REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patronul Grup Media Sud, dat în judecată pentru insolvenţa societăţii

Patronul Grup Media Sud, dat în judecată pentru insolvenţa societăţii

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:00 2220

Proces la Tribunalul Constanţa

Proces la Tribunalul Constanţa

Lichidatorul judiciar al Grup Media Sud Company SRL a dat-o în judecată pe patroana firmei pentru intrarea în insolvenţă a societăţii. Una din cele mai cunoscute firme de transport persoane de la malul mării se află în insolvenţă încă din august 2016, cu datorii de peste 27 milioane de lei. În iunie, ANAF a scos la vânzare mai multe microbuze ale GMS, într-un demers mai degrabă stupid, din moment ce vorbim despre fiare vechi, toate maşinile fiind descompletate şi nefuncţionale.

Dobrogea SPRL, lichidatorul judiciar al Grup Media Sud Company SRL, a înregistrat pe 7 septembrie un dosar la Tribunalul Constanţa prin care o cheamă în judecată pe Elena Babinciuc, administratorul special al firmei, într-un proces având ca obiect atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă. Altfel spus, lichidatorul consideră că patroana GMS se face responsabilă de colapsul firmei, aflată în insolvenţă încă din august 2016. Pentru anul trecut, GMS a raportat afaceri de 1.217.622 lei şi pierderi de 165.692 lei, cu numai şapte angajaţi, dar şi datorii de 16.817.308 lei.

Datorii uriaşe, acoperite cu hârburi

Firma care are ca domeniu de activitate transporturile urbane de călători operează de ani de zile mai multe curse urbane de transport în comun în Constanţa şi împrejurimi. În august 2016, celebra GSM intra în insolvenţă cu datorii totale de 27.245.642,53 lei. La masa creditorilor se înscria atunci AJFP Constanţa, cu 9,6 milioane lei de recuperat, dar şi Elena Babinciuc, ce urmează să primească de la propria firmă, pe care tot ea a băga-to în insolvenţă, peste 2 milioane de lei. Reamimtim că în luna iunie ANAF a organizat o licitaţie prin care a scos la vânzare nouă microbruze Iveco şi Mercedes, nişte hârburi ruginite şi descompletate, în schimbul cărora nu cerea nici 28.000 lei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dispare unul, apare altul. N-am vazut pe nimeni sa mearga pe jos la Navodari fiindca GMS e insolventa.
0
1
@10:45 Vezi ca in GMS au pus odorizante Armani Code. Se simte bine la inghesuiala.
2
0
RATC-ul este pt sarantoci. Miros de transpiratie la greu. Daca s-a certat cu Fagadau, i-a pus firma pe butuci.
2
3
rablele erau demult de casat, iar datoriile, ca de obicei se socializeaza. Amin !
6
0
Nici eu tot cam de 2 ani. Moarte firmei GMS!
7
0
Lasati ca vine dumitrascu cu firma luu si rezolva tot
1
2
Moarte GMS. N-am mai urcat de 2 ani in sicriile alea pe roti. Sper sa dispara complet.
9
0
Nici Sergiu nu se simte prea bine! Dar dintr-un fost bisnitar de valuta, angajat pe vremuri la SNC, ce vroiati sa iasa? Profesor universitar?
9
0
Mesajele nu au valoare, trebuie o mobilizare si iesire la proteste masiva pantru chestiile astea punctuale nu pentru manipulari impotriva lui dragnea gen rezist prin piata victoriei, nu uitati ca pestele se impute de la cap dar se curata de la coada!!!
6
1
si la puscarie cand iivine randu,,a jupuit destul,,,,,,bilete nu dadea ,,bani incasa cu rablele astea.
5
1
Din cauza unor cretini precum Kami s-a ajuns la distrugerea tarii. Fa proasto, opinia publica ar trebui sa ia atitudine, sa apara zeci-sute de mesaje macar aici pt rezolvarea unei situatii, presa ar trebui sa mearga zilnic sa le puna microfonul si reportofonul in nas si sa-i intrebe ce fac ca sa rezolve o anumita problema. Nu sa copieze articole cu accidente de pe situl politiei. Dar comunistii batrani securisti ca tine dau mesaje si induc in mintea oamenilor ca e inutil sa mai si vorbim, dapai sa mai si facem ceva pt indreptare. Sper ca cei ca tine sa ajunga cat mai repede pe lumea cealalta,
7
1
Asa cum am mai spus si altadata: cainii latra, ursul trece. Hehehehehe
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614