REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O familie din Constanţa, urmărită de blestem?! După ce şi-a îngropat fiul, fiica a intrat în casă plină de sânge!

O familie din Constanţa, urmărită de blestem?! După ce şi-a îngropat fiul, fiica a intrat în casă plină de sânge!

Replica API 15 mai 2018 | 00:00 341

Agresorul are colecţie de condamnări

Agresorul are colecţie de condamnări

O femeie din Constanța a trecut prin clipe de groază întrucât fiica sa a fost urmărită pe stradă și înjunghiată de un individ care doar ce ieșise din închisoare. Aceasta a relatat, pentru ”Replica”, cum minora a intrat în casă, cu tricoul plin de sânge, spunând că nu poate să respire. Nu știa că fusese înjunghiată, avea să afle după ce mama i-a ridicat bluza. ”Credea că a lovit-o cu pumnul, mai tare. Am ridicat bluza și am văzut tăietura, atunci ne-am dat seama ce s-a întâmplat”, a spus femeia. Ea a mai relatat că a mai avut un băiat, care a murit lovit de tren, chiar înainte de a se naște fata.

Cadîr Memet a fost eliberat din penitenciar în luna decembrie 2017, acolo unde a ispășit o pedeapsă pentru tâlhărie. Astfel, el a ajuns în municipiul Constanța, unde stătea la niște amici, în zona străzii Justiției, proaspăt ieșiți și ei din închisoare. În seara de vineri, 11 mai, au consumat împreună băuturi alcoolice și, la un moment dat, cam pe la ora 21.00, Memet Cadîr a observat o tânără, în vârstă de 17 ani, care se deplasa pe stradă.

A urmărit-o și a atacat-o. A lovit-o, după care a înjunghiat-o în zona abdominală. Se pare că a vrut să-i fure rucsacul. Numai că victima a început să țipe și să ceară ajutor, iar agresorul s-a speriat și a fugit, lăsându-și șapca la fața locului. Tânăra a fost transportată la spital, iar medicii au decis că viața i-a fost pusă în pericol, un plămân fiindu-i atins de cuțit.

Oamenii legii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și, cu ajutorul unui câine de urmă, au ajuns la imobilul unde se ascundea Cadîr. A fost audiat, reținut pentru 24 de ore și apoi, la data de 13 mai, arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Admite ca fondată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Memet Cadîr -pe o durată de 30 de zile,cu începere de la data de 13.05.2018 şi până la data de 11.06.2018,inclusiv. În baza art.230 Cod procedură penală, Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă”, potrivit minutei judecătorești.

Mama minorei: ”Boschetarul acela o urmărea de mai multe zile! Poate că era și pedofil”

Minora a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar acum starea ei de sănătate este stabilă, fiind internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. ”Vineri a fost la școală, după care a mai stat cu prietenii. Venea spre casă, cu rucsacul în spate. De pe la jumătatea străzii Justiției a început s-o urmărească, iar în fața porții a atacat-o. S-a luptat fata cu el cât a putut, dar a lovit-o cu cuțitul în zona abdominală și la mână, cum s-a apărat. Lui i-a căzut șapca la fața locului, după care a luat-o la fugă. Eu nu am auzit nimic…

Fata s-a chinuit și a intrat în casă, avea sânge pe bluză și spunea că nu poate să respire. Nu știa că a fost înjunghiată, ea credea că a lovit-o cu pumnul. Am văzut tăietura când i-am ridicat bluza. Atunci am sunat repede… Autoritățile au fost foarte prompte, l-au prins imediat pe acel… boschetar, pentru că așa arată. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor, au fost foarte rapizi.

Nu-l cunoaștem pe acel bărbat, dar de câteva zile tot l-am văzut pe aici. Cred că o urmărea de ceva timp, poate că e și violator, pedofil, cine știe”, a declarat, pentru ”Replica”, mama copilei. Aceasta a mai relatat că minora este sufletul ei, mai ales că a mai avut un băiat care a murit lovit de tren chiar înainte ca ea să se nască: ”Am trecut printr-o tragedie, am crezut că mor. Avea 16 ani băiatul. A traversat calea ferată, aici, pe Justiției, și s-a împiedicat. Avea pantofi cu cataramă. S-a agățat… și a căzut. A fost crunt atunci. Apoi am rămas imediat însărcinată cu fata… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine! Le mulțumesc și anchetatorilor”.

Colecție de condamnări și eliberări pe numele agresorului!

Agresorul, Memet Cadîr, a intrat în atenția oamenilor legii de pe la începutul anilor 2000. Astfel se face că, în ianuarie 2007, cerea deja să fie eliberat condiționat. Apoi, în aprilie același an era arestat preventiv, iar pe 10.08.2007 a fost trimis în judecată pentru furt calificat. A fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, după care a fost eliberat condiționat.

Nu a trecut mult timp și iar a ajuns în arest, mai exact pe 20.09.2011. Apoi, pe 4.10.2011a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, persoană vătămată fiind o persoană se sex feminin. Pe 18.11.2011 a fost condamnat la 6 ani de închisoare (după ce pedepsele i-au fost contopite). La finele anului 2017 a fost eliberat condiționat și, din câte se pare, a trecut la ”acțiune”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona justitiei ar trebui rasa de pe fata pamantuluii si construite blocuri acolo pe justitiei se ascund numai infractori si puscariasi
0
0
arsi de vii
3
1
Moarte ciorilor borate! Asemenea specimene nu merita sa traiasca printre noi! Jungla amazoniana ne mai poate scapa de infectii astia!
7
1
Cacadarul Memet trebuia sa fie impuscat.
22
2
Cadir, te asteapta baietii la inchisoare multi ani, o sa vezi tu acolo
19
1
asta e doar inceputul, modificarile codului penal care nu numai ca permit dar obliga victima sa se impace cu agresorul, vor aduce un valuri de talharii si violente, au inceput sa se intoarca si ciorile care au probleme in ue deci totul se leaga dar Doamne Fereste sa te aperi sau ripostezi, te leaga militia instant ca nu e voie asa ceva, trebuie sa colaborezi cu infractorul sa nu le dai de munca la obezii din birouri, totusi e foarte greu de scrin AN pe hartei.
18
3
Sa-i faca calculul Tudorel si sa-l rasplateasca cu ceva euro la ispasirea pedepsei !Romania trezirea !
23
3
Platim taxe si impozite ca sa avem infractionalitate ridicata, in zone periculoase precum Justitiei si cartierul lui Mazare trebuie in permanenta o masina cu un politai si un jardam, dar cine sa isi bata capul ptr oras, primarul nostru este sub birou si asteapta sa-l ridice DNA-ul
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108