REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patronul firmei care administrează Cimitirul Central a cooptat în conducerea Consiliului de Administraţie un fost şef de la SRI

Patronul firmei care administrează Cimitirul Central a cooptat în conducerea Consiliului de Administraţie un fost şef de la SRI

Replica API 6 august 2018 | 00:00 2926

După fostul şef al IPJ Constanţa,

După fostul şef al IPJ Constanţa,

Firma de pompe funebre care administrează Cimitirul Central din Constanţa este tot mai vizibilă şi pe piaţa imobiliarelor. După construcţia de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (vizavi de City Park Mall), în luna martie a acestui an, SC Progress Consulting SA ieşea în evidenţă cu o nouă solicitare în vederea construcţiei unui bloc cu 7 etaje, pe strada Nicolae Iorga.

SC Progress Consulting desfăşoară activităţi de pompe funebre şi similare, fiind deţinută de soţii Cristina şi Nicolae Crăciun. În anul 2016, Consiliul de Administraţie al societăţii era format din preşedinte: Elena Luciana Vasile, iar membri – Ionel Ştefan, respectiv Adrian Rapotan. În 2018, Consiliul de Administraţie al Progress Consulting apare modificat, după cum urmează: preşedinte – Romulus Dănuţ Vladu, în timp ce membrii rămân neschimbaţi: Ionel Ştefan, Adrian Rapotan.

Cine este Vladu, nou preşedinte al C.A.-ului SC Progress Consulting

Dacă despre Rapotan se ştie că a fost şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Vladu este un personaj mai puţin familiar publicului constănţean. El a fost adjunct al Serviciului Român de Informaţii – Constanţa, ieşit la pensie în 2017. Despre acesta, colegii povestesc faptul că, în virtutea bunei relaţii cu fostul şef de la SRI, Valentin Ceapă (de asemenea pensionat), i-a facilitat acestuia decontarea chiriei. Ceapă a fost transferat la şefia SRI Constanţa de la Galaţi, moment în care a declarat că este chiriaş al subalternului său, Vladu, tocmai pentru a beneficia de decontarea chiriei, conform legii.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102