REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Parbriz străpuns de un buștean căzut dintr-un camion, pe DN10, în Brașov

Parbriz străpuns de un buștean căzut dintr-un camion, pe DN10, în Brașov

Andreea CONDURACHE 15 august 2023 | 12:13 816

Mai mulți tineri au scăpat ca prin minune, după ce parbrizul mașinii lor a fost străpuns de un buștean căzut din TIR-ul care circula în fața lor. Deși, inițial, pasagerii autoturismului au spus că nu au fost răniți, ulterior șoferul a cerut să fie dus la spital pentru investigații medicale. În urma verificărilor, șoferul camionului din cauza căruia a avut loc accidentul a fost amendat cu aproape 14.000 de lei, pentru mai multe nereguli, anunță BizBrașov.

Parbriz strapuns de un bustean cazut dintr-un camion, pe DN10, in Brasov

Accidentul, scrie sursa citată, a avut loc luni, în jurul orei 19:45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu (jud. Brașov) dinspre Întorsura Buzăului. Un camion supraîncărcat cu lemne, care se deplasa spre municipiul Brașov, a lovit poarta de gabarit din zona podului feroviar. Un buștean s-a desprins și a străpuns parbrizul mașinii care circula regulamentar în spatele TIR-ului.

"Inițial, persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluționat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă, conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical", a transmis IPJ Brașov pentru sursa citată.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul camionului încărcat cu lemne săvârșise mai multe abateri, motiv pentru care l-au amendat cu 13.870 de lei.

"Totodată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Budila, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că era depășită cantitatea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii, motiv pentru care ansamblul TIR a fost condus într-o zonă, unde urmează a se efectua măsurarea corespunzătoare a cantității de lemn și a se lua măsurile legale în consecință”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Are Audi asa ca ma pish cu bolta pe el
3
1
E o mica padure in TIRul ala. Precis e pentru Austria. TIRul nu e din Schengen, dar padurea da.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407