REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Patroana unui restaurant din Constanţa TERORIZATĂ de soţ: a făcut SCANDALURI la local, ANGAJAŢII ŞI-AU DAT DEMISIA!

Patroana unui restaurant din Constanţa TERORIZATĂ de soţ: a făcut SCANDALURI la local, ANGAJAŢII ŞI-AU DAT DEMISIA!

Replica API 2 august 2018 | 17:48 322

L-a luat de bărbat când el era în închisoare!

L-a luat de bărbat când el era în închisoare!

Patroana unui restaurant din Constanța a trecut prin clipe de groază, după cum a susținut în fața instanței. Bărbatul pe care l-a luat de soț în timp ce el se afla în închisoare și pe care l-a susținut financiar și moral i-a devenit, după eliberare, călău! Se pare că a început s-o agreseze atât pe ea, cât și pe fiul acesteia (care provine dintr-o relație anterioară), după care a început s-o amenințe că-i va goni clienții de la local, dar și angajații, ceea ce a și făcut, provocând două scandaluri, fapte înregistrate în luna iulie. De fiecare dată a intervenit Poliția, iar mai mulți angajați și-au dat demisia!

Alberto S. a fost condamnat de prima instanță, în 2014, la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru complicitate la înșelăciune, complicitate la fals privind identitatea și pentru complicitate la fals material în inscrisuri oficiale. La apel, magistrații i-au scăzut pedeapsa la 3 ani, decizia rămânânr definitivă în februarie 2015. În luna iunie a aceluiași an, acesta s-a căsătorit în timp ce se afla în penitenciar, femeia susținându-l atât financiar cât și moral.

În toamna anului 2017, bărbatul a fost eliberat condiționat, iar ea i-a făcut mutație la adresa în care locuia cu copilul său, care este din relația anterioară. La scurt timp, pârâtul a început să aibă față de ei un comportament agresiv, culminând cu acte de violență el jignindu-i, amenințându-i și lovindu-i, deși reclamanta a încercat să aplaneze aceste conflicte, în speranța unei vieți de familie normale. Reclamanta a mai menționat, potrivit rolii.ro, că suporta singură toate cheltuielile casei, era singura care realiza venituri, atât în calitate de contabil, cât și, de la începutul anului 2018, ca patron al restaurantului pe care îl deține, situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia.

Ea a mai spus că bărbatul îi cerea sume de bani tot mai mari, iar când nu putea să-i dea, individul producea scandal și, de multe ori, o și lovea. În luna mai 2018, i-ar fi lovit autoturismul cu picioarele, provocându-i avarii. Mai mult decât atât, el i-a promis că-i va alunga clienții și angajații de la restaurant, ceea ce a și făcut, de două ori chiar: sâmbătă, 22 iulie 2018, în jurul orei 19.00, și apoi duminică, în data de 23 iulie 2018, în jurul orei 20.30. Bărbatul a venit la restaurant, a provocat scandal, i-a amenințat pe angajații restaurantului, iar clientela a avut de suferit, femeia fiind nevoită să sune la 112 și să solicite intervenția poliției, de fiecare dată prezentându-se un echipaj, care a și întocmit procese verbale cu privire la cele constatate, în urma acestor evenimente reclamanta aflându-se în situația de a închide localul, întrucât o parte din personal și-a dat demisia, motivând că nu poate lucra într-un astfel de mediu și sub amenințări neîncetate.

A cerut ordin de protecție și a băgat divorț

Ajungând la capătul puterilor, femeia a cerut ordin de protecție, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 24 iulie anul curent. A doua zi, magistrații au decis: ”Emite ordinul de protecţie pentru un termen de 6 luni, începând cu data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau fără trecerea unui termen, în sensul că: dispune evacuarea pârâtului din locuinţa comună a părţilor, dispune obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; fiul minor al reclamantei; locuinţa reclamantei; locul de muncă al reclamantei. Stabileşte în sarcina pârâtului interdicţia de a o contacta pe reclamantă telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod”, potrivit minutei judecătorești. La aceeași dată, ea a intentat și divorț.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alberto sigur are bile bagate in preputz, asa a inebunit-o pe patroneasa. E vorba cumva de rest. Madison ?
5
2
Daca Alberto puscariasul cu Pu la cu bile puse in penitenciar o satisfacea pe duduie , era si normal ca asta sa-i ceara contravaloarea serviciilor prestate ! Patroana a divortat de tatal natural al copilului ca sa se marite in ... penitenciar ! Ce frumoasa si romantica o fi fost noaptea nuntii in ... camera intima ! I-a rupt ala gaozul , satisfacand-o !...
10
3
Se terminasera barbatii ? Ai gasit ce ai cautat !
8
1
Daca a mancat-o in 3,14da acum sufera. Ce face pula din femeie!
9
2
Ce restaurant o fi asta? stie careva? Ce femeie idioata, sa i a un puscarias jegos sa-l faca om...
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218