REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NOI DETALII în cazul MORȚII TÂNĂRULUI din MĂCIN: ‘S-a sinucis’

NOI DETALII în cazul MORȚII TÂNĂRULUI din MĂCIN: ‘S-a sinucis’

Replica API 5 decembrie 2021 | 00:06 17575

Alex, tânărul de 21 de ani ce a decedat în urma unui accident rutier, a lăsat un gol imens în sufletele prietenilor, colegilor și chiar profesorilor, însă, se pare că printre apropiați se conturează din ce în ce mai tare ideea suicidului. De ce? Ei bine, spun ei, înainte de a apăsa pedala de accelerație s-ar fi certat cu partenera sa, lucru ce l-ar fi afectat extrem de tare, acesta fiind, în ultima perioadă, depresiv. „Nici urmă de frână… nimic”, a spus una din cunoștințele tânărului.Pe pagina de Facebook chiar el scria: „Sleeping dosen't help when it's your soul that is tierd” (n.r. Somnul nu ajută cu nimic atunci când sufletul tău este obosit”. Tânărul locuia în orașul Măcin, alături de fratele său mai mic de care avea grijă.

Apar noi ipoteze în cazul tânărului de 21 de ani care a decedat într-un accident rutier, în seara de joi, 2 decembrie. Zeci, sute de apropiați, colegi și profesori îl plâng acum pe Alex și nu își pot reveni din șoc. „Un copil bun, cu mult bun simț, liniștit și sclipitor! Condoleanțe și Dumnezeu să îți lumineze calea spre îngeri!”, „Dumnezeu să te ierte prieten drag!! Nu te voi uita niciodată!”, „Dumnezeu să te ierte, Alex! Ceva greu de crezut… ai fost ca și un frate pentru mine”, „Dumnezeu să te ierte, dragul nostru coleg! Ceva greu de crezut…”, „Colegii tăi și diriginta te plâng!”, „Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Dumnezeu să-i odihnească sufletul.. și când simțiți că obosiți, învățați sa vă odihniți, nu să renunțați”, sunt doar o parte din mesajele apropiaților.

S-a sinucis din dragoste?

Conform informațiilor noastre, și așa cum se subînțelege din unele mesaje, prietenii tânărului ne-au declarat că ar fi fost vorba de o sinucidere. Ceea ce l-a determinat pe tânărul de doar 21 de ani să recurgă la acest gest ar fi fost o ceartă cu partenera sa. Ultimul mesaj trimis ar fi fost către aceasta în care îi spunea că nu vrea să mai trăiască. „Nu îmi pot reveni din șoc. Ar fi avut și depresie și cearta l-a afectat mai mult decât trebuia. Nici măcar o urmă de frânare... nimic”, ne-a declarat un apropiat al tânărului.

Drama prin care trăia l-a măcinat…

Din informațiile noastre, tatăl tânărului este decedat, mama sa muncește în străinătate, iar el avea grijă de fratele său mai mic. Cursurile le-a făcut la Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Măcin, iar o persoană apropiată a spus: „A luat bacalaureatul. Poate dacă pleca la facultate îi era bine acum... dar nu-și propusese.... Suntem cutremurați!”. Își găsise alinarea în brațele unei tinere, însă, se pare, conform apropiaților, că tot aceasta ar fi fost cauza gestului făcut, gest ce a lăsat sute de oameni cu durere în suflet.

Cum s-a petrecut totul

Joi, 2 decembrie, în jurul orei 21:00, Secția de Pompieri Măcin a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN22, între localitățile Măcin și Jijila. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că un autoturism intrase în coliziune cu un copac de pe marginea șoselei. Din nefericire, victima, un tânăr în vârstă de 21 de ani, prezenta semne incompatibile cu viața, iar echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a pronunțat decesul.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218