REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PATRU VICTIME, printre care și un copil, rănite într-un ACCIDENT RUTIER! VIDEO

PATRU VICTIME, printre care și un copil, rănite într-un ACCIDENT RUTIER! VIDEO

Replica API 5 martie 2019 | 21:17 360

Un copil, o tânără și două femei au fost răniți, marți seară, 5 martie a.c., într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe Bulevardul I. C. Brătianu, în fața sediului Serviciului Poliției Rutiere Constanța. Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

Din primele date, accidentul rutier a avut loc pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, două autoturisme implicate și patru persoane rănite. Este vorba despre un copil de 13 ani și o tânără de 19 ani, cu traumatisme cranio-cerebrale și două femei, cu traumatisme toracice. Toate victimele sunt conștiente și au fost transportate la spital.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre autoturisme ar fi oprit la marcajul pietonal, moment în care a fost proiectat pe sensul opus de către un alt auto, care se deplasa în spatele acestuia. Revin cu date complete.

UPDATE.

Un bărbat de 23 de ani a condus o Dacie Logan pe str. I.C. Brătianu, dinspre str. Pasajului către ieșirea din municipiul Constanța, iar la marcajul pietonal de lângă intersecţia cu str. Matei Millo, nu a păstrat distanța față de autoturismul din față, intrând în coliziune cu un Opel Corsa, condus în aceeaşi direcţie, de către un bărbat de 22 ani.

În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe sensul opus, acesta intrând în coliziune cu un alt auto, condus regulamentar din sens opus, pe banda a II-a, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cel din urmă fiind proiectat în ansamblul de vehicule format din autotractor cu semiremora, ( condus regulamentar pe banda a I-a, pe direcţia Valu lui Traian către str. Pasajului, de către bărbat de 49 ani).

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Dacia Logan.

Totodată, trei pasageri din ultimul auto (femeie, de 42 ani, tânără de 19 ani şi minor de 13 ani) au fost răniți ușor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era cu ochii in telefon cand a trecut pe langa mine
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272