REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Orban: Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individuali pentru fiecare nerealizare

Orban: Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individuali pentru fiecare nerealizare

Replica API 17 noiembrie 2020 | 00:00 1139

Premierul Ludovic Orban a precizat luni că "întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individuali pentru fiecare nerealizare", referindu-se astfel la declaraţia ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a vorbit despre o vinovăţie colectivă în ceea ce priveşte tragedia de la Spitalul din Piatra Neamţ.

Ludovic Orban

"Într-un moment dificil, a făcut o declaraţie (n.r. - ministrul Sănătăţii). Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individuali pentru fiecare nerealizare. Din punctul meu de vedere acum, în schimb, treaba noastră este să rezolvăm toate problemele, să asigurăm reducerea numărului de infectări, prin respectarea normelor de protecţie sanitară, să asigurăm tratarea pacienţilor care se îmbolnăvesc şi să găsim soluţii pentru orice situaţie care apare, inclusiv soluţia de a putea realiza rapid orice lucrare e necesară, de modernizare, de reparaţii, pentru a putea conferi siguranţă în secţiile de Terapie Intensivă - siguranţă care este oricum în secţiile de Terapie Intensivă. Nu trebuie judecate toate secţiile de Terapie Intensivă după ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ, dar vrem să ne asigurăm o dată în plus şi mai mult decât atât, să sprijinim managementul spitalelor, pentru a putea asigura toate dotările şi lucrările necesare în secţiile de Terapie Intensivă", a arătat premierul, după o întâlnire la MS, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marsh cacatule !!! Ati inceput listele de vaccinari cu voi futu.tzi mortii ma.tii de tigan borat
1
0
Demisia! Demisia!! Demisia!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272