REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Oamenii fără adăpost din Constanța, ajutați de adminsitrația locală

Oamenii fără adăpost din Constanța, ajutați de adminsitrația locală

Replica API 29 martie 2019 | 00:49 365

Consilierii locali au aprobat, în ședința de consiliu de joi, 29 martie, înființarea Centrului pentru persoane fără adăpost Sfânta Filoftea.

„Acest centru va funcționa 24 din 24. Este un model de parteneriat, fiecare a venit cu ce a putut. Vorbim de 35 de bărbați și 35 de femei fără adăpost. În loc sa doarmă prin scările blocului, îi aşteptăm la centru. Prin acest proiect, vom ajuta și Urgența spitalului, pentru că mulți se ajung la UPU doar pentru a avea un acoperiș deasupra capului“, a spus Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
4
1
ajutati-i pe bietii oameni fara adapost...acesti oameni care-n viata lor n-au stiut de cuvantul...MUNCA...oameni care n-au cultura,oameni care nu accepta decat cuvantul..AVEM DREPTUL...SA NI SE DEA...SA PRIMIM MOCA...ce sa faceti cu aceste lepre in camin???sa distruga tot...sa munciti pentru ei...acestia nu merita,nici macar sa traiasca...
2
0
Oamenii fara adapost vor fi ajutati, iar ceilalti, fututi ca si pana acum. Adu-i in Centru, Fagadau, ca or mai fi ramas cateva locuri goale. A ajuns oricum o performanta sa mai gasesti in orasul asta un loc langa un petic verde sau o vecinatate fara tigani. ORASUL FAGADUINTEI.
1
0
Numele sfintei este Filofteia !!! Asta e, a mai aparut o SFANTA!!!
0
0
Mai oameni buni nu ganditi constructiv nu sa va afati in treaba, daca tot le asigurati cazare asigueati-le si locuri de munca la spatii verzi ori si acolo introduse cunostintele voastre
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272