
Foarte buna initiativa, doar tinerii pot schimba ceva in tara asta. Felicitari tinere, daca o tii tot asa ai viitor mare.
6
25
Felicitari si mult succes Nicu Rosu. Nu te lasa
6
27
Asa da. Doar cu tineri care au curajul sa ceara pt tineret vom castiga tinerii bravo Nicu. Sper sa iasa
5
27
Un mascarici
29
13
Bravo Nocu!! Succes! Adi de la targusor
9
29
amantul perfekt ...
19
6
Felicitari Nicu! Mult succes!
9
32
Bravo!!Felicitari!! A demonstrat prin toate actiunile pe care le a facut ca merita sa conduca aceasta frumoasa echipa de la tineret!!
9
39
Foarte frumos ca se implica tinerii in politica... mult succes si la cat mai multe proiecte finalizate cu succes in beneficiul tinerilor din Constanta!
7
37
Multa mu13
25
15
Astia sunt viitorul? Astia fac politica rusine ROSU esti o mizerie de om
36
11
Pai sa se bucure si el 6 luni, ca dupa toate mizeriile astea o sa ajunga la parnaie unde le este locul. Au distrus orasul asta in 4 ani. La puscarie baaaa!!!!!! Sper sa putreziti acolo. Muoe rosu, fagadau, tincu, si toate zapitele alea de la tineret care ii pupa in cur pe bosorogii de la psd!. Muiee!
31
13
Bizara chestie, cipanizarea politica. Intr-o lume normala acest primitiv nu depasea stadiul de chelner.
47
11
Felicitari tinere!
10
27
Numele e ok
15
8
A fost ales de conducerea de la Bucuresti acum doua saptamani.
25
1
Singurul candidat. inseamna ca e singurul care vede viitorul ce nu se ascunde in psd .Nicu Rosu inchis.
23
7
Fooarrte tare! Unanimitate!
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272