REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Noile autobuze electrice au venit la pachet cu... manelele. Video

Noile autobuze electrice au venit la pachet cu... manelele. Video

Victor ROTARU 14 octombrie 2022 | 00:00 4207

Pentru a bine dispune călătorii, un șofer de autobuz, încă de la primele ore ale dimineții, a decis să destindă atmosfera cu manele. Întâmplarea a avut loc joi, 13 octombrie, în jurul orei 9, într-unul din noile autobuze electrice de care beneficiază municipiul. Melodiile erau una și una, pe sufletul șoferului care era foarte încântat de noile jucării ale orașului, și mai ales de faptul că au boxe în tot autobuzul.

Pentru că ne apropiem de sfârșitul de săptămână, buna dispoziție începe să își facă simțită prezența în fiecare dintre noi. Nu doar cetățenii orașului s-au bucurat de noile autobuze ale municipalității, ci și șoferii, care sunt în extaz când au observat că au boxe în tot autobuzul. Pentru că mulți dintre ei se plâng în repetate rânduri că nu li se cedează prioritate și că este destul de grea această meserie, pentru a uita de aceste probleme, bagă o piesă de suflet și supărările trec.

Cu toate că autobuzele sunt noi, obiceiurile au rămas aceleași. Nu de puține ori s-a întâmplat ca oamenii care circulă cu transportul în comun să beneficieze de muzică de petrecere. Fie că vorbim de nea Gică, lăutarul arhicunoscut din autobuzele din Constanța, fie că vorbim de șoferii de autobuz care, pentru a se mai destinde, mai scapă câte o manea în playlist, viața din autobuze este una animată în fiecare zi.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine angajati piloti de la locala!
8
0
Mai grav este faptul ca masinile au probleme cu inchiderea si deschiderea usilor ....Se pare ca electronii sunt zguduiti de gropile orasului .Oare ?
1
1
lovesc din nou....pt asa ceva voi luati salariu??? cine este handicapatu care plateste?...
13
6
As vrea sa va vad si pe voi la munca , sa fiti in atentia a sute , mii, de ochi si urechi care stau si va apreciaza prestatia !!! Oare cum v-a fi , ce-o iesii !? Perfectior !!!
10
12
Din lipsa de personal CT BUS angajeaza soferi ! Asa ca sunt asteptati ptr angajare toti cei care au probleme vis-a-vis de conduita actualilor soferi , atat in relatia cu pasagerii cat si in cea de participanti la trafic. Salariile sunt uriase , si de banii astia nu faci nimic , stai cu fundul pe scaun tota ziua....asa cum spuneti dvs , calatori si soferi de turisme ! Deci , va asteptam in randurile noastre ...dati-ne o lectie de profesionalism , aratati-ne cum se conduce un bus printr-un oras sufocant si cu timpi limitati pe curse , aratati-ne calmul si rabdarea dvs cu toti badaranii care se perinda prin bus si pe strazi ! Orice padure are si uscaturi , nu suntem cu totii perfecti si manierati ,asta e....dar sa nu generalizam ! Personal , nici eu nu sunt de acord cu difuzarea de tiganii intr-un spatiu public.
17
8
Dupace te a dat jos din UBER ai luat transportul in comun , purcico ?
8
10
Soferii de la ct bus sunt niste taranoi de cea mai joasa speta..vb tare la tel de ii aude tot autobuzul, manele, muzica lautareasca, vb rastit dacă vreun calator se misca mai greu la prima usa mai ales.Directorasii de la ct bus ar trebui schimbati si ei odata cu asa zisi soferi
16
7
La CT BUS sunt doar conducatori de atelaje care te injura la trecerea de pietoni, care la oprirea in statie pun semnal stanga iar particupantii la trafic stau si asteapta minute in sir ca nesimtitul sa se puna in miscare. La sensul giratoriu Mamaia cu IG Duca camd vin de pe Ctin Bratescu se pozitioneaza pe prima banda si intra in sens desi acest lucru este interzis. Chitac sau sofer ctbus e tot aia.
26
3
Au venit la pachet si cu multe defecte,se desfac usile in mers si multe altele;)
12
2
Din lipsa de soferi s-a ajuns la situatia p******a ca City Bus sa angajeze carutasi si tractoristi. Ce pretentii aveti??? Multumita PNL-ului s-a manelizat si CITY BUS.
25
5
ce pretentii poti avea de la niste inculti m-ai bine ar sta la coada vacii unde le este locul
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212