REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.4° ConstanÈ›a Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Oficial! Chițac e candidatul PNL la Primăria Constanța, Mitroi la Consiliul Județean

Oficial! Chițac e candidatul PNL la Primăria Constanța, Mitroi la Consiliul Județean

A.F. 16 martie 2024 | 00:00 7004

Filiala PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

Oficial! Chitac e candidatul PNL la Primaria Constanta, Mitroi la Consiliul Judetean

„SusÈ›inerea PNL pentru cei doi candidaÈ›i, Mitroi È™i ChiÈ›ac, vine ca semnal de forță pe care întreaga echipă liberală îl transmite în ConstanÈ›a. Intrăm în cursă să câÈ™tigăm! 

Oficial! Chitac e candidatul PNL la Primaria Constanta, Mitroi la Consiliul Judetean

 

PNL Constanța: Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni

Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o ameninÈ›are populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. ConstanÈ›a are nevoie de un parteneriat puternic, eficient È™i complementar. Un parteneriat liberal este singura opÈ›iune care oferă predictibilitate È™i continuitate pentru constănÈ›eni. 

Contăm pe forÈ›a a doi oameni de administraÈ›ie care au demonstrat, prin fapte, ce înseamnă să lucrezi în interesul cetățenilor È™i să faci mult bine.  

Oficial! Chitac e candidatul PNL la Primaria Constanta, Mitroi la Consiliul JudeteanFlorin Mitroi

Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentaÈ›i profesioniÈ™ti în administraÈ›ie din echipa liberală. Fiecare primar din acest judeÈ› È™tie cum a reuÈ™it Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul JudeÈ›ean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul JudeÈ›ean are nevoie de un lider È™i de o direcÈ›ie foarte clară È™i noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcÈ›ie acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani. 

Vergil ChiÈ›ac a făcut în numai 3 ani pentru ConstanÈ›a, ceea ce administraÈ›iile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani. Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, È™coli reabilitate, parcuri, bulevarde È™i parcări, chiar È™i transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. ÎÈ›i trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănÈ›eni, preponderent din fonduri europene È™i să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic.

Oficial! Chitac e candidatul PNL la Primaria Constanta, Mitroi la Consiliul JudeteanVergil Chițac

Propunerile liberale pentru fiecare administraÈ›ie publică din acest judeÈ› sunt rezultatul unui efort de echipă. Lucrăm împreună pentru binele fiecărei localități din ConstanÈ›a, de la Municipiu È™i până la ultima comună. 

La Valu lui Traian, PNL nu pierde teren. Continuitatea proiectelor È™i a viziunii lui Florin Mitroi este asigurată de viceprimarul PNL Iulia Iurea, care avem convingerea că va fi viitorul primar al viitorului oraÈ™, Valu. 

Nu ne vom opri din a construi în ConstanÈ›a È™i din a dezvolta ConstanÈ›a. Am început pe un drum ireversibil al dezvoltării cu ajutorul administraÈ›iei liberale. 

Puterea exemplului este foarte clară: cei mai mulÈ›i dintre constănÈ›eni, fie că sunt din Medgidia, Mangalia, Ovidiu, Cernavodă, Techirghiol, Negru Vodă, HârÈ™ova, din Eforie, din Valu sau din municipiul ConstanÈ›a, din orice localitate administrată liberal, o dată la 4 ani ne investesc primarii È™i echipele lor cu încredere. 

În 2024 vom intra în cursa electorală cu candidaÈ›i care È™tiu È™i pot să câÈ™tige“, au transmis reprezentanÈ›ii PNL ConstanÈ›a.

Ce zice Vergil Chițac

„Dincolo de faptul că e un câÈ™tig, Florin Mitroi a demonstrat calitățile de administrator al urbei. Cred ca trebuia să facă un salt È™i să îmbrățiÈ™eze È™i funcÈ›ia asta la CJ. În urma măsurătorilor, a ieÈ™it pe primul loc. A fost dificil să se despartă de cei din Valu lui Traian. Va câÈ™tiga fără discuÈ›ie. Din poziÈ›ia de preÈ™edinte al CJ nu-i va uita pe cei din comună. Mitroi are notorietate inclusiv la ConstanÈ›a“, a transmis Vergil ChiÈ›ac, primarul municipiului ConstanÈ›a.

Florin Mitroi: Am È›inut cont de dorinÈ›a cetățenilor

„Am È›inut cont de echipă, de dorinÈ›a partidului, de dorinÈ›a cetățenilor. Am primit telefoane din toate colÈ›urile judeÈ›ului. Inclusiv de la primari PSD. Mi au apus să mă duc, că sunt cel mai bun, că-mi vor da votul. Îmi asum. Am simÈ›it că oamenii mă doresc. Voi face multe din această poziÈ›ie pentru toÈ›i cetățenii judeÈ›ului È™i pentru tot judeÈ›ul. Doamna viceprimar va fi la primărie, e un om deosebit, este lângă mine È™i voi fi lângă ea. Am simÈ›it dorinÈ›a oamenilor din judeÈ›. Pentru liniÈ™tea mea, nu trebuia să accept, dar poate Dumnezeu m-a trimis aici să fac bine oamenilor“, a precizat Florin Mitroi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212