REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O firmă de apartament din Constanţa a primit zeci de contracte în judeţul Tulcea

O firmă de apartament din Constanţa a primit zeci de contracte în judeţul Tulcea

Replica API 21 februarie 2018 | 00:00 3055

Pe profit de la înfiinţare, numai din bani publici

Pe profit de la înfiinţare, numai din bani publici

sursa foto hayernaysor.am

O misterioasă firmă de apartament din Constanţa a primit în ultimii patru ani nu mai puţin de 65 de contracte de la mai multe instituţii publice din judeţul Tulcea, în valoare totală de peste 10.000.000 de lei, fără TVA. De la închirieri de autobasculante şi vole, până la construcţii de drumuri, staţii de epurare şi deszăpeziri, extrem de discreta societate comercială din Constanţa a fost răsfăţata primăriilor şi a Consiliului Judeţean Tulcea.

Consiliul Judeţean Tulcea a atribuit pe 19.02.2018 un contract privind „proiectare şi execuţie pentru obiectivul de investiţie „Consolidare Spital Judeţean de Urgenţă Tulcea”, în valoare de 879.801,5 lei, fără TVA, în urma unei cereri de oferte câştigate de Ramali Construct SRL din Constanţa. Cu doar câteva zile mai devreme, pe 12 februarie, acelaşi CJ Tulcea oferea aceleiaşi firme din Constanţa un alt contract, de „proiectare şi execuţie pentru obiectivul de investiţie „Staţii de epurare şi reabilitare reţele de canalizare Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea””, în valoare de 2.183.433,52 lei, fără TVA, de asemenea fără licitaţie.

Ramali Construct SRL este un nume practic necunoscut pe piaţa construcţiilor din Constanţa. Şi asta pentru că firma care are sediul la apartamentul 13 de la etajul trei al unui bloc de pe Bulevardul 1 Mai prestează exclusiv în Tulcea şi numai pentru câteva primării şi consiliul judeţean. Ramali Construct SRL este deţinută de Paul Haralambi, un afacerist cu relaţii puternice în instituţiile de stat din Tulcea, dacă e să ne luăm după succesul nebun al firmei sale.

Profituri de milioane din banii statului

Ramali Construct SRL a raportat pentru anul 2016 afaceri de 5,2 milioane lei şi un profit net de 460.000 lei, cu 18 angajaţi, dar şi datorii de 2,2 milioane lei. Firma a mers excelent încă de la înfiinţare, în 2013, înregistrând în intervalul arătat profituri totale de peste 2,8 milioane lei. Ramali Construct a început în forţă anul 2018, dar are în spate un istoric impresionant de contracte în Tulcea.

Astfel, în septembrie 2017 primea un contract de la Primăria Jurilovca de 3,4 milioane de lei pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de alimentare cu apă din satul Vişina, în urma unei cereri de oferte. Tot în 2017, misterioasa firmă din Constanţa a primit peste 20 de contracte prin încredinţare directă, în valoare totală de circa un milion de lei, de la instituţii din Tulcea precum Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, CJ Tulcea, Primăria Sarichioi, Primăria Niculiţel, Primăria Murighiol, Primăria Valea Nucarilor, Primăria Slava Cercheza etc.

Contracte numai prin încredinţare directă

De asemenea, Ramali Construct SRL a primit şi în 2016 alte câteva zeci de contracte, toate prin încredinţare directă, de la aceleaşi instituţii publice, în valoare totală de circa 1,45 milioane de lei, fără TVA. În fine, firma din Constanţa a bifat şi în perioada anilor 2014 şi 2015 încă şapte contracte în Tulcea, tot prin încredinţare directă, în valoare de încă un milion de lei. În total, firma de apartament din Constanţa a prins de la câteva primării şi CJ Tulcea 65 de contracte, toate fără licitaţie, în valoare totală de 10,1 milioane lei.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este firma lui gurei, fosta fil construct sarichioi.
0
0
Astia ca si fratii Balan Virgil si Alexandru din com.Costinesti care primesc contracte directe de la primarie fiind slugile primarului Cristea Traian,pana acum aveau adresa firmei la domiciliul acum au pe DC4 fosta statie de betoane ca au reusit s-o ia si pe asta cu ajutorul primarului .Asta la un pahar da tot parca ar da din curtea si buzunarul lui ,nu tine cont de banii statului,comunei ,populatiei care isi platesc taxele si impozitele.Are sigur si el contributia si foloasele din firmele acestor frati escroci care au monopolizat primaria si comuna.DNA, ANAF mai treceti si la treaba !
1
0
A dat spagi
4
1
Cautati-l pe facebook. Paul Haralambi din Sarichioi, judetul Tulcea. Este sef de statie la LUKOIL si este licentiat in Drept al Universitatii Ovidius.
4
5
ATENTIE . OMUL ESTE UN MARE EXCROC , CUMPARA MATERIALE CU BILETE LA ORDIN FALSE
7
1
asa si nu are voie sau ce,,trebuie sa fie o firma cunosccuta a baronilor locali? de capul lor nu sunt stati linistiti
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108