REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
11.5° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Patru propuneri pentru titlul de cetățean de onoare al Constanței

Patru propuneri pentru titlul de cetățean de onoare al Constanței

Replica API 20 februarie 2019 | 00:29 480

Detalii despre fiecare - documente!

Detalii despre fiecare - documente!

Dana Sofronie, foto: Radio Constanta

Consilierii locali municipali constănțeni se pregătesc pentru ședința din această lună. Momentan, au loc comisiile de specialitate, urmând ca proiectele să intre la vot în ședința Consiliului Local Municipal de la sfârșitul acestei luni.

Printre alte proiecte, consilierii au fost înștiințați cu privire la 4 inițiative de acordare a unor titluri de cetățeni de onoare. Astfel, sunt propuși pentru a deveni cetățeni de onoare ai municipiului Constanța: plutonier adjutant Iulian Ion Căpățînă (care are grad de invaliditate 3, fiind rănit în misiune în Afganistan), dirijorul Operei, Gheorghe Stanciu, fosta sportivă de performanță Daniela (Dana) Sofronie, respectiv Elena Buhaiev (post mortem), fost sportiv de performanță și fost inspector general școlar.

Elena Buhaiev

A.C.

Iată documentele (expunerile de motive) atașate proiectelor - click pe imagini, pentru a vedea detalii despre fiecare nominalizat în parte:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura spurcaciune de-aci e ma-ta.
3
0
Suntem de departe cel mai spurcat neam de pe planeta asta. Daca tot nu va place nimic nici in Constanta, nici in Romania, de ce mai stati ma aici ? Plecati ba in mortii vostri de handicapati unde e mai bine, suntem in UE, granitele sunt deschise. Stiti sa va plangeti si sa injurati ba primaru, ba PSD-u, ba consilierii, dar plecati ma odata lua-v-as in pula de salahori cu 4 clase . Prostilor. Analfabetilor. Idioti cretini incestuosi ce sunteti. Baga-mi-as pula-n mortii vostri de sclavi incompetenti sa-mi bag.
1
5
precizati si de ce beneficiaza Cetatenii de Onoare, din 29.09.95 pana acum, cam 2 din 3 isi merita titlul... dar stroe, moisoiu, stoica, dobre, exemple mai sunt si altii... pe unde au reprezentat Constanta...!!!????.... deputatul Stelian chiar ar merita titlul doar pentru ca a impiedicat si continua sa se opuna cu succes constructiilor din parcurile orasului.... personal il propun pe mazare pt k plecat cu banii de pe CT Mall
1
1
NU NE CUNOASTEM CONSILIERII LOCALI CARE SE AFLA AN CONSILIUL LOCAL AN CADRUL PRIMARIEI SI AMPREUNA CU PRIMARUL SI VICEPRIMARII PRIMARIEI CONSTANTA CARE STABILESC SI VOTEAZA FARA ACORDUL CETATENILOR TAXELE SI IMPOZITELE PSD CREDE AN SINEA LOR CA TOTI AU SALARII SI ALTE VENITURI CA SA LE INCARCE BUZUNARELE PRIN ACESTE TRUCURI PORCI PORCI PORCI
2
0
Ma autopropun
6
0
Bai porci de cacat,oameni fara implicare politica si care chiar au facut ceva pentru tara,chiar daca nu au dorit neaparat sa aiba aceasta cale,merita respect ! Voi,cretinilor,meritati sa se traga apa dupa voi! Nu imediat,ci dupa ce se mai caca unii, asa ca sa fie economie.
2
7
Mai incet cu eroii astia daca unu are ghinionu sa moara familia e asigurata pe viata unui alt roman care are acels ghinion fiindca sa dus la munca nui platiti nici cosciugu deci care e erou.
9
2
am vazut niste poze din care rinjeau corina martin mult ruj si spagoveanu teodosie .mari valori avem dragi constanteni
11
0
Am crezut ca vor sa-l premieze pe Danut.
6
1
Plutonierul cu s-a sacrificat ptr. tara ? Cu tot respectul , dansul a fost plecat la munca in strainatate....cum de altfel au plecat milioane de romani , care au avut accidente de munca...au murit , nu i-a mai facut nimeni eroi !
14
5
au facut cate un rahat langa gard,,pile,,relatii.
8
4
Plutonierul care s-a sacrificat ptr tara --fara discutie
9
6
Daniela Sofronie clar! Tanara, ambitioasa.. mai are multe de aratat si multi copii ai Constantei de sprijinit.
3
8
Ce au facut cei patru pentru Constanta.Au avut un servici de la stat,ca orice cetatean si atata .Si ce SERVICI?
15
3
Propun sa i se decerneze titlul de cetatea de onoare Lizetei
25
3
Sa ne fereasca dumnezeu ce s-a ales de orasul asta
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389