REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Panică în parcul Tăbăcărie: mai mulți câini agresivi s-au atacat între ei

Panică în parcul Tăbăcărie: mai mulți câini agresivi s-au atacat între ei

Replica API 4 martie 2019 | 00:06 399

Mai mulți câini care hoinăreau în Parcul Tăbăcărie au băgat în sperienți constănțenii care se aflau la plimbare ori la relaxare cu cei mici, duminică, 3 martie. Un pitbull lăsat liber a atacat alți câini, iar ceea a urmat a fost parcă desprins din filmele horror - din câte au reclamat maimulți constănțeni. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale. Numai că, polițiștii nu au mai găsit nimic. Nici câinii agresivi, nici proprietarul patrupedului lăsat liber.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum exista un proiect de lege pe masa parlamentului care obliga toti stapanni de caini sa ii tina doar in lesa si botnita in caz contrar amenzile vor porni de la suma 5000lei pana 25000lei
0
0
sa jupoae pe toti si zoofili amendati 10000 de lei.
0
0
sa se monteze camere in parc
1
0
@casian, esti prost ca noaptea Nu mai da din cas, ce face petarda aia de nevastata si mata aia penala..
0
0
E plin si de drogati, nu numai de caini Parcul Tabacarie ... Politia Locala se plimba numai cu masina, la agatat. Mai mergeti si pe jos, prin parcurti si pe strazi, unde se intampla adevaratele nenorociri !!!
0
0
ori este parc pt recreere , ori este parc pentru animale ! hotarati - va si comunicati - ne sa stim sa nu mai iesim cu copiii , chemati cainii sau mai constriti un mall .....unul pentru caini !
6
2
cinei iubeste sai ia acasa !
4
2
Aseara am prins un caine in parc l am legat si i am supt cariciul..
3
4
Cat de idiot e Casian, posteaza acelasi mesaj, atat il duce capul. Spectator de Antena3 sluga de fagadau
4
1
In imagine e o doamna care are 4 catei de rasa mica. Mare panica. Dar de talhari, violatori, hoti, de aia care scuipa flegme si seminte, arunca mucuri tigari, arunca ambalaje, de aia nu va e frica? Daca o fi vreun maidanez saracul e aruncat de niste imbecili, bietele animale depind de om si omul incalca legea si nu ii sterilizeaza si ii abandoneaza.
8
7
nu avem loc ma, dupa ce bem si ne drogam, de ma-ta care o suge la caini prin parc
9
2
CE STIRE DE RAHAT..ati devenit un ziar de o penibilitate maxima..pe hartie daca erati, impachetam morcovi.. asa..inutili..iar MP e scurta de la Maxima Prostie
12
2
Bv primariei Constanta si politiei locale
1
6
Eu propun ca hastagistii rezistenti beliti in cur sa faca o muie la toti cainii agresivi din Constanta... poate sunt si ei stresati saracii si de-aia sunt agresivi. Oricum toata lumea stie ca hastagistii, dupa ce toarna in ei 3 litri de saniuta si se injecteaza de cateva ori, au porniri sexuale bizare, fac sex cu caini, cu pisici, sunt scelerati saracii.
9
20
Mi se confirma banuiala ca dupa initialele M.P, cu care este semnat articolul, se ascunde taranca de unde imi cumpar verdeturile. Rar probe de cretinism mai veritabile.
9
8
ba erau useristii,penelistii pemepistii si proromanistii iesiti la soare la strangere de semnaturi, se bateau intre ei care sa apuce mai multe
8
12
Am amenajat un loc ingradit special pentru ca toti proprietarii de caini sa-i poata lasa sa alerge liberi.....in padure de Babadag.
5
9
Iar dati stiri false. Erau rezistenti il atacau pe dragnea, iliescu, slugarel, ... . Eu le tabaceam obrazul si-l agatam in gard la parlament. Sper ca nu cenzurati folclorul urban de jungla haiduceasca.
8
8
Liber prin parc. Frumos. Nu mai poti iesi cu copilul in prac, ca l-au confiscat zoofilii.
18
8
Cainii au fost legitimati si au fost sanctionati conform legii ! amenzi record ! Felicitari Politiei Locale !
17
7
si ce-au facut? au amendat cainii?
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272