REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Nu numai Anamaria Prodan „și-a ieșit din pepeni“. Și ele și-au lovit partenerii

Nu numai Anamaria Prodan „și-a ieșit din pepeni“. Și ele și-au lovit partenerii

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 479

Ilie Năstase şi Brigitte

Scena demnă de Local Kombat care i-a avut ca protagoniști pe Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este singura. De-a lungul timpului astfel de scene violente au mai apărut în showbiz-ul autohton. Spre exemplu, altă doamnă cu mână de fier s-a dovedit a fi și Brigitte, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase. După ce a aflat că este tradusă de fostul mare tenisman cu o altă femeie, aceasta a răbufnit în plină stradă. L-a lovit cu poșeta în cap și l-a ”aruncat” de pe scuterul pe care se afla în trafic.

Sânziana Buruiană şi Florin Rățoi

Nici Sânziana Buruiană nu s-a putut abține și și-a șifonat fostul iubit chiar în platoul unei emsiuni tv care se difuza în direct. Aceasta l-a lovit cu palmele și cu picioarele. ”Îmi cer scuze că am cunoscut un fraier ca tine. Te bat. Nesimţitule. Te dau în judecată”, i-a reproșat Sânzi iubitului ei de pe-atunci. “Eşti obsedată. Nesimţito. Eşti o buruiană. M-ai băgat în mocirlă”, i-a replicat Florin Rățoi.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu este și ea una dintre femeile care și-au pierdut răbdarea. Pe când era căsătorită cu Silviu Prigoană, care o bătea frecvent cu pliciul, celebra brunetă ar fi încercat să se apere și i-ar fi făcut vânt afaceristului, care are un picior de lemn.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe principiul - Bataia este rupta din Rai - o incaseaza cand femeile cand barbatii. Ce vreti - egalitate intre sexe !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272