REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Oprea, DECLARAȚII INCENDIARE: ‘Da, s-au făcut și dosare politice, sunt un exemplu în acest sens’ VIDEO!

Oprea, DECLARAȚII INCENDIARE: ‘Da, s-au făcut și dosare politice, sunt un exemplu în acest sens’ VIDEO!

Replica API 4 martie 2019 | 02:00 669

O “victimă a sistemului” și el!

O “victimă a sistemului” și el!

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost prezent, în week-end, la Constanța, fiind într-un ‘pelerinaj politic’ de resuscitare a partidului pe care l-a înfiiințat – UNPR. Se apropie alegerile pentru Parlamentul European, iar Oprea, a cărui imagine a fost serios zdruncinată de dosarele în care a fost anchetat, își strânge ‘armata’ de soldați dispuși să candideze în numele UNPR ori capabili să atragă voturi. Printre alții, Gabriel Oprea i-a scos din joben pe Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, anunțând: “Vor fi candidații UNPR la europarlamentare”. Anunțul a fost făcut sâmbătă, 2 martie a.c., în stațiunea Mamaia Nord (Năvodari), în cadrul unui eveniment intitulat Conferința regională de sud est a UNPR.

Încercarea lui Oprea de a reveni pe scena politică este considerată de unii drept un previzubil eșec. Chiar și așa, cotidianul Replica de Constanța a dorit să afle dacă și fostul general Oprea se numără printre cei care cred că i-au fost ‘fabricate’ dosare. “Credeți că v-au fost fabricate pentru a fi eliminat din prima linie a politicii?” – este întrebarea reporterilor “Replica”, la care Oprea a răspuns vizibil iritat. Discuția s-a încheiat destul de abrupt când a fost abordat subiectul Gigină, mai exact dacă are ceva să le transmită celor care în continuare în consideră vinovat pentru moartea tânărului polițist – VEDEȚI REACȚIA ÎN VIDEO:

“Da, s-au făcut și dosare politice, sunt un exemplu în acest sens, m-am pus la dispoziția justiției, mi-am dat demisia din funcția de vicepremier, din funcția de președinte de partid, din funcția de senator, chiar dacă am primit un vot pozitiv, cred că sunt sigurul senator care a primit un vot pozitiv și mi-am dat demisia. De ce? Fiindcă așa am considerat eu si familia mea, să nu mă ascund după un vot politic. Am primit o decizie de la Înalta Curte că acel accident de pe bancheta din spate la care nu am participat, pe care nu l-am văzut, nu are nicio legătură cu atribuțiile mele de serviciu, și cred că sunt un exemplu și așa trebuie făcut. Am avut încredere în justiție”, a fost declarația lui Oprea, acordată în exclusivitatea cotidianului “Replica”.

Loredana MIHAI, A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pisa generalul pe voi toti, panaramelor! Degeaba va dati aici de ceasul mortii ca el merge inainte luzerilor.
1
0
Sa ne traiiiti domnule ministru,avem forte noi ,suntem peste tot si stim tot ce misca ,pupavasi in popou dom ministru
7
2
DUTE DRACULUI
10
3
Respectul nostru domnule Oprea.Aveti sustinatori peste tot.
5
16
NU STIA CA NU ARE VOIE LA COLOANA OFICIALA ! de ce nu I s-a spus ?
5
2
deci se intelege ca accidentul a avut loc pe bancheta din spate iar el nu a participat la el, in rest e adevarat ca nu are legatura cu atributiile de serviciu deoarece coloana era neoficiala nu se deplasa in interes de serviciu.
10
2
Din pacate pentru tine, romanii s-au desteptat si stiu ce jigodie esti. Crezi ca daca l bagi la inaintare pe Iordanescu si Nastase o sa va mai voteze cineva? Hai sictir nulitatilor!
14
3
va dati seama ? La un moment dat acest pielea pulii conducea Romania !!! Muie oprea cu cacat, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
14
3
Ma smecherule daca erau facute dosare si anchete pe bune tu nu ereai liber la ora asta.Dar apropo de ce spui cati ani ai stat in puscarie in urma unui dosar politic ? Nu de alta dar te dai victima asa ca spune cati ani ai stat in puscarie detinutule politic.
14
3
In cate minute a ajuns Oprea alaturi de Raed Arafat la incendiul de la ,,Colectiv"?
13
2
Pe bune??????!!!!!!!!!!!!
8
2
... lui Bogdan Gigina! Generalul de carton, fiind grabit mere intre 2 sprituri i-a biciuit pe cei din convoi sa goneasca nebuneste. Lingaii din anturajul lui, n-au avut curaj sa-l mai domoleasca. Gonflatul asta e criminal, de ce ii publicati declaratiile mincinoase in ziarul dvs?
15
3
el zice ca e "acoperit, cat de cat". marsh ma boschetule!
19
4
Impostor de talie mica
17
3
Cainii latra,ursul merge,tu fa ce ai de facut Gabita, si ce ai promis pentru noi iar noi nu te lasam prada vicisitudinilor vietii,stii tu pe ce voturi te bazezi!
4
13
O fi venit tot cu girofarul? Hai pleaca si lasa-ne
19
3
Spune adevarul din sufragerie si te votez
13
2
Ce rahat mananca, de ce nu ne spune care au fost meritele pentru care a ajuns general cu n stele de la un capitan de izmene la revulutie, dupa ce iesise la pensie si reactivat? Si isi mai da si niste aere de zici ca mare scula la bascula. Tot 2 pe 2 il asteapta la cimitir
21
3
Un securist ordinar.
23
5
General Izmana la apel ! ..FOC!
26
4
Balosenia asta de om nu are nicio rusine..!!!
33
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272