REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O firmă care are ca asociat unic o societate din Insulele Bermude ridică un ansamblu de birouri lângă Ovidiu

O firmă care are ca asociat unic o societate din Insulele Bermude ridică un ansamblu de birouri lângă Ovidiu

Replica API 2 aprilie 2018 | 01:47 394

sursa foto Fimari aeriene Constanta

S.C. Westhouse Group SRL intenţionează să lotizeze mai multe terenuri din zona de sud a localității Ovidiu din judeţul Constanța, pentru a construi un ansamblu de birouri, dar și alte servicii care să deservească nevoilor populației. Firma are ca asociat unic o altă societate, din Insulele Bermude, însă în rândul Consiliului de Administrație este și un constănțean, din Medgidia – Adrian Cristea.

Societatea are în plan ca în zona sudică a orașului Ovidiu să fie construite mai multe puncte de interes, printre care și un ansamblu de birouri. De menționat este faptul șă că societatea are în portofoliu Ovidiu Lakeside Residence, prin care se dorește construirea unui ansamblu rezidenția, o grădiniță, dar și spații de alimentație publică. Iată că de această dată doresc să deservească și cererea pentru a dezvolta latura serviciilor.

În funcție de noua politică de dezvoltare urbană a administrației locale, se consideră necesar a se rezolva în cadrul Planului Urbanistic Zonal următoarele obiective principale: reconsiderarea structurii funcționale și realizarea unui cadru urbanistic și prevederilor P.U.G., exprimând în forme specifice continutul și personalitatea zonei nou create; asigurarea construcțiilor și amenajărilor necesare noilor funcțiuni; acestea vor cuprinde un ansamblu de birouri, comerț, servicii și activități productive nepoluante, spații verzi, platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor, circulații carosabile și pietonale noi propuse, locuri de parcare.

Suprafața totală a terenului studiat este de 54.877,00 mp. Suprafața de teren aferentă funcțiunilor mixte – birouri, comerț, servicii, activități productive nepoluante este de 22.803,00 mp, adică 41,55% din suprafața totala a terenului.

„Prezenta documentație are ca obiect demonstrarea oportuniății realizării PLANUL URBANISTIC ZONAL și REGULAMENTUL DE URBANISM pentru zona de Sud (Ovidiu Sud) a Orașului Ovidiu, jud. Constanța, în vederea lotizării terenului aflat în proprietate privată a persoanelor fizice sau juridice. În cadrul P.U.G. se face analiza critică a situației existente prin care se pun în evidență disfuncțiile, deficitele, tendințele de evoluție și rolul teritorial și zonal, pe baza acestora și a solicitărilor populației și a factorilor din administrația locală se întocmesc propunerile de dezvoltare a orașului pentru o perioadă de cca. 10-15 ani.

PLANUL URBANISTIC ZONAL de față cuprinde principiile de aplicare detaliate pentru terenul din jud. Constanța, zona de Sud (Ovidiu Sud) a Orașului Ovidiu”, se prezintă în memoriul cu care a aplicat societatea la Agenția pentru Protecția Mediului.

Westhouse Group SRL are sediul social în municipiul Constanța. Asociat unic este RomReal Ltd, care are sediul social în Insulele Bermude, persoana împuternicită să reprezinte societatea fiind președintele Consiliului de Administrație, Kjetil Gronskag, iar la nivel de România, membru în CA este Adrian cristea, din Medgidia. Firma investește de peste 10 ani în dezvoltarea imobiliare din România, în mod special din Constanța – Mamaia și Ovidiu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai sa ti-0 dau peste gura mic samsar din romania odata ce am scrisoare bancare de garantie am tot dreptul sa investesc in romania ,chiar daca am furat ,eu banii i-am depus in banca care emite scrisoare evident tot pe banii mei furati de la voi din romania ,ha ha ha invindia este mare si eu tot o sa ma extind ca si psoriazis cu case ca sa-mi etalez bogatiile comandate din madagascar etc
0
1
Stop straini in tara
0
0
Marele "centru de business" Constanta.. Lume, lume, se naste un nou New York. Faliment 100% garantat! Vine criza si se vor vinde cutiile astea "investitii" la pret de doua parale. Suntem in declin demografic maxim, stati sa mai moara o generatie de pensionari, sa vedeti proprietati abandonate si fara cumparatori. Majoritatea tinerilor pleaca in Bucuresti ori afara, putini copii se nasc, multi pensionari se duc. Pentru ce se tot construieste fara cap? Vor transforma tara intr-un Detroit din Balcani. Cum au ajuns satele, asa vor ajunge si orasele. Vom trai, vom vedea. Acum, preturile sunt triple
2
0
101 dalmatieni...
1
0
99 de pete
3
0
...spalare de bani !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218