REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PERCHEZIȚII cu REPETIȚIE la Constanța într-un dosar de FURTURI din LOCUINȚE: iată ce au descoperit polițiștii!

PERCHEZIȚII cu REPETIȚIE la Constanța într-un dosar de FURTURI din LOCUINȚE: iată ce au descoperit polițiștii!

Replica API 14 martie 2018 | 10:49 912

foto: arhivă, cu rol ilustrativ!

După ce polițiștii constănțeni au efectuat, pe 22 februarie, mai multe percheziții domiciliare într-un dosar de furturi din locuințe, iată că ancheta a continuat, iar pe 12 martie a avut loc o nouă percheziție. Anchetatorii au stabilit că faptele sunt mult mai multe, inclusiv o tâlhărie și au mai participat încă 3 indivizi, dintre care doi sunt condamnați pentru alte fapte.

Amintim că, la data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și cei ai Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța au efectuat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, 9 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din locuințe, pe raza municipiului Constanța. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina a trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, comiterea a 10 furturi din locuințe, fapte săvârșite în perioada decembrie 2017-februarie 2018, pe numele unuia dintre aceștia fiind emis mandat de executare a pedepsei de un 2 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, de Judecătoria Babadag. Astfel, tinerii în cauză ar fi pătruns în locuințele a zece persoane, din municipiul Constanța, prin forțarea și escaladarea ferestrelor, de unde au sustras mai multe bunuri de valoare. Totodată, cu ocazia percheziţiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei de un 2 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă. Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei trei tineri, fiind vorba despre Bogoief Gabriel Alexandru, Stancu Eduard și Regep Haidin Samir, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 23 februarie a.c, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările au continuat: alți trei indivizi implicați! Fapte mai multe!

Cercetările au continuat, iar polițiștii Biroului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța, fapt ce a condus la extinderea cercetărilor față de alți trei tineri, dintre care doi încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă, respectiv Centrul de Detenție Tichilești, județul Brăila. Este vorba despre Ali Oltean, de 20 de ani, din Negru Vodă, Amiș Geilan, de 20 de ani (aflat la Tichilești) și Amiș Ialcin din Cobadin. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că, persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au participat la o parte dintre infracțiunile reținute la data de 23 februarie a.c., totodată polițiștii reținând în sarcina acestora, alte 5 furturi din locuințe și o tâlhărie în locuință, fapte comise pe raza municipiului Constanța, în perioada septembrie 2014-februarie 2018. Toți au fost prezentați cu propunere de arestare în prezentul dosar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cobadin s au spart si locuinte , market si farmacie in decurs de 2 saptamani. Acolo nu s au gasit hotii???
0
1
Felicitari politistilor constanteni!
8
2
Bravo!!! Sa se duca la puscarie!!!
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218