REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Orban: Condamn public atitudinea liderilor PSD şi Pro România care au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor

Orban: Condamn public atitudinea liderilor PSD şi Pro România care au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor

Replica API 27 iunie 2020 | 00:00 1265

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care "au instigat permanent" românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei.

Ludovic Orban

"Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici în special din zona opoziţiei PSD - Pro România care au instigat permanent cetăţenii al nerespectarea regulilor care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei. În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români şi pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei", a declarat Orban, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, prevederile Legii 55 sunt în vigoare şi după decizia Curţii Constituţionale, astfel că pot fi luate măsurile instituite prin hotărâri de guvern şi decizii ale prim-ministrului, inclusiv pentru carantina şi izolarea la domiciliu.

Premierul Ludovic Orban efectuează vineri o vizită în judeţul Sălaj. El a participat la semnarea contractului de proiectare şi execuţie lucrări pentru Subsecţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Braşov - Cluj - Borş. Totodată, programul premierului prevede vizita la companiile Tenaris Silcotub şi Michelin România - fabrica de anvelope de la Zalău, precum şi o întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania Zalău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALO lasati vrajeala voi care ati umplut avioanele cu romani si iati trimis peste hotare la munca in mijlocul pandemiei, TU ALA care o ardeai cu bautura si trabucuri in birou vi sa ne dai exemple, voi care alergati dupa anticipate si in lume alti se pregateau de covid, voi care ati tinut romani in vami ca animale, aveti mare dreptate in romania toti care mor sunt doar de covid saraci oamenilor care sufera de alte boli incurabile de care va bateti joc si ai tineti la cozi si nu pot sa asi faca tratamentele, da voi inafara sa aruncati vina pe alte partide mai stiti alceva
2
0
bai voi aveti minte unde va bateti voi pe bani pe spital pe masti va doare in cur ca tara e inundata si ca sunt sinistrati multi unde trebuia sa stati voi acum nu cu sinistrati osa le mincati si lor bani de la rezerva si osa va duceti dracu ca nu va mai alege lumea orban fata de milog
2
0
Escu bravo ti-ai scos simbria labare!
2
3
Romanii stiu si mai ales s-au saturat de minciunile de dreapta ...daca vroiati sa spuneti adevarul faceati teste multe cand erati in stare de urgenta si va ieseau cateva mii, comparativ cu cateva sute de acum , pistol cu apa...singurii care au instigat ati fost voi: ati scos oamenii in strada pt justitie iar omul vostru kovesi fabrica dosare, ati instigat diaspora si apoi ati lasat-o ca pe vite sa se imbulzeasca la granita, ati taiat pensii si alocatii votate de 2 ani
4
1
Orban are dreptate caci PSDisti au declarat ca Guvernul saboteaza economia Romaniei in special HORECA pentru ca COVIDul a trecut si ca ei PSDisti inpreuna cu ALDE si ProRomania nu vor vota starea de alerta,dar si P.N.Listi au fost filmati ca ei una le ce le cer Romanilor sa faca si ei alta fac. Dar nu este guvernul devina pentru ca uni Romani incing hore la mare sau se ingesuie ca prosti la plaje.
4
5
Acest virus minunat circula liber prin lume de cel putin 5 ani fara sa fi fost depistat deoarece neexistand teste specifice toti bolnavii au fost diagnosticati dupa ureche cu...GRIPA SEZONIERA. In Romania acest virus a inceput sa atace mai serios prima data in vara lui 2018.Se poate verifica numarul de morti cu asa-zisa gripa din ultimii 2 ani.Asta arata incompetenta crasa a sistemului medical in toata lumea. Toata aceasta alerta de acum e tardiva si nu poate schimba cu mult datele problemei. Cel putin 40% din populatie a trecut deja prin aceasta boala, cu sau fara simptome. Sa fim optimisti!
6
1
Adica hai sa facem si noi macar sa murim fericiti si prosti. Pai tu crezi ca rezolvi ceva cu asta ?
4
1
capi liberalilor ia instigat prin parangheliile care leati facut la guvern daca voi faceti facem si noi iar hahalera de rares bogdan un mincinos cu botez la restaurant facem si noi.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272