REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NOI IMAGINI! Lupu, PERICOLUL PUBLIC din Costinești, îşi face de CAP în continuare!

NOI IMAGINI! Lupu, PERICOLUL PUBLIC din Costinești, îşi face de CAP în continuare!

Replica API 4 iulie 2020 | 00:00 7158

Locuitorii, REVOLTAŢI!

Locuitorii, REVOLTAŢI!

Cristian Lupu a fost reținut pentru 24 de ore după scandalul în care a fost implicat, la Costinești. Însă, ulterior, a fost lăsat în libertate, cercetările continuând în cauză. Însă, partenerul său de scandal este, în continuare, căutat, pentru a se lua măsurile legale ce se impun. La aflarea veștii că Lupu nu a ajuns după gratii, locuitorii din Costinești s-au revoltat.

”Interlopul care snopit în bătaie un tânăr, dând dovadă sadism când acesta când le-a interzis martorilor să îi ofere primul ajutor, victima agonizând, căzută la pâmânt, zilele trecute, în stațiunea Costinești, se pare că nu prezintă un pericol. Dar noi suntem terifiați. Omul este un real pericol. Amenință, tâlhărește, cere taxă de protecție. Spre exemplu, amenința pe toți care ar fi putut declarații în cauză. Când a fost reținut, toată lumea din Costinești era fericită, iar acum este, din nou, foarte speriată. După ce a fost eliberat, împreună cu fratele și soția lui au agresat o femeie nevinovată. Totul a pornit de la câinele lui Lupu... Nu știm ce să mai facem”, au declarat, pentru Replica, locuitorii din Costinești.

Lupu a luat la pumni un tânăr de la... un șervețel!

VIDEO 1:

Amintim că, pe 1 iulie, în jurul orei 2.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizati, din nou, despre producerea unui incident care ar fi avut loc în incinta unui bar din stațiunea Costinești, fiind vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Max Beach.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un agent de pază, aflat în timpul serviciului, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, pe fondul unui schimb de replici, unul dintre aceștia fiind Cristian Lupu, iar al doilea un bărbat de 42 de ani, din Suceava. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea incidentului și identificarea tuturor persoanelor implicate in acesta. Se pare că totul a plecat de la un șervețel. Agentul de pază ar fi luat șervețelul, Lupu fiind deranjat de acest fapt.

Cristian Lupu, cercetat în libertate!

După ce a fost reținut 24 de ore, Cristian Lupu a fost lăsat în libertate. Partenerul său de scandal, un bărbat de 42 de ani, din Suceava, este căutat încă. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere, polițiștii făcând verificări în vederea depistării acestuia și luării măsurilor legale ce se impun.

VIDEO 2:

Precizăm că Lupu este cunoscut cu antecedente penale.

Citeşte şi:

Partenerul de SCANDAL al „campionului“ de la Costinești, CĂUTAT de polițiști!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt sandu piciu de vre o 3 ani a inceput sa mi placa si mie smecheria asa la batranete am 53 de ani da ma simt ca la 20 o sug ca nebunu si m am bagat pe sub cracu lui lupu.....ajungeti va batranilorrrrr lasati alte generati sa dus varsta si smardoiala
0
0
nicule iao in gura ca te duci la parnaie
0
0
niste pizde la Costinesti...cu Bolboceanu in frunte
0
1
taci in pula mea de expirat ca te duci la puscarie imediat tic tac
0
0
Daca te tine pula si esti baiat,vreau sa ma cauti prin orice intermediu sa te bati cu mine nu cu copii.Nicu Boca sunt de la Cet.Si tu si pizda aia de Bolboceanu sa ma cautati cat mai urgent ca daca apuc sa va vad eu prin oras sau costinesti va fut pe amandoi ca la puscarie
3
0
pai il tine bolboceanu in brate si pe el si pe horica constantinescu
1
0
as vrea sa il vad in videoclip pe bestgorepunctcom cum este decapitat cu un cutit neascutit de traficantii de droguri din Mexic!
3
0
nu mai curve si tarani obisiti cu talente de pesti drogati traficanti care vara se unfla ca au 2 lei in buzunar si iarna umbla toti lesinati de foame!!!
7
0
Dati-l afara pe comandantul pulii racaru,el acopera toti hotii si infractorii la costinesti.toti conduc beti la costinesti si politia "iarta"
4
0
la WC !!! de ce iau bani trantorii astia cum apara siguranta cetateanului ??? bine le face in America polutia e doar o forta de represiune ati vazut in starea de urgeta cum sau mobilizat la comanda plavanuluyi in rest se pise pe cetateni cand o sa se rupa coarda si va iesi lumea in strada ca in America sa vezi atunci cum fug burtosii
3
0
politiei romane!!!!!!!!!! moarte si asa-zisilor interlopi care siunt neamuri cu ei sau de la care iau spaga sau carora le sug pula, asa cum fac sclavii la stapani!!!
4
0
Omul asta are spate legal , e acoperit bine de cineva , voi nu vedeti ce curaj are face ce vrea , oricum costinesti e un sat , dar cineva ia dat putere lui asta. E mana cuiva acolo ca sa ia banii si e destul de periculos fiind fost campion de lupte. La faza aia cu servetul si copilul ala e prost ce te duci sa iei dintre golanii aia servetele , nu ii vezi .
3
0
Un om grobian
6
0
Ce campion este asta cand da cu pumnu nici nu se clintesc copii aia !!
6
1
Politia si justitia doua institutii fara utilitate dar devoratoare de bani publici.
12
0
Explicatie este ca militienii isi iau dreptul de la interlopi si proxeneti
19
1
Un animal ca asta ar trebui sa fie internat la PALAZU . AUTORITATILE DIN ROMANIA BELESC PULE PE BANI MULTI SI LASA TOTI NEBUNI IN LIBERTATE . DUPA CE SE VA AJUNGE LA CRIMA O SA VEDEM UNELE REACTII ALE AUTORITATILOR . BAI FRECANGIILOR PE BANI MULTI , BAI PUTORILOR , BAI INCONSTIENTILOTR . VOI VRETI CA DEMENTUL ASTA SA OMOARE PE CAREVA DUPA SA VA MISCATI SI VOI CURURURILE GRASE ?
24
0
Un glont in cap si aruncat in canal.dai in copil ,pun eu laba pe tine .
12
2
Sifon, sifon si iar sifon. Deci este adevarat!
5
0
A facut mata o scursura!
9
1
O sa ii sara lumea in cap si o sa si-o ia urat ,sa mai luat el si de nevasta cui nu trebuia, un baiat cu caracter din costinesti si ala va pun pariu ca nu o sa il ierte pe homosexualu asta ....asa ca lupule sugeooooo fraiere ca la orice colt o sa ti-o iei
12
0
Cand te alerga Nicu cu sabia fugea nu mai stiai cum.sa te ascunzi bai muie ai batut copilu ala .cand te a tavalit Ovi nu stiai ce este cu tine homosexualule.sa vedem.cum.mai.plimbi tu cainele.incordat ca baietii te asteapta bai muie.campionu puli inventeaza tu un sport si eu iti arat ca te bat.
21
0
asta este justitia din romania bani multi salariu pentru nimic.vai de noi cu asa justitie
22
2
da dar pana atunci nenoroceste oameni nevinovati pentru ca PULITIA ROMANA ESTE PLINA DE JIGODII ORDINARE MANA IN MANA CU INTERLOPII SI PROXENETII !! AI AUZIT VELA IMBECILULE ??? AI VENIT PE LITORAL SA TE VANTURI SI SA FACI POZE HANDICAPATULE !!!!
30
1
Stati linistiti, va muri pe limba lui, precum fiecare pasare, conform proverbului. Se va gasi unul care sa-i futa un ciocan in cap. Asa, pe NV, cum a dat cu pumnul si cacatul lui de prieten tatuat, domnul moldovean..
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218