REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ordin în PNL: Alegeri anticipate cât mai curând, pentru ca 'să grăbim dezvoltarea României'

Ordin în PNL: Alegeri anticipate cât mai curând, pentru ca 'să grăbim dezvoltarea României'

Replica API 8 ianuarie 2020 | 00:49 448

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a afirmat, luni, că după succesul moțiunii de cenzură e normal ca PNL să vrea declanșarea alegerilor anticipate. Liberalul susține că a te întreba dacă sunt necesare anticipatele „e ca și cum ai întreba un om care merge pe bicicletă dacă are nevoie de ghidon”.

„Nu e clar de ce vrem alegeri anticipate? Să grăbim dezvoltarea României. Ne tot întrebăm – sunt necesare sau nu sunt necesare? E ca și cum ai întreba un om care merge pe bicicletă dacă are nevoie de ghidon. Cum să guvernezi eficient dacă nu ai Parlamentul de partea ta? PNL-ul a vorbit tot timpul de necesitatea întăririi rolului Parlamentului, despre perfecționarea fiecărei legi. Și acest lucru îl obligă la o majoritate care să-l ajute în aplicarea viziunii de dezvoltare socio-economică a României”, a scris Marian Petrache, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că după succesul moțiunii de cenzură era normal ca PNL să își dorească alegeri anticipate.

„Din momentul în care PNL și-a asumat o moțiune de cenzură și a pregătit-o atât de bine încât a și trecut, este clar că după instalare PNL își dorește și alegeri anticipate”, a subliniat Petrache.

Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii au decis constituirea unei comisii care să ”investigheze” oportunitatea declanșării alegerilor parlamentare anticipate și că vor comanda o analiză sociologică amplă. El a mai spus că anticipatele ar putea avea loc simultan cu localele, pe 14 iunie.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor anticipate cat inca ii mai voteaza prostimea ca apoi sa creasca taxele si sa treaca la taieri masive, au impresia ca atunci nu pot fi maturati de multime!!!
0
0
sa o inropam mai repede romania
3
0
Mai machidon evazionist , mai intai mariti lefurile la privat si apoi or sa se angajeze oamenii si la voi , hotilor!
5
1
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
1
4
CE ALEGERI ANTICIPATE VRETI MA? LUME NU VA GANDITI CA IN SEPTEMBRIE TREBUIESC MARITE PENSIILE, SALARIILE SI DE ACEEA VOR ALEGERI ANTICIPATE CA ATUNCI CAND VA VENI MAJORARE SA SPUNA CA NU BANI. ACUM INCA ESTE CALD LOCUL PE CARE L-AU OCUPAT SI LUMEA ESTE CU EI, DAR CAND VOR TAIA TOT CE SE VA INTAMPLA? OARE LUMEA ASTA NU VEDE CA MERGEM DIN RAU IN MAI RAU?
4
2
unica solutie pentru Romania
4
7
NOI VREM : Anularea tuturor pensiilor speciale. Eliminarea functionarilor publici pensionari. Reducerea numarului de functionari publici. Reducerea salariilor si pensiilor exagerat de mari. Reducerea numarului de parlamentari. Parlament unicameral.
6
6
inpozitati clerul
8
3
Votam orice partid da forta DNA-ului si DIICOT-ului pentru condamnarea banditilor, jefuitorilor, coruptilor! La Multi Ani Cu Executare! Forta USR!
6
14
DNA va curata repede statul de infractorii vinovati de abuz in serviciu si coruptie. Atunci o va duce tara mai bine, cu infractorii la puscarie
7
10
Interziceti urgent cumulul de pensie cu salariul gras din companiile de stat
8
10
Ptr Gabriel : cred ca n ai nimerit. Sunt prosti.
13
6
Ne grabim sa vindem Romania ? Din programul de 10 puncte nu ati indeplinit nici unul pana acum !Sunteti mincinosi sau tradatori?
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212