REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Pentru că tot e haos în trafic... un șofer a luat-o pe trotuar. Video

Pentru că tot e haos în trafic... un șofer a luat-o pe trotuar. Video

Alexandru CRENGANIȘ 6 mai 2023 | 00:00 2118

Cum circulația în orașul Constanța a devenit din ce în ce mai greoaie și haotică, unii șoferi au găsit diverse metode de a fenta traficul. Cum este cazul celui din imagini. Un autoturism a fost surprins pe trotuar pe bulevardul Tomis, punând în pericol pietonii.

Pentru ca tot e haos in trafic... un sofer a luat-o pe trotuar. Video

Pentru că circulația din oraș este din ce în ce mai greoaie, unii șoferi găsesc metode extrem de inventive pentru a fenta traficul și pentru a ajunge la destinație cât mai rapid, punând în pericol viața participanților la trafic dar și a pietonilor. Constănțenii de pe bulevardul Tomis au avut recent parte de o surpriză. O mașină a fost filmată în timp ce mergea pe trotuar, în zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța.

Din imagini, se poate observa cum pietonii s-au ferit din calea mașinii, autoturismul parcurgând o distanță destul de mare pe trotuar. În zonă, zilele acestea s-a organizat “Food truck Festival”, existând posibilitatea ca autoturismul din imagine să fi trebuit să ajungă la locul în care se desfășoară evenimentul. Cum intrarea de pe strada Ștefan cel Mare nu mai există, din cauza lucrărilor de infrastructură, șoferul nostru s-a descurcat...

Pentru ca tot e haos in trafic... un sofer a luat-o pe trotuar. VideoClar, șoferul nu are nicio scuză, însă și autoritățile locale ar fi trebuit să asigure o cale de acces singură, în contextul lucrărilor pe strada Ștefan cel Mare, pentru a evita astfel de situații care pot pune în pericol viața pietonilor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clar ca șoferul nu are nicio scuza și trebuie sancționat,dar acest accident de primar,care a adus orașul în acest haos este de vina pt tot ce se întâmplă. Este normal sa ne modernizam infrastructura,dar gradual nu tot orașul îl faci șantier și nimeni nu lucrează. Sper sa nu aibă tupeul acest pensionar de lux sa mai candideze...probabil nici familia lui nu îl mai votează
1
0
Sa iti iau familia in pl soferule.
4
0
este haos in cta din cauza lucrarilor care nu se mai termina. la trocadero, au sapat sa moteze ba o teava, ba un cablu, ba o fundatie de telefon, unii dupa altii, pe rind. multumiti-i primarului, nu- l sapati, ca nu poate dormi noaptea. ieri a venit o fatuca, poze, probabil a numarat muncitorii, a avut cu ce se lauda si plinge la tot neamul, ca a facut teren. de unde sa stie ce este ritm de lucrari, dar probabil este o pupila.
3
2
Nu exista nicio aprovizionare pe trotuarul acela.
8
0
Mergea sa aprovizioneze ... pe unde sa o ia ?!
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272