REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

O bătrână din Medgidia, bătută de tatăl unui avocat, fost şef în Poliţia Cernavodă

O bătrână din Medgidia, bătută de tatăl unui avocat, fost şef în Poliţia Cernavodă

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 1026

S-a ales cu dosar penal!

S-a ales cu dosar penal!

Un scandal între vecini ce a avut loc în seara zilei de duminică, 3 noiembrie a.c., în Medgidia, s-a terminat pentru o bătrână de 80 de ani la spital, iar pentru un bărbat, la secția de poliție, cel din urmă fiind acuzat că a lovit-o pe octogenară. La fața locului a intervenit și poliția din Medgidia, care a fost nevoită să aplaneze conflictul. Potrivit unor surse, bărbatul a recunoscut în fața oamenilor legii că a luat-o la bătaie pe vecina sa. Motivul?! Nu o mai suportă din pricina comportamentului ei neadecvat.

Vecinul furios s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe. Acesta este tatăl unui cunoscut avocat din Baroul București, fost șef în cadrul Poliției Cernavodă. ”Mama mea în vârsta de 80 ani a fost bătută de către tatăl avocatului P.C., acesta lăudându-se în repetate rânduri față de mine că el poate face orice dorește pentru că lui nimeni nu îi poate face nimic având fiul avocat și că are bani mulți”, s-a plâns fiul victimei.

Avocatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D--lor, unul e seful PSD, iar celalt avocat celebru...ce nu intelegeti ?
3
3
...inseamna ca esti excroc,hot,exact ca cei pe care-i preaslavesti...intreaba-l pe dl.NICOLAE EMILIAN, cum a reusit sa-si faca asemenea casoi???de unde bani de 7 garaje???daca a platit in viata lui o factura la: energie electrica...energie termica...la raja,apa rece...si mai nou,l-ati numit seful hotilor la PSD...sa va fie rusine...
10
2
comentati jegurilor mancarati castravetele lu POPOVICI
1
14
Popovici este un avocat de 2 lei. Daca nu se facea avocat , ajungea la parnaie la cate spagi a luat. Nea Popovici, ia spune tu cum a ajuns fitu in primarie cand nu stie tabla inmultirii. A dat de 4 ori sa intre in barou si nu a luat si acum e mare manager de proiecte in primarie.
13
0
Tocmai pentru ca asa panarame au ajuns oameni de succes este Romania in halul asta ma "barbatule".Niste oameni pentru care doar binele lor conteaza nu tara si nici legile tari pe care le-au calcat in picioare,nu vorbesc doar de astia doi ce de toata pleava societati care a ajuns sa conduca tara.
13
2
popovici un fost tablagiu un spagar a luat bani de la pesti din prostitutie un moldoneab jegos
17
2
SA II PUPI IN CARICI PE CEI DOI BORFASI AJUNSI DIN TABLAGII CU SPAGI LA INTERNE OFITERI SI DOCTORI.DEGEABA MINTE ZERO NISTE CACATI IMFUMURATI SI FARA 7 SAPTE DE ANI DE ACASA.MUIE LA TOTI TREI
17
3
pt BARBAT : se vede clar ca le-ai tinut lanterna cand mergeau la "negocieri" .
9
2
hai cu nego la bulau
7
3
Caut personal calificat in constructii.Am un ap de renovat.
3
5
toti mitocanii are drepturi chiar cand merita pumni in gura . pe onoarea mea
4
0
ce treaba are fiul ca tatal sau a batut pe cineva,cine pe cine trebuie sa educe.Sunt rautati ieftine si un titlu jenant.
6
11
Pentru frustratii din Cernavoda Si Popovici si Nicolae sunt doi OAMENI de succes, care au realizari datorita muncii depuse si a seriozitatii de care au dat dovada in timp. Bravo lor
3
34
Emilian nicolaie un infractor ajuns din plotoner sofer mare sef la politie care statea cu poza altui plotoner ajuns sef ipj cta Zaheu face ce vrea in cernavoda
23
2
colegi mei militieni sau facut toti...magistrati, au contracte cu primariile, cu societati ale acestora, pierd procese nu conteaza, bani sa iasa, au iesit la pensie devreme pentru munca grea si...speciala , e pacat sa nu ai un giob banos la fel ca inainte!
18
8
Muue p s d
10
13
de origine ta major ajuns comisar de politie la Cernavoda iar actualmente mare avocat la baroul Bucuresti coleg de breasla cu Emilian Nicolae amandoi cu doctorate pe la Chisinau.Am invatat meseria de escroc de la colegul meu E.N sa prostim lumea si chiar administratori de societati ca lunar sa ni se deconteze servicii de consultanta juridica adica factura de smecheri cu sume cuprinse intre 2000 si 5000 lunar.Dar ca rezultat puteti pierde procese pe banda rulanta caci noi suntem liberi iar legile nu prea le cunostem doar ca e prezenta noastra pe la tribunal.
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212