REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O vulpe, surprinsă de turiști pe plaja din Eforie Nord. Video

O vulpe, surprinsă de turiști pe plaja din Eforie Nord. Video

Mirela PASCAL 16 iulie 2023 | 00:00 1984

De curând, turiștii care se aflau pe plaja din Eforie Nord au fost surprinși să vadă că au parte de o vizită neașteptată, după ce a apărut o vulpe. Animalul nu părea să fie deranjat de prezența turiștilor.De curând, turiștii care se aflau pe plaja din Eforie Nord au fost surprinși să vadă că au parte de o vizită neașteptată, după ce a apărut o vulpe. Animalul nu părea să fie deranjat de prezența turiștilor.

O vulpe, surprinsa de turisti pe plaja din Eforie Nord. Video

Odată cu creșterea temperaturilor, nu doar turiștii au venit la mare, ci și o vulpe, care a fost văzută pe digurile din Eforie Nord. Animalul pare că nu se teme de oameni, care s-a plimbat fără vreo problemă în apropiere de plajă.

O vulpe a fost văzută pe plajă, printre turiști

Pe Facebook, au devenit virale imaginile cu vulpea care a fost văzută pe digurile de pe Eforie Nord. Animalul a fost văzut în urmă cu o zi și a fost filmată de câțiva jurnaliști de la Eforieonline.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uneori sunt purtatoare de rabie care e incurabila si mortala, iar in prezenta haitelor de caini vagabonzi riscul chiar daca e foarte mic creste, dar la macelul de pe sosele, cate unul sfasit de caini sau ursi din cand in cand, injughiat, etc s-a creat o toleranta si mai ales inconstienta la pericolele cu riscuri mici periculoasa; de asta suntem pe locul 1 la morti pe sosele
1
2
I-as pune nume si as face-o emblema. Si ce daca nu e in bikini ca toate vulpile de pe plaja - animalul asta macar e haios si sincer.
3
0
Vulpile desertului
3
0
in romaniaa-romafiaa nici vulpile nu mai gasesc nimic de mancare. in 34 de ani s-a furat tot si nimeni nu-i vinovat
6
0
E vulpea Kitak la plajă a fugit de DNA
7
2
Distrug padurile din sudul litoralului si implicit habitatul lor natural
6
2
in MAREA BRITANIE e plin de vulpi, stau in curtile oamenilor, acestia le hranesc, doar in romanica, melteanul nu suporta sa existe si alta fiinta in afara de el si plozii lui umflati.
12
1
sunt sute de vulpi pe plajile din ef nord si sud.. noaptea ies la cautat de mancare in grupuri… nu inteleg care e stirea
9
0
Sa ascuns de zecile de câini maidanezi,care-si fac veacul zilnic pe plaja belona. Sunt niște haite de câini negri...care nimeni nu-i deranjează.. nici primăria nici ecarisaj... Poate o sa serviți saorma din carne proaspătă...cu de toate...ca este posibil
14
3
Făcea si ea plaja!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468