REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Orban: 'AUR e născut din coasta PSD, pentru ca cei de la putere să pară decenți'

Orban: 'AUR e născut din coasta PSD, pentru ca cei de la putere să pară decenți'

A.F. 12 mai 2023 | 00:00 633

Fostul premier Ludovic Orban, agresat miercuri la protestul AUR de la Parlament, a scris joi pe Facebook că partidul condus de George Simion este încurajat să crească pentru ca formațiunile de la putere să pară „decente”.

Orban: 'AUR e nascut din coasta PSD, pentru ca cei de la putere sa para decenti'Ludovic Orban

„AUR este partidul născut din coasta PSD, din ideologia pesedistă promovată de Dragnea. A fost încurajat să crească tocmai pentru ca adevărata opoziție să fie minimalizată iar cei de la putere să pară decenți în raport cu extremismul practicat de auriști”, a scris Orban, într-un comentariu.

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu ieri. Însă trebuie să fiți conștienți că riscul ca acest lucru să se întâmple și altora este în creștere. Bunul simț, decența, politețea, buna cuviință, respectul față de celălalt, polemica bazată pe argumente sunt din ce în ce mai firave în dezbaterea publică. Locul lor este luat de tupeu, obrăznicie, minciună, manipulare, injurii, acuze nefondate, amenințări, violență verbală, incitare la ură și, în ultimă instanță, chiar de recursul la violență fizică. Există un pericol real să ajungem în situația în care dreptatea să fie făcută cu pumnul. Acest val de ură, de violență, de fanatism care se ridică nu poate fi oprit decât de reacția oamenilor care au bun simț, 7 ani de acasă, educație, civilitate”, a mai scris Orban, lider al Forța Dreptei.

Patru persoane au fost amendate pentru că l-au agresat pe Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia să plătești pentru pandemie toate nenorocirile care le-ai făcut tu și gașca ta Va veni și ziua ta să dai explicații cu banii din pandemie
2
0
domnul Orban, sigur. Ati avut guvernare stabila cu USR dar cu aia erea mai greu la ciordit, cu PSD ul, alta viata! Cine plateste cele 7,5 miliarde pierdute si cate vor mai fi, cine??? Vrem oameni cu experienta in economie, oameni noi, cu atitudine si cinste, plecati toata clasa politica actuala!
1
0
"Partida Orbanista" este coada PDL-ista "Bas-inis-ista"!!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468