REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

NOUTATE într-o intersecție din zona Gării, pentru șoferii care virează la dreapta!

NOUTATE într-o intersecție din zona Gării, pentru șoferii care virează la dreapta!

Replica API 2 februarie 2019 | 00:10 1077

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a amenajat, vineri, 1 februarie a.c., la intersecția dintre Bulevardul 1 Mai și strada Theodor Burada, o insulă din parapeți lestabili din material plastic pentru a facilita virajul la dreapta al autovehiculelor fără a mai aștepta culoarea verde a semaforului.

Această măsură a fost luată pentru fluidizarea traficului pe străzile din municipiul Constanța. Conducătorii auto puteau vira și până acum la dreapta pe verde intermitent, însă erau împiedicați de cei care circulau pe direcția înainte., au anunțat reprezentanții municipalității.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta intersectie are 4 benzi. Doua inainte , cele din mijloc, una la stanga spre gara si una la drepta spre Str. Traian . Aceasta la dreapta este putin mai lata ca celelalte, insa daca te incadrezi de pe ea sa mergi inainte, dupa ce treci de intersectie la scurt timp banda se termina si tot trebuie sa o schimbi. Conforma marcajului transversal banda este doar pentru a vira la dreapta.
4
0
Da bai ma bag in fata ca sa nu stau dupa toti adormitii care sunt in fata si pleaca dupa 10 secunde de cand se face verde la semafor...numai soferi adormiti in orasul asta...
0
6
Bai profesore, mare prost mai esti. Mai bine pune tu mana pe legislatia rutiera ca sa afli cum se procedeaza daca in intersectie exista banda dedicata speciala NUMAI pentru dreapta!!
4
0
Pe bune?? Tu chiar esti profesor?? Profesor de ce, de prostologie poate. Aici este vorba de banda numai pt dreapta, nu pentru dreapta sau inainte. Intersectia din poza are banda numai pentru dreapta care este ocupata de un smardoi care merge inainte iar cei care fac dreapta fac coada in spatele lui. Daca banda e si pt inainte si pt dreapta atunci tine de bunul simt daca o lasi libera sau nu. Si cum romanii sunt nesimtiti din fire....se observa asta foarte bine in trafic, cei mai nesimtiti soferi din Europa.
5
0
Invatati legislatia cacatilor ordinari, jeguri umane , habar nu aveti. Dreapta se vireaza doar daca e libera vanda, daca e ocupata se astewpta in.liniste fara claxon si fara flashuri... va mai numiti soferi dar habar nu aveti legislatie
3
6
Care vor banda1 ptr. dreapta, cred ca sunt cocalari care te claxoneaza la semafor unde sunt 2 benzi pe sens si vor banda 1 pentru ei ca vireaza la dreapta de parca i-ar fi cumparat ma-sa banda. Sa puna mana pe carte sa invete legislatie.
4
5
Aiurea! Fluidizarea va avea ca efect strangularea intersectiei, foarte aglomerata, si mai mult. Primarua lucreaza, stati linistiti, dar nu pentru noi!
5
6
Bag pula in ei de makidoni
8
2
Ar trebui ca in toate intersectiile unde exista banda dedicata pentru viraj dreapta sa amenajeze astfel de insule. Soferul roman e prost, nesimtit si puturos. Se baga pe dreapta ca sa nu stea la coada de pe benzile pt mers inainte ca sa plece el primul din semafor, mai ales daca e un rupt in cur cu haudi sau bemweu luat de la groapa de gunoi din Jermania.
13
3
o sa coste mult,incurca f mult,numai prostani sub fecalau
3
5
Panarama esti tu mai grig, vaporul ala este o nava de lupta care a fost a marinei romane si reprezinta un simbol din istoria si spiritul specific al orasului noatru si al oamenilor care traiesc aici
8
10
aruncati panarama aia de vapor din fata garii. ramasite ale kitsch-ului extrem instaurat de mascariciul din Madagascar.
15
8
Pentru baietii de mai jos cu dreptul de inainte si dreapta ! Aveti dreptate atunci cand sunt 2 benzi ! Dar cand ai 4 benzi nu ! Intersectia de la gara are 4 benzi ! Prima OBLIGATORIU dreapta ! Doi si trei inainte iar nr patru este OBLIGATORIU la stanga ! E asa de greu ? Daca stai pe prima banda acolo nu ai unde sa te duci practic pentru ca din 4 benzi strada continua in 3 !
20
0
rahat .. ce tampenie
3
12
Ati facut un cacat si aici. Fluidizati un cacat. Si o sa vedeti asta cat de curand.
7
10
Aceste insule teroetic trebuie sa delimiteze clar directii de mers. Ele ar fi utile numai daca si banda pt dreapta ar fi delimitata prin borduri de banda pentru mers inainte, pt a impiedica accesul pt inainte de pe banda pt dreapta. La fel ar trebui ca dupa ce ai facut dreapta sa ai o banda speciala, delimitata de celelalte, astfel incat sa nu fii nevoit sa opresti si sa dai prioritate celorcare vin din stanga. Asta inseamna fluidizare. Doar niste triunghiuri asa cum sunt cele de la city mall sunt inutile. La fel si semaforizarea pt pietoni faci dreapta si te trezesti ca ai rosu la pietoni.
11
4
Bidoane murdare in loc de giratoriu aranjat cum se cuvine. In CE Tara europeana mai vezi bidoane murdare in centrul orasului?
6
4
Foarte bine, in multe intersectii din oras cocalarii si smardoii blocheaza banda pt dreapta chiar daca merg inainte. Cu cat suv-ul este mai mare si ceafa mai groasa cu atat nesimtirea e mai mare.
16
3
Bha Geo, esti prea prost! Cu ce esti mai presus daca faci dreapta fata de ala care vrea sa mearga inainte?
9
8
Nu te mai agita pe aici degeaba!! La cele mai multe intersectii banda pentru la dreapta este si pentru inainte!!! Faptul ca ai un galben intermitent la dreapta nu-ti da dreptul sa faci pe nebunul si sa-i certi pe cei care stau sa mearga inainte de pe aceasta banda!!! Mai beliti si voi ochii la marcaje!!!
22
9
Teoretic, ar trebui la fiecare intersectie mare sa puna separatoare de astea!! Peste tot gasesti kkti pansati carora zecimea de creier nu le permite sa stea la coada la semafor si se baga pe banda I blocand virajul la dreapta!!
20
15
Sint 3 benzi pentru inainte, dar multi se incadreaza si pe banda 4 pentru stinga dar merg inainte si astfel se inghesuie dupa intersectie, fiind marcajele sterse.
15
1
Deci cu alte cuvinte, acum avem doar 1 banda pt mers inainte.. bravo, ati fluidizat pula in cur
16
18
Nu zic, f multi se pozitioneaza prost si blocheaza prima banda, decizia nu e rea...insa...in orasul asta nu stim sa facem nimic estetice? Numai giratorii si limitatoare de benzi din plastice? Arata ca un rahat. Nu mai avem un scuar sau un sens giratoriu elegant cu gazon, cu flori, o statuie, orice in afara de mizeriile astea de plastice care dau impresia unei lucrari provizorii! Constanta este un dezastru
32
2
Foarte bine au facut !
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212