REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Oile salvate de pe nava scufundată în Portul Midia, transportate la o fermă în București

Oile salvate de pe nava scufundată în Portul Midia, transportate la o fermă în București

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:01 518

Vineri, 10 ianuarie, asociația ARCA s-a deplasat la Nuntași, pentru preluarea și transportul celor 180 de berbeci care au supraviețuit, pentru a-i duce într-o fermă special amenajată la nord de București.

Sursa video: asociața ARCA

”Vom face ultimul pas pentru salvarea berbecuţi lor pe care i-am scos de pe vaporul morții de la Midia, acum o lună jumătate. Condițiile de care se vor bucura oile în acest nou spațiu vor fi excelente, așa cum v-am promis. Vor fi permanent sub supravegherea noastră și se vor bucura de o viață liniștită și departe de exploatarea umană”, transmite asociația ARCA.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma intreb cum de acel pilot inca mai face manevre in portul Midia ? Domnilor cata spaga a bagat acel pilot de face in continuare MANEVRE in portul Midia , acel pilot Rusu cum are constiinta cand stie ca a contribuit la omorarea miilor de suflete?
1
0
F. frumos! Ar trebui sa luam exemplu de la australieni care isi salveaza animalele si nu le omoara. Dar, din pacate, vorbim de oameni cu o educatie, cultura si civilizatie.
1
1
mortii mamii lor de ong-isti talhari, au luat oile cu japca! meritau un glont in cap!
2
0
Oi salvate si Miei Pula
1
0
Proprietar e cel care a platit oile, ONG-ul ARCA e hotul care a furat oile cu complicitatea statului care a permis asa ceva prin intermediul institutiiilor sale in speta DSV si politie scrisa deliberat cu minuscula. Statul trebuie sa recupereze cheltuielile cu salvarea si depoluarea de la armator sau asiguratorul acestuia! In lipsa aacestora statul confisca si valorifica marfa recuperata. In niciun caz nu da moca unui ONG! Ca idee 180de oi x350 lei oaia egal 63 000 de lei. Daca le tai iei 20kg pe oaie x 45 lei pret mediu pe kg x 180 oi egal 162 000 lei MOCA!
3
2
Despre care proprietar vorbesti ma?,pai proprietarul daca este corect ar trebui sa dea in judecata transportatorul care i-a innecat oile. Cu valoarea a 180 de berbeci statul Roman nu acopera nici operatiunile de salvare de pana acum cand inca nava este in larg,ca sa nu mai vorbesc de pretul dezastrului ecologic si pierderile portului midia.
2
1
Eu zic sa fie date machidonilor....decand nu mai au oi sunt specialisti in ridicat blocuri.
4
3
pe fata...adica aici in dobrogea nu puteau sa traiasca oile pana la adanci batranete?...peste o luna n o sa mai auziti nimik de oile alea
5
0
Compasiune pentru oi? Ai innebunit femeie? Auzi la ea compasiune pentru mancare! Vegano!
5
1
Ce taranisme, lipsa compasiune, neam de barbari ignoranti.
6
6
Asa se face !!!Bravo !!! Sa murim romaneste ca si ursu ala agonizand 2 zile pe sosea si cand sa il impuste nici atunci nu a iesit urat .Asa se intampla cu noi in spitale nu ai murit ars in incendiu ,mori de bacterii intraspitalicesti !Mentalitatea noastra ,nu a murit atunci sa il facem sa moara !
5
3
Un animal , nu trebuie chinuit , cand il sacrifici . Cum este la tara , cand se taie porcu , in curtii , de zici ca-i un adevarat Auschwitz acolo . Dar.....nici sa le oferi la animale , cafele sau chips-uri cum ar vrea astia .
4
9
Una din oi a nimerit in functia de director economic. O cheama Daniela!!
4
7
Cine pula mea a mai pomenit asa ceva dar hai sa nu mai sacrificam animale si gata adunati dracu si toate pasarile toti porci toate vacile interziceti pescuitul si mancati urzici cu mamaliga
12
5
....sa ne ia animalele din batatura ca sa murim de foame! Tipic comunist! Ba o pesta porcina ba un kuki barbuceanu fost vier pfoten actual ARCA. ba niste academy awards vegane si tot asa.... Si politia in loc sa se sesizeze pazeste bandele de talhari. Ar trebui o lege ca in vestul salbatic - hotii de cai si vite ucisi pe loc de orice cetatean! Si la fel si serifii corupti!
8
7
Sa nu uitati de consilierea psihologica, stiti ca asa cere UE!
12
6
Oile acum vor avea o batranete frumoasa pentru ca au avut sansa la viata scapand din naufragiu.
11
9
FURT!!! oile sunt ale cumparatorului!
13
12
Inca o decizie proasta,in loc sa ii vanda si gata or sa vina astia cu niste costuri foarte mari pe cap de animal ca doar statul plateste.
11
9
Vindem pastrama , va puteti inscrie pe listele de asteptare.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212