REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Numiri prin detașare în funcții de directori și directori adjuncți, la unitățile de învățământ din Constanța

Numiri prin detașare în funcții de directori și directori adjuncți, la unitățile de învățământ din Constanța

Replica API 18 august 2020 | 22:26 3908

Luni, 17.08.2020, în cadrul ședinței Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța au fost avizate numiri prin detașare în interesul învățământului, în funcții de director sau de director adjunct la unități de învățământ preuniversitar. Pe 31 august (sfârșitul anului școlar 2019-2020) încetează de drept detașări ale unor cadre didactice care au ocupat aceste funcții.

Cadrele didactice vor fi detașate pe funcții de director sau de director adjunct până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021 (conform metodologiei aprobate prin OMEN nr. 3.969 din 30 mai 2017). Avându-se în vedere faptul că ne pregătim intens pentru începerea anului școlar, directorii unităților de învățământ vor avea o misiune extrem de importantă.

”Consider că eficiența de care a dat dovadă echipa Inspectoratului Școlar Județean Constanța, organizarea concursurilor și a examenelor naționale, apreciată laudativ de Ministerul Educației și Cercetării, care a sprijinit eforturile noastre, se va reflecta și în activitatea directorilor unităților de învățământ. Avem nevoie de oameni capabili să înțeleagă importanța misiunii lor, de cadre didactice care să ni se alăture, pentru a dovedi, împreună, că putem găsi cele mai bune soluții pentru învățământul constănțean”, a declarat șeful ISJ, Sorin Mihai.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eficienta?!! Pe bune?! Asta e cea mai tare gluma!
3
0
Va rog sa nu va suparati ,dar toti incompetentii sunt pusi in functii de conducere,pt.a fi usor manipulati!Cel mai bine ar fi ca profesorii sa-si faca datoria la clase,sa se implice mai mult si astfel nu am mai avea copii care nu stiu sa scrie sau sa citesca !Vi se pare normal ca examenul de titularizare sa se ia cu 5,iar bacul cu 6?!Este jenant!
4
0
Aspectul fizic spune multe despre dl
3
0
Si care sunt solutiile??? Nu vad legatura intre declaratia acestui inspector general si stire. Nu are nici o noima. Mai mult se lauda. Cati directori au fost numiti? La ce scoli??? Mai degraba seamana cu o declaratie politica.
4
1
vine 31 august, dispar incompetentele psd ce se considerau mosiere pe viata, din ISJ...la catedra, ca ati uitat sa dati un Buna ziua copiilor!
7
0
Sc 9 & 10 curat murdar coane, pe cand in audit.
3
0
Acest Pinocchio al invatamantului romanesc isi aduce singur laude. Este de toata jena... Toti directorii stim ca nu e asa. Ca sa nu mai spunem ce mesaje agramate si amenintatoare ai trimis! Ai cam multe complexe baiatule! Esti un narcisist si un mare mincinos!
5
1
Acest Pinocchio al invatamantului romanesc isi aduce singur laude. Este de toata jena... Toti directorii stim ca nu e asa. Ca sa nu mai spunem ce mesaje agramate si amenintatoare ai trimis! Ai cam multe complexe baiatule! Esti un narcisist si un mare mincinos!
9
1
Dl inspector general nu candideaza la mangalia din partea PNL? Si parca este si neam cu dl Radu Cristian ...var sau frate vitreg tot conflict de interese este ...si se vede din avion!?
4
3
Ce tot aduceti in discutie Sc 39? Lucrurile merg dezastruos in multe scoli! Domnule ISG, ce asteptati?
5
0
Prin targ se vorbeste ca la scoala Tonitza e o mare problema cu implicarea Bercarei in sensul ca directoarea Bercaru ar fi cumparat fictiv produse de curatenie de la propria sa firma. Cat adevar e in aceasta barfa, stie cineva mai multe?
4
1
Sunt curios unde ati detasat-o pe Madam Bercaru . Nu publicati si o lista , asa de curiozitate ?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272