REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O tânără din Constanța ACUZATĂ că a FURAT banii donați pentru doi tineri bolnavi de cancer!

O tânără din Constanța ACUZATĂ că a FURAT banii donați pentru doi tineri bolnavi de cancer!

Replica API 27 februarie 2019 | 01:55 460

O tânără din Constanța, dar stabilită în Italia, care se numește Florentina G., este acuzată de mai multe persoane că, pozând în bunul samaritean, fură bani proveniți din donații, bani care ar trebui să ajungă la bolnavii de cancer. Mai exact, se pare că aceasta s-ar implica în campanii de donare, însă la familiile vizate nu mai ajunge nimic.

”De câteva săptămani am aflat povestea lui Andrei, un tânăr de 19 ani din Constanța diagnosticat cu cancer pulmonar și limfatic! Un tânar minunat căruia i-a fost rapită tinerețea de acest diagnostic nemernic: cancerul! M-a impresionat tinerețea lui, de povestea lui am aflat de la o persoană dragă inimii mele Gilia, diagnosticată și ea în urmă cu ceva timp tot cu cancer la doar 22 de ani, dar nu în ultimul rând pentru că poartă numele Andrei! M-am alăturat lui în această luptă, am deschis o pagină intitulată sugestiv #salvatilpeandrei și am pornit cu pași mărunți în drumul solidaritățîi! Pentru că în cancer nu există egal și fiindcă are nevoie de bani că să trateze și să stopeze acest diagnostic, Andrei a apelat la o doamna pe facebook pentru a îi deschide o campanie de strângere de fonduri! Gavrilă Florentina se numește și este născută în Constanța, cu domiciliul în Milano, Italia, fosta victimă a cancerului în urmă cu 3 ani! A reușit să se strângă pe Fb suma de aproximativ 7000 euro! Alarmată de faptul că, deși această duduie a deschis campania din luna ianuarie și nu a virat familiei nici un cent, dar și de faptul că familia lui Andrei și-a amanetat tot pentru a face rost de suma necesară tratamentelor, mi-am propus să o abordez! La capătul firului am găsit o persoană ironică care nu avea habar de numele subsemnatei deși făceam postări pe campania organizată de ea, realizând astfel că este ceva necurat la mijloc!”, este mesajul postat pe Facebook de Gabriela Voinea și distribuit de mai multe persoane.

În continure, se pare că Florentina a refuzat să dea banii strânși familiei lui Andrei, pe motiv că vrea să-și deschidă o fundație pentru bolnavii de leucemie. Și, din păcate, se pare că nu ar fi singurul caz. Aceeași Florentina ar fi deschis o campanie de donare și pentru Adelina, o minoră din Piatra Neamț, bolnavă de leucemie, dar, la fel, nu ar fi dat nici un ban familiei. ”Primul nume care mi-a venit în minte că ne poate ajută a fost al Mikaela Andreea , o tânăra imigrantă și ea în Italia, o tânăra cu un suflet incomensurabil de generos care organizează campanii pe facebook pentru pacienți bolnavi de cancer, o tânăra de care sunt mândră că am cunoscut-o chiar și în mediul online, dar tristă totodată că a ales să plece în straintate pentru un trăi mai bun! Un om dedicat oamenilor! De 4 zile împreună cu Mikaela facem anchete peste anchete în ceea ce privește acest monstru care a ales să plece cu banii a doi bolnavi de cancer, le-a închis campaniile de la ea putere și a dat block tuturor care aveau să o tragă la răspundere! Fără frică de Dumnezeu, fără remușcări căci și ea în urmă cu 3 ani cerea ajutor oamenilor, fiind diagnosticată cu leucemie, fără bun simț, fară compasiune a tras linie și a dat “exit” unor copii diagnosticați cu cancer care au atâta nevoie de bani! Cum se simte Andrei? Adelina? Familiile lor? Ce ar face un părinte când știe că pentru viața copilului trebuie să dea în schimb bani, iar banii nu mai sunt?”, au mai scris oamenii pe Facebook.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eram la kaufland,mangalia,si vine la mine un rapanos,ccu o poza de alt rapanos,sa-i dau bani.l-am injurat copios,"du-te ba in pda matii cu banii tai colectati ptr tigani cu decapotabile Mertz".A doua oara n-a mai venit,dar isi face veacul pe acolo.la fel,bateau la usa doua coarde cu o poza de rapanos,duminica la 14,le-am trimis tot in pda mamii lor.
0
0
Vara, le vedeti pe str.Stefan cel Mare cum cersesc cu o poza in mina si un caiet. Reusesc sa prosteasca destula lume miloasa.Daca nu intervine statul. De aia au curaj sa insele cetatenii.
3
0
asa era procedura
0
0
Bai SON din Cernavoda eu nu am nici macar dungile alea pe taxi si stau in nasul lor la sens ma doare undeva de gabori si de ANAF La Mangalia e trai pe vatrai lam adus si pe finu AGa tot fara acte dar ce e aia autorizatie ca nu stiu ?
0
0
dar ce este unica,astia cu fundatiile cam fura tot ce pica,pai astia cu salvati copii au dezmembrat prestigiul unui doctor numai ca nu-i lasa sa-si faca de cap asa cum face dracnea in romanica,d-nul doctor burlui
1
1
TOATE FUNDATII ONG URI si banii se fura si nu ajung unde trebuie niciodata ,fundatia e cea mai mare teapa legal constituita ca si partidele politice
1
0
Cand vine ANAFul in cernavoda sa ma vada cum fac taxi fara autorizatie in statia din centrul Cernavodei? Am doua dungi cu insemne de taxi pe usile de la cazanul plin de rugina, vechi de 15 ani!Sunt jegul nr.1 din oras!Hot dupa moaca!
3
0
Mai da pulea bani la fundatii , numai am incredere in nimeni !
1
0
Asta o fi ruda Ovidiu Vantu?
0
0
pentru cei care bat la usa si par suspecti, trebuie anuntata imediat politia, mai ales ca bat la usa in zile nelucratoare.
4
0
dar cei care umbla din usa-n usa, aici in Constanta si cer bani pentru bolnavi sau pentru nu stiu ce fundatie, si cand ii intrebi numele fundatiei si le cer numarul de fix al fundatiei ti se spune :"nu vrei sa dai, ce te mai intereseaza numele si nr fundatiei?"
10
0
Deci o excroaca a inselat oameni nu a furat la puscarie simplu.Dar luati ma odata urma banilor pt bolnavi cati raman la birocrati din minister din spitale de la cnas cati se pierd prin contracte cu paraindarat. Am vazut cum se certau unele pe mostenirea lui Condrea ce mostenire ma ati innebunit ala vindea apa la pret de dezinfectant nu doar ca a furat statul a pus in pericol vietile a mii de oameni. Faceti odata curat in min.Sanatati.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272