REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Numire interesantă la conducerea Aeroportului Kogălniceanu. În martie, o făcea pe premierul Dăncilă 'proastă', iar pe pesediști 'idioți'

Numire interesantă la conducerea Aeroportului Kogălniceanu. În martie, o făcea pe premierul Dăncilă 'proastă', iar pe pesediști 'idioți'

Replica API 9 octombrie 2019 | 11:57 2471

Fost ziarist, școlit la Universitatea Columbia

Fost ziarist, școlit la Universitatea Columbia

Aeroportul Kogălniceanu are de pe 15 septembrie un nou membru în Consiliul de Administrație (CA), probabil cea mai interesantă numire făcută în ultimii ani la o companie de stat din Constanța. Tony Avramescu Gruia Romani este fost ziarist, cu studii la Universitatea Columbia, cetățean cu dublă cetățenie, româno-americană, specializat în piețele de capital. Dincolo de anvergura pregătirii sale profesionale, uimește alegerea de către ministrul PSD al Transporturilor a lui Tony Romani, ținând cont de opțiunile politice ale acestuia. În postările de pe pagina sa de Facebook, antreprenorul arată despre premierul Viorica Dăncilă că e ”proastă”, iar pesediștii ”penali”, ”interlopi”, ”mincinoși” și ”idioți”.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța a decis în ședința de pe 15 septembrie 2019 numirea ca membru în CA-ul companiei pe Tony Avramescu Gruia Romani. Din CV-ul acestuia reiese că a fost reporter la Evenimentul Zilei între 1993 și 1995, iar apoi producător de locație la MediaPro Holding, în perioada 1996- 1999. Între 2000 și 2003 a fost auditor la Hudson Hotel, în perioada 2004-2006 era asociat la Pricewaterhouse Coopers, pentru ca în 2008-2009 să fie asociat la Freeman & Co.

CV impresionant pentru româno-americanul Tony Romani

A absolvit Colegiul Baruch în 2004, iar în 2008 a obținut un master la Columbia Business School, ambele din New York.

A mai lucrat la Silk Route Financial, Ernst & Young, Electrogrup Infrastructure SA, iar din 2011 are propria afacere, TAG Romani PFA.

”Tony Romani este un român a cărui activitate profesională din ultimii 15 ani a fost concentrată în sfera piețelor de capital. În această perioadă el a sprijinit o serie de clienți internaționali importanți ca Goldman Sachs, Cerberus Capital, AQR Capital, AIG FP, Gothaer, Pinebridge, Apax Capital Partners, Rydex, Guggenheim Investments, Empower Capital și mulți alții, activând atât independent cât și ca reprezentant al unor firme precum PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, UBS, Morgan Stanley și AMEX. În calitatea sa de specialist de fuziuni și achiziții, Tony a fost implicat într-o serie de tranzacții importante atât în Anglia și Statele Unite, cât și în România și regiunea Balcanilor. În privința contribuției sale la binele societății, Tony a fost co-fondator al unor importante asociații non-profit: Teach for Romania, Code for Romania și Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România”, se arată într-o prezentare a sa în cadrul proiectului România 2118.

click pe imagini!

Postări anti-Iohannis și anti-PSD

Dincolo de aptitudinile sale profesionale, performante fără niciun dubiu, uimește modul în care PSD, un partid extrem de obtuz la critici, a promovat un tehnocrat cu vederi vehement apolitice și mai ales anti-PSD. Dar, PSD nici nu prea avea ce să facă, de vreme ce Tony Romani este reprezentantul Fondului Proprietatea în acest Consiliu de Administraţie. Fondul Proprietatea deţine 20% din acţiunile aeroportului.

Între postările de pe pagina sa de Facebook, iese în evidență atât cea prin care Klaus Iohannis este criticat subtil, cât și cea prin care PSD este făcut pur și simplu praf: partid de penali, mincinoși, idioți etc.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asta-i cea mai buna dovada ca Romania nu este condusa de guvern oricare ar fi el.Pupati-l in cur pe tatar!
1
0
un tziganoi proxenet care ne vinde fetele si le distruge vietile
5
1
sa introduca curse aeriene si in orase din Germania...italia..Spania ...etc....trebuie sa mergi la Otopeni daca nu vrei in Turcia si Estonia...si o luna vara la Bruxelles ...suntem de rasul curcilor...uitati-va ce aeroporturi sunt la Sibiu...Bacau Timisoara...in Constanta asta prapadita nimic nu merge...iar la aeroportul asta de la Kogalniceanu s-au perindat toti incompetentii trimisi de partidul ce era la guvernare in momentul respectiv...oricum mutra acestui individ nu spune prea multe...
4
0
Vis a vis de afirmatiile lui la adresa tutei de la videle si a psdistilor are dreptatate omul. In ceea ce priveste studiile si cariera lui sa fim seriosi, omul are un cv pe care psdistii nici nu le pot pronunta numele companiilor. Decat o jagardea ca Mirela Matichescu sau mai stiu eu cine mai bine unu care are ceva in cap.chiar daca e pus de americani.o sa vedeti transformare. Aveti rabdare analfabetilor
1
10
de tzigan jidov ordinar !!! Muie cu cacat !!!
12
1
Zboruri mai multe baaaa, nu 3 avioane pe saptamana! M am saturat de drumul la Otopeni. Ce dracu suntem ditamai judetul! Va bateti joc de noi. Inteleg ca mai zboara si altii, dar vrem si noi sa apucam in viata asta!
12
0
Oare, nu credeti ca americanii aveau nervoie de un om de-al lor pe Aeroportul M. Kogalniceanu?
11
3
a dracu ziarist.e specialist in piata de capital.si asta ca si wlasopol. santaju si postu.
9
3
Ciolanul nu are culoare politica! Foarte putini politicieni, pardon oameni de afaceri, nu se halesc cu adevarat. Asa ca, Mafia e Mafia! Oameni care nu au realizat niciodata nimic facut cu mana si cu capu lor, oameni care doar au stat la caldura si asa prosti sau destepti cum sunt, au fost sau sunt protejati!
13
1
Dar Mazare cum a fost ? Nu a fost un antipesedist convins ? Nu l-a injurat pe Iliescu ? Apoi a batut palma cu PSD.In Romania nu exista PSD,nu exista PNL ,nu exista stanga sau dreapta,nu exista partide politice.Exista in schimb clanuri ,gasti ,mafii sau grupuri de interese.
27
1
Cinghine din Piatza Chiliei
10
2
La fel a fost numita , dupa ce a injurat psdul de morti si lea facut dosare
12
1
se stie foarte clar ca este omul serviciilor !!! psd-ul nu a avut nici un cuvant de spus! Serviciile fac toate numirile la noi in Romania !!!!
18
3
Am mai numit un membru ca sa putem fura fara grija!! Salt sofasi alte firme ale mele si ale lui artagea vor falimenta aeroportul! Sa urinez cu tot respectul pe toti angajatii sclavi care nu mai pot de grija noastra. Dna-ul nu qre ce sa ne faca consilierul nostru este general sri! M..e dna, m..e angajati!!
16
2
Numele acestui individ este cam ... colorat !
22
1
Nu va mai lasati impresionati de cv uri. Prea multe locuri de munca schimbate. Deci nu stie sa faca nimic foarte bine. Un tigan jidan oportunist care ia posturi prin numire nu prin concurs.
29
2
Poate jidano-american ! Mancator de cacat din presa .
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367