REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O GAȘCĂ de HULIGANI din Constanța, FURTURI din SOCIETĂȚI COMERCIALE

O GAȘCĂ de HULIGANI din Constanța, FURTURI din SOCIETĂȚI COMERCIALE

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:00 276

PERCHEZIȚII

PERCHEZIȚII

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 18 decembrie a.c., au depistat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă. Menționăm că este vorba despre Florin Copalea, care a fost acuzat de mai multe furturi din societăți comerciale, alături de alte persoane. În cauză au fost efectuate percheziții.

În fapt s-a reținut că, la data de 8.01.2019, în jurul orei 14.00, prin escaladarea gardului, inculpații G.B., Iașar T., P.C. A., T.G., C.F., B.Alin, Î.C. L. și C.A.G. au pătruns în curtea unei societăți comerciale, de unde au sustras mai multe baxuri ce conțineau șervețele umede, prejudiciul cauzat fiind estimat de persoana vătămată la suma de 2.300 de lei. De asemenea, la data de 23.01.2019, în jurul orei14.00, prin escaladarea gardului, inculpații C. F.și Iașar T., minor la data faptei, au pătruns în curtea societăți comerciale, iar dintr-o hală de producție, în care au intrat pe o ușă neasigurată, au sustras mai multe baxuri ce conțineau șervețele umede, prejudiciul estimat fiind de 600 de lei. De asemenea, pe 19.01.2019, în jurul orelor 19:00, prin escaladarea gardului, inculpații Iașar T. și Î. L. au pătruns în curtea unei firme, unde au forțat ușile de la autoutilitara marca Mercedes Sprinter, cu intenția de a sustrase bunuri, fără a reuși acest lucru, prejudiciul estimat fiind de 2000 lei. Tot pe 19 ianuarie au pătruns apoi în curtea unei alte societăți, de unde au sustras mai mulți europaleți din material lemnos, prejudiciul estimat fiind de 2000 de lei. În timpul urmăririi penale au fost administrate următoarele mijloace de probă : plângere și declarație persoană vătămată, declarațiile suspecților/inculpaților, procese verbale cu rezultatul exploatării imaginilor de supraveghere video, procese verbale cu rezultatul efectuării recunoașterilor din imaginile de supraveghere video, rezultatul percheziției domiciliare efectuate. Prin încheierea de ședință din camera de consiliu din data de 12.04.2019, judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală, dispunând în consecință începerea judecății. Apoi, în august anul acesta au fost condamnați de instanța de fond, acum decizia rămânând definitivă.

La termenul din data de 08.08.2019, cu excepția inculpatului Î.L. C., ceilalți au recunoscut faptele astfel cum au fost reținute în rechizitoriu, nu au contestat probele administrate în timpul urmăririi penale și au solicitat să fie judecați conform procedurii simplificate, cerere încuviințată de instanță. Cu privire la inculpatul Î.L.C. instanța a aplicat procedura de drept comun, apărătorul desemnat din oficiu necontestând probele administrate în timpul urmăririi penale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum de ce merg gratis cu ratc pentru k ciorile voteaza pe fagabou si psd
1
0
Tigani borati care trebuie dati la sapun.
1
0
Ce locuieste in HC?cand aduni toata tiganimea intr-un loc Devine zona Ferentari de Cta.De ce Fagabou nu i-ai mutat la cap de line 48,langa brig.mobila de jandari?ca sa nu futa noua linistea si sa ne distrug apartamente,masini?merg scursurile gratis pe ratc.De ce?
3
0
O gasca de huligani conduce aeroportul kogalniceanu! ARTAGEA LA PUSCARIE!!!
2
0
Jeguri de tigani turcesti!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272