REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOL pe străzile din Constanța! Un infractor cu mai multe condamnări, la volan fără permis!

PERICOL pe străzile din Constanța! Un infractor cu mai multe condamnări, la volan fără permis!

Replica API 25 august 2017 | 00:00 567

Un individ cu mai multe condamnări la activ, inclusiv pentru constituirea unui grup infracțional organizat, dar și pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, a fost prins la Constanța. Emilian Stancu se afla la volan și rula, ca și cum ar fi avut tot dreptul, pe bulevardul I.C. Brătianu. În plus, el a trecut prin intersecție pe culoarea roșu a semaforului. După cum bine se poate înțelege, el nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A fost reținut și propus spre arestare.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a constatat că, la data de 23.08.2017, în jurul orelor 11.05, lucrătorii de poliţie din cadrul poliţiei rutiere au oprit şi au scos din trafic autoturismul marca BMW 520, care traversase o intersecţie pe culoarea roşu a semaforului. Inculpatul Emilian Stancu se afla la volan, fiind prins pe bulevardul I.C. Brătianu. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Inculpatul a suferit mai multe condamnări, iar starea de recidivă decurge din ultima lui condamnare la o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 10 luni închisoare şi interdicţia drepturilor prev. de art. 65 şi 66 CP, pe o perioadă de 1 an, pronunţată prin sentinţa penală nr. 2019/24.11.2015 a Tribunalului Bucureşti. În acel dosar a fost trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, alături de Viorel Valentin Enache, Haidău Ion, Paleu Marian Cătălin, Pintilii Delia Eugenia, Medelenu Marian, Gheorghe Gherghina, Gheorghe Dan, Mihai Constantin, Muşi Mihai-Mărgărit, Mihai Luiza-Claudia, Dinu Georgeta, Lăcătuş Floarea, Voicu Claudia-Gabriela, Velicu Marian-Marius, Vasile Mariana-Nicoleta, Gheorghe Vasile , Badea Marian, Toma Petrică, Preduţ Nicu și încă alți 34 de indivizi. Părți civile în dosar s-au constituit S.C. Banca Comercială Română S.A., Omniasig Vienna Insurance Groupe S.A., eos ksi românia S.R.L. și SC Cee Collect România SRL.

De fapt, a fost vorba de obținerea unor credinte bancare, pe baza unor copii după buletin, cu ajutorul a doi angajați ai Băncii Comerciale Române. Decizia a rămas definitivă pe 24.03.2016 la Curtea de Apel București. Și asta nu e tot. El a mai fost condamnat, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul, fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sunt multi construiti puscari sa ii aruncam acolo
1
0
Pe vipurile statiunii Costinesti care conduc beti la volan chiar daca au permis de conducere cand le vom vedea in ziar?Primarul ,Traian betivul comunei,seful de post prieten de suflet inclusiv de pahar, acolitii lor Batariga Tudorel etc.Cralev de la circulatie ii conduce acasa cu masina politiei daca este cazul pune si girofarul asta in semn de prietenie ,recunostinta pentru afacerile pe care le desfasoara in Costinesti prin actul de comodat,asociere pe care il detine cu alte persoane pentru terenul dat pe care se vand gablonturi ,arta ,suveniruri.Astfel de oameni respecta legea in Costinesti
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614