REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

"Olimpiada de bătut taximetriști constănțeni" - eveniment creat pe Facebook

"Olimpiada de bătut taximetriști constănțeni" - eveniment creat pe Facebook

Replica API 11 ianuarie 2017 | 01:17 653

Acum câteva zile pe o rețea de socializare s-a creat un eveniment numit „Olimpiada de bătut taximetriști constănțeni”. Acesta a porinit de la un articol scris de reporterii Replica, în care se specifică cum taximetriștii din Constanța îi fură pe oameni pe față. În cadrul postării se specifică că evenimentul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. „NU batem fizic pe nimeni, dar aveți ocazia să vă vărsați nervii pe scursura societății: taximetriștii colorați cu 4 clase (unii nu le au nici pe alea), de o nesimțire iețită din comun și care fac exces de zel!”, se arată pe pagina de Facebook. Amintim că pe data de 8 ianuarie, a.c., o constănțeancă a abordat un taxi staționat. Continuarea a fost că s-a umplut şi de nervi, dar şi de "vânt" în portofel! „Și-au impus propriile tarife. Din Tomis Nord până în Faleză Nord (pe Unirii, lângă Delfinariu) ne-a cerut 15 lei. Pe tarif de zi. Când l-am întrebat de ce aşa mult a spus că, dacă nu ne convine, putem închide uşa”, a declarat tânăra. Lucrul este anormal, iar clienta a precizat că mașina era de la o firmă cunoscută din oraș. După ce a observat că nu are altă variantă, clienta a decis să accepte „oferta” impusă de șofer. „Pentru că era singurul taxi am fost nevoite să îl luăm şi când am început să boscorodesc în maşină că e foarte mult mi-a spus: 'Adevărul este că sunt condiţii foarte bune de mers'...”, a adăugat Mihaela.

Facem precizarea că, în cursul zilei de marţi, când se anunţa că se închid toate drumurile din Constanţa, iar microbuzele nu parcurgeau ruta completă Constanţa- Ovidiu, taximetriştii cereau, pe o cursă cu destinaţia anterior menţionată, între 70 şi 100 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt taximetrist ocazional cu auto propriu si nu sunt de acord sa fim bagati toti la gramada .Unii clienti au lipici la acei taximetristi .Dau cateva exemple:La Mall City sunt taxiuri in statie peste bulevard dar ei vor sa fie luati daca se poate din usa Mall-lui,la gara este statia pe diagonala garii dar ei se urca "de la scara trenului "abordati de cei din gara.I-si merita soarta.iar unii clienti vin la mall cu maxi taxi si cand pleaca vor taxi pentru 2 statii .Haideti sa fim realisti.Vina este din ambele tabere!!!.Sunt multe de comentat pe tema asta....
1
0
Speculand codul rutier cand prindeti olimpici pe carosabil transformati-i in donatori de organe spre fericirea cetatenilor de pe listele de asteptare ,prin acceptul de pe cardul de sanatate nu e necesara parerea apartinatorilor!
0
0
Mergeti cu taxiul. Cereti bon fiscal. Nu e ce trebuie pe el faceti plangere la politie. Nu e bon fiscal, face cinste soferul. NU ACEM CE SA NEGOCIEM. LEGEA E LEGE PENTRU TOTI. Daca vrea sa mananca si gura lor sa faca altceva. Acest domeniu e legiferat si fiscalizat. Atat!!!
1
0
cel mai mult mi-as dorii sa nu mai iasa in trafic acei batranei care le tremura mana pe volan . sincer sunt un pericol . m-i sa spus ca sunt soferi de o viata , ok,bv tot respectul dar totusi hai sa mai stam si in casa cu un laptisor sau un ceiut cald
0
3
taximetrist obosit ce esti, la uber macar nu gasim ca tine
0
1
Vai de capul vostru de obositi si mocangii ziceti sa vina uber ? Pai voi aveti bani de uber fomistilor chitaiti la 10 lei o cursa minima cand la uber exista tarif diferentiat interval de ore la aplicarea tarifului iar pe o vreme ca asta o sa ajungi sa platesti la o cursa de 10 lei pana la 50 lei si acolo nu comentezi ti a luat banii din card si cu cine te mascaresti cu tine insuti ca esti un mare dobitoc succes la un dosar penal instigare la violenta celui ce a scris articolul si celui care la pus pe fcbk
1
0
Poppy te-ai simtit cumva?sunteti niste mizerii toti nu doar unul.putorile societatii.abia astept sa vina Uber si la noi si poate doar asa o sa mai dispareti.
4
1
Auzi dna mihaela nu trebuie sa bagi toti taximetristii in aceeasi oala si nu putem fii numiti ,,scursura societatii"
0
0
Draga Aura, legea e lege pentru toti! Daca nu le convine eminentelor cenusii de taximetristi sa o respecte, sa stea acasa! Sau sa faca altceva! In plus, in momentul in care se fundamenteaza un tarif se iau in calcul oate situatiile, adica si vreme buna si vreme rea! Nu ii mai plange tu, castig chiar prea mult in comparatie cu alte categorii sociale mult mai utile pentru societate!
3
0
Am citit..am trait..am ascultat cam toate comm despre taximetristi. Ma intreb si eu asa ca o zanateca ce sunt..voi astia care va stiti situatia si va tineti masina in parcare ca de..e grele cu aceleasi 4 clase ale taximetristilor..mai judecati normal?? Tot astia sunt tampiti?? Tigani..potcovari sau cun ii mai faceti voi?? Eu una personal ii inteleg! Vreti la caldura si dusi la fix la destinatie. Dar stiti cat dracu se consuma sa mergi cu 10 km la ora pe un tarif impus de niste incopetenti in stare sa judece situatii extreme?? Sa-ti futi nervii sa asiguri personaje pe o ruta de 5 lei legal??
4
1
Sunt moldoveni si musulmani f multi taximetristi.Brunetii aia sunt musulmani,nu tigani
11
3
Nu inteleg.. cum de. Sunt angajati atatia negrii.. cu doua clase..sa nu mai spunem cum au luat permisul niste analfabetii
3
1
eu sunt patit de multe ori sa mi se ceara cu ceasu pus mai mult de era normal ca fac cursa regulata si stiu cat face. dar m-am invatat minte si nu ma mai urc in taxiu decat dupa ce fac comanda. atunci poti face si reclamatie si ti se restituie suma incasa in plus iar lui ai ridica licenta . le-am facuto la doi taximetristri care au profitat de mine ca eram in stare de ebrietate dar foarte constient
2
2
Nu mai luati taxiuri care au soferi tigani. Si mai ales,ATENTIE mare la ce scrie pe masini.Sunt tigani care au colat masinile cu ROMANIS,etc.Cand sunt conditii improprii de drum,trebuie sa intelegem ca masina consuma multmai mult.Daca se merge incet,aparatul taxeaza in regim de stationare. Daca omul ala te duce la destinatie intreg,arata-i respect. Trebuie sa traiasca si el.
7
4
am sunat ieri pe la ora 20 la absolut toate conpaniile de taxi din cta pt o comanda romaris si city au raspuns si dupa 10 min de apeluri de la duduia dispecer catre masini nu a preluat nimeni comanda la fel si la city pana la urma decis sa ajung inde trebuie am luat ratc ul dar in momentul cand am asteptat ratc vreo 5 min spre surprinderea mea am vazut vreo 5 taxiuri libere de la romaris care vanau clienti pe tomis dar la dispecer nu a raspuns nici unul in consecinta asta e rasa spurcata a taximetristilor din cta niste tiganoi fomisti rupti in gura dar trece zapada si iar o sa suga pula !
9
5
Evitati sa urcati in masinile cu soferi "bronzati".
20
5
Cine este de vina: Ca avem taximetristi cu 4 clase? Ca maxi taxi nu circula? Ca nu circula RATC? Ca strazile nu sunt curatate? . Daca toate astea ar fi fost ok, mai cereau taximetristi la suprapret? Cine este de vina si cine nu isi face datoria de avem asfel de situatii in oras? Daca voi gasiti adevaratul vinovat, luati-l la bataie si fi-ti mai atenti pe cine votati.
9
1
uberul......sa le dea mwie cu kkt
4
1
Sa li se retraga licentele sa vedem atunci!!
3
2
Unde ma inscriu , cand va fii evenimentu ? ..astept cu nerabdare
4
0
lasa cu bunavointa 15lei atentie la duduia care ii face unghiile sau floacele din cap... atata scandal pentru ce? cumva era o ziarista rupta in cur?
3
2
Evenimentul e facut de mult. Cum sunt ai din seria "Olimpiada de batut neveste"; "Olimpiada de frecat pisici"; "Olimpiada de mancat sarmale". Chiar trebuia facut un articol pentru asta?
2
2
CT 34 AVR !! Cine este propietaru taxiului ?
3
0
Daca nu iti convine nu mai merge cu taxi
5
5
UBER ESTE SOLUTIA , sa vina cat mai repede , in Europa functioneaza ...
10
1
Cu ce sunteti ma platiti cu bere ? Analfabetilor !
1
4
Daca in Cta sunt 2000 de licente taxi iar toti sunt tigani cu membri de familie rude afini astia sunteti toti da-va dreak.Nu degeaba spun istoricii ca va trageti din talharii beciurilor romei,iar primele trei litere din denumirea tarii de unde credeti ca vin?
2
3
Mai este un jeg cu taxiu are la nr ASL este o cioara borata aslan il cheama care ia dublu are manevra la ceas nenorocitul ...sper sa se duca dracu
12
1
In atentia replica: incitati la violenta. Dosar penal scrie pe voi.
5
9
Asa zisul lider manivela al pietarilor nu are nimic de spus ?!?!?!? Ca de vacareli si mitinguri ca sunt amenzie si RCA mari , ne-am saturat. Tiganoii de taximetristi care au tupeu de borfasi , trebuiesc cotonogiti imediat la fata locului ...
9
6
Cum ma mai zis , mers si batuti pana cad jos cacati de taximetristi . Sa vina uber sa le rupa coaiele sa tigani .
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369