REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

OFICIAL: Iată când IESE CONSTANȚA din CARANTINĂ

OFICIAL: Iată când IESE CONSTANȚA din CARANTINĂ

Replica API 29 decembrie 2020 | 14:04 14553

Municipiul Constanța va ieși din carantină în data de 1 ianuarie, ora 20.00. INSP a avizat ieșirea din carantină a localităților Grădina, în data de 30 decembrie, ora 12.00, și Ovidiu, în data de 1 ianuarie 2021, ora 00.00.

În urma analizelor de risc trimise de Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța, INSP a avizat ieşirea din carantină pentru localitățile Ovidiu (1 ianuarie, ora 00:00) şi Grădina (30 decembrie, ora 12:00). Decizia a avut ca fundament scăderea ratei de incidență sub media națională, alături de alte criterii cuprinse în analizele de risc.

În ceea ce priveşte municipiul Constanța, propunerea este să fie menținută măsura de carantină, până la expirarea celor 14 zile prevăzute în ordinul DSU. Se consideră că, în municipiul Constanța, încă este un risc epidemiologic ridicat, în ciuda scăderii constante a ratei de incidență.

"De aproape o lună şi jumătate, municipiul reşedință de județ este în carantină şi le cerem oamenilor câteva zile de răbdare. Sunt semne clare că situația este pe un trend îmbucurător, dar încă nu ne aflăm sub media pe țară privind rata de incidență. De aici, hotărârea autorităților de a menține măsura. Acest lucru nu trebuie confundat cu o prelungire a carantinării zonale. Suntem convinşi că acestea sunt ultimele zile de carantină pentru constănțeni. Dar normalitatea depinde foarte mult de fiecare dintre noi. Dacă vom respecta recomandările şi cifrele vor fi într-o continuă scădere, putem spune că suntem pe drumul cel bun. În caz contrar, ne vom lovi, din nou, de restricții, lucru pe care nu şi-l doreşte nimeni", a declarat Silviu-Iulian COŞA, prefectul județului Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Oare ce tupeu ordinar are jegu asta de prefect sa mai iasa sa mai dea declaratii! Nu se simte cat este de penibil? Se lauda ca si da demisia, recunoscand ca nu i bun de nimic! De cand a preluat prefectura Constanta a devin focar! Oare nu ai este frica de d zeu? Sau macar frica sa mai iasa pe strada ar trebuii! El crede ca daca la ANAF i a mers , si nimeni nu i a facut nimic, oare in mintea aia bolnava a lui o crede ca i merge in continuare???
3
0
Bravo ba chitacule, ai inceput bine mandatu, sa vezi ce o iei si tu pe urmele lu fagadau
4
1
ce e parciule, s-a umflat piperchiul in tine? bai neam de papagali, evazionisti si puscariabili? tza la filakii cu voi!!!
14
1
Puie MSD, postacule.
1
6
Catre Amicul Kj Kj :ba zebzecule dracului Psd-ul Nu are Nici'o vina in asa ceva in Cacanaria de Carantinare Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Nenorociti astia Cretini a Nenorocit Constanta Bagand-o in Carantina de Vina este Prostul de Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac si sluga lui dracul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa care am ura si detest pe el! Asa ca zebzecule de Kj Kj Psd-ul Nu are Nici'o vina in asa ceva Prostul satului ce esti Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti!! Si eu si maica-mea uram PNL!!
6
3
VA VENI ZIUA DREPTATII
6
1
Daca nu anulati idiotenia de carantina pana la 30 decembrie, o sa-mi platesc taxele si impozitele anul viitor exact in luna lui decembrie 2021... asa... ca razbunare pentru ca sunteti nesimtiti. Asta pot sa fac. Hahahaha
11
3
coruptiaucide
8
3
de vina este PSD-ul
13
7
Ca sa ne footeti toate sarbatorile, nenorocitilor!
20
4
Adica am intrat in carantina la 9% si nu iesim la 4%?! Ce incompetenti! Decizii luate fara judecata si fara nicio logica
26
1
deja e extrem de imbecila decizia asta. Ce mi-e 4 la mie, ce mi-e 3 ? Si nici macar nu au datele reale, bajbaie si ei cu niste cifre care nu au nicio legatura cu realitatea
26
1
prost ala care mai ramane in orasul asta de cacat
22
10
a aparut vaccinu si...scad cazurile de covid...
9
9
Stim cum va pricepeti sa faceti "afaceri" la voi smenuiala este afacere corecta,va mancati de sub cur,conduceti bmw de lux care pute a oaie,si vindeti branza cu cacareze de oaie.Va ardeti in cur pt 50 bani,si afacerile sunt extraordinare dar numai pt. Voi nu si pt. partener.Evitati munca fizica si creativa pt. ca imaginatia la voi este 0.Mai mult dupa ce aveti ceva bani stransi deveniti aroganti si adta arata ca sunteti prosti.Hai la cacat cu voi.
16
22
tov. general, tu nu intelegi ca nu esti la tine la pluton, ca noi nu suntem carpele tale de sters pe jos sa ne faci puturosi si fuduli, ca noi suntem mai ai dracu decat pnl si psd la un loc. Poti sa pui tu cata carantina vrei ca in final tot toata muja care o meritati o sa v-o dam la vot, iar daca ne enervati noi constantenii o sa ne asiguram ca zburati din scaun inainte de termen!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
22
4
Constanta altfel ! Va place ? Mai Voican , am curaj sa fac pariu ca dupa 4 ani de Guvernare Locala PNL -USR , Constanta va fi rosie ..nu 10 ani cum ai spus tu , cel putin 20 !
20
5
Pedeapsa pentru ca s-a votat cu PSD cam 10 ani. Sa intre bine in cap constanteanului ca nu e de joaca.
11
9
cit. Ce aveti ma cu Constanta? La Cluj era 11 la mie si tot nu s-a instaurat carantina, la fel la Brasov. Au ce au nenorocitii cu Constanta..Trebuie iesit in strada si spart capul la autoritarile idioate. Nu va mai injurati ca unii sunteti albi, altii gri inchis-- au ce au cu toti constantenii!!! Nenorocitii, sper sa moara de cat mai repede!!!! De moarte buna..
35
4
Un lucru importanat si care va fii dovedit la un mom dat , acela ca Cosa este fetita lu Arahat! Asa ca scapati intai de fetite si veti avea o viata normala!
11
6
Spuneti ca sant multi machidoni in functii de demnitari. Dar cine a votat PNL si USR, stiindu-se ca ei se baga la partidelea astea de dreapta, ca mai inainte erau la PNTC, apoi la Basescu, iar acum au trecut la securistii marxisti , asa zisi useristi. Voi i-ati votat, atunci sa ducem crucea pana la capat. Din pacate nu e prima oara, asa s-a intamplat si in epoca Basescu.
16
18
Iesiti in plmea pe 44 ianuarie din carantina sclavetii mei
17
9
Sa te tii paranghelii si hotii! Ce a sadit clanul Mazare cu interlopii lui, acum infloreste!
15
10
Cand dracu o sa intelegeti ca nu e de vina conducerea orasului sau conducerea tarii? Ordinul vine de sus!
18
20
Avem cel mai idiot prefect din tara si niste imbecili la DSP care dau date false, adica in vara cand colcaia de turisti incidenta era sub 3 pentru ca incasau la greu.
59
8
Hai sictir cu DSP-ul vostru. Avem voie sa mergem in mall si sa ne inghesuim ca vitele dar pe faleza si in parc in aer liber nu avem voie. Sictir tuturor idiotilor din conducerea tarii !
79
8
Nu intelegeti nimic. Constanta este cel mai marginalizat oras. Noi primim cele mai.putine vaccinuri de ex.8700 iar iasi 24.000.Cei din guvern nu dau 2 bani pe acest oras si stiti de ce? Ptr ca machidonii detin acest oras , de asta e plin de cocalari si needucati. Asa ca sa nu aveti astepari mari la schimbari majore in aceste oras condusi de oieri care au devenit milionari si au impresia ca le a crescut si creieru.
81
9
De vina este PSD-ul
31
27
Alba Iulia a iesit din carantina cu o incidenta Covid foarte mare. Constanta, daca nu ati priceput va iesi din carantina cand o sa aiba chef HORECA. Oare de ce nu protesteaza niciunul din marile restaurante??? Le Convine?? De ce?? Beneficiaza marii patroni de ceva?? Vai de salariatii lor. Jos mafia PNL si PSD.
37
9
Cei care au plecat la munte nu sunt in carantina observam... La intoarcere le dati flori sau amenzi?
50
8
mai dati 14 zile idiotilor primar de rahat
49
10
Tara condusa de prosti,curve sorosiste si slugile multinationalelor.Ajunge !
67
12
De fapt se fac experimente privind rezistenta romanilor la opresiuni,la nelegiuiri. Nu se testeaza,deci nu se stie de fapt nimic despre evolutia infectarilor decat prin prisma mortilor. Sa tii in carantina sanatosi si infectati deopotriva,deja este o imbecilitate si ticalosie mai ceva decat ar fi conceput Stalin. La noi merge. Daca vine un rahat cu idea sa poarte toti cei infectati o bila de fier de zece Kile legata cu lanturi de picior,berbecii vor vota si romanii ,dupa cateva bazaieli se vor supune.
64
7
Sa ne cacam pe DSP si pe deciziile lor idioate
73
9
Eu zic sa mai prelungiti 14 zile, si asa ne am obisnuit ca magarul cu... tot suntem cei mai fraieri din tara...
93
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407