REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O HAITĂ de CÂINI face RAVAGII pe PLAJĂ, în FALEZĂ NORD! VIDEO

O HAITĂ de CÂINI face RAVAGII pe PLAJĂ, în FALEZĂ NORD! VIDEO

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 2293

Locuitorii de la malul mării se simt depăşiţi de situaţia câinilor maidanezi din oraş. Patrupedele se înmulţesc pe zi ce trece, iar oamenilor le este din ce în ce mai teamă. De data aceasta, animalele se pare că au cucerit plaja. Astfel, mai multe persoane se plâng de faptul că pe segmentul de plajă delimitat de 3 Papuci și Modern există o haită de câini care terorizează pe cei dornici să se bronzeze.

Haita de câini latră înfiorător

O femeie care locuiește în acea zonă e pur și simplu înspăimântată de o haită de câini care și-au făcut culcușul în acea zonă: ”Nu mai suport acei câini care s-au aciuat nu știu de unde. Haita aceea latră înfiorător, îmi este foarte frică. Am sunat și la poliția locală și mi s-a spus că sunt foarte mulți și nu au ce să le facă, și să sun la firma de ecarisaj. Nu vreau să fie omorâți, dar să fie luați de acolo până nu atacă pe cineva”.

Un bărbat a fost mușcat de picior

Se pare că acești câini au trecut deja la atac, un bărbat fiind deja mușcat de picior: ”Am fost atacat de câțiva câini pe plajă, din fericire am reușit să scap doar cu o mușcătură.

Iată cum o plimbare liniștită pe malul mării se poate termina la Spitalul de Infecțioase cu un vaccin nedorit făcut în burtă.”

Virgil STOIAN

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jurnalism marca replica..
3
0
Au venit turistii si fac ham ham, ham.
1
0
Eu zic sa le dati ceva de mancare si sa ii futeti in cur. Pl in voi cu Faleza voastra
0
0
nu sunt pnl-isti sunt psd-isti
4
1
Cainii au umplut plaja de la Faleza Nord de pureci. In curand si de capuse. Oare se va sesiza vreo autoritate competenta care sa ia masuri in aceasta privinta?
4
5
Cainii nu se teleporteaza, ei sunt animale domestice dependente de om. Daca exista pe strazi omul e vinovat de abandon. Cel muscat a dat cu sutu in ei si se apara. Daca le dai o bucata de paine sau macar ii lasi in pace sunt prietenosi. Daca se respecta legea cu sterilizarea obligatorie si pedepsirea abandonului nu mai erau amaratii pe strazi, politia locala sa faca controale in curti iar primaria sa organizeze castrari gratuite. Dar nu, ei fac afaceri cu hingheritul, ii prind le dau drumul sa inacaseze de mai multe ori.
11
0
Proasta pula a fost la curul ma-tii!
5
1
Fiti nobili si respectati animalele ! Sunt cele mai devotate omului! Vorbiti cu ele dati le de mancare nu va uita NICIODATA ! Omul iti da in cap chiar a doua zi !
11
8
Nu va atingeti de ei.
5
11
EXAGERATI!!! NU SUNT MAI MULT DE15-20 MAIDANEZI. ASTEPTATI SA TREACA SUTA DUPA AIA COMENTATI
7
10
De ce nu i impusca nimeni si sa i aruncati la gunoi ..sunteti prea cretini sa va luati propria soarta in maini si asteptati tot pe altcineva sa va faca treaba. Sa va muste..bine.
9
17
si aceste animalute au dreptul de a benificia de binefacerile plajelor si de apa marii.
7
12
daca sunt PNL-isti ce sa le faca nare ce
4
3
Primaria trebuie sa ne scoata din incurcatura,iar ongeurile pt. animale sa ii lase sa faca treaba.Ne-am saturat de mofturile oengeurilor.
11
9
cea mai scazuta calitate a presei...pai asta e articol ? voi nu aveti pretentii de la voi insiva, privind calitatea presei? eu nu am pregatirea voastra dar stiu sa formulez niste propozitii chiar si fraze, prin care sa arat cititorului ceea ce vreau sa transmit. articolul este tendentios scris. este sub l;imita admisa a jurnalismului.
14
5
de unde or fi aparut, ca in Badea Cartan sunt toti 25!!!
6
6
Sa se mute baba in alta parte
5
5
vin jegosii din bucale de la four labe cu cite o duba plina de javre si le dau drumul in cta,mamaia,2mai,vama veche. unde.i furadanul sa dam javrelor de mincare?
7
10
cacat de articole ciordite de pe facebook, un ziar hingherofil
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272