REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

PERICOL PUBLIC: cu 200 km/h prin CONSTANȚA

PERICOL PUBLIC: cu 200 km/h prin CONSTANȚA

Replica API 28 decembrie 2020 | 23:26 19588

Teribilismul tinerilor nu mai are limite! O demonstrează, din nou, un şofer din Constanţa care s-a filmat, şi nu o dată, la volanul autoturismului său, în timp ce gonea pe străzile Constanţei. Tânărul ce-şi spune David D. pe reţelele de socializare (nu este numele lui real) a făcut live în timp ce conducea, destăinuindu-se amicilor săi, după o dezamăgire în dragoste. Circula cu viteza, iar acesta nu este singurul delict comis la volan. “Mai bine te omoară viteza decât iubirea falsă”, spune individual, pe tiktok. Se pare că bărbatul a ajuns, nu demult, în atenţia oamenilor legii după ce s-a urcat mort de beat la volan, fără permis şi a avariat 3 autovehicule.

“Arde sufleţelul în mine, am ajuns de o săptămână, ştiţi cum?! E un blestem greu ce am eu”, spune bărbatul în live-ul făcut în timp ce conducea. După cum se vede în imagini, bărbatul îşi pune atât viaţa sa în pericol, cât şi pe cea a participanţilor la trafic.

În timp ce conduce, deschide portiera autoturismului. Individul pare să aibă antecendente. În urmă cu doi ani, s-a filmat, tot la volan, în timp ce gonea pe bulevardul Mamaia cu peste 200 km la oră.

Cei care îl cuunosc se tem de el, şi spun că este o reală problemă ca acest individ cu tulburări de comportament să umble prin oraş, în trafic. Se pare că este şi înarmat, dacă ar fi să ne luăm după fotografiile pe care le postează pe facebook. Totodată, potrivit unor surse, fosta sa iubită ar fi fost terorizată de bărbat.

S-a urcat mort de beat la volan şi fără permis şi a avariat trei autovehicule

Pe 10 decembrie, tânărul de 25 de ani a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În 2018, s-a urcat aproape de comă alcoolică la volan.Potrivit buletinului de analiză toxicologică s-au concluzionat următoarele: „Cantitatea de alcool exprimată în grame la 1000 ml sânge: Mostra 1: ora recoltării 10.10 alcoolemie: l,50 (unucincizeci); Mostra 2: ora recoltării 03,06 alcoolemie: l,20 (unudouăzeci).”

Mai mult, individul nu avea nici permis de conducere, iar lipsa de experienţă la volan şi aburii alui Bachus l-au condus aproape de o tragedie, provocând un accident rutier, avariind trei autovehicule. A plecat de la locul accidentului spre casă, unde a revenit însoţit de mama sa, care este cânăreaţă, şi tatăl său vitreg.

I-a fost tocmit dosar penal şi, ulterior, trimsiîn judecată. Instanța a avut în vedere că se află la primul conflict cu legea penală și că săvârșirea faptei se datorează vârstei și lipsei experienței de viață, având convingerea că sub imperiul suspendării executării pedepsei sub supraveghere va avea timp suficient să reflecteze asupra propriului comportament ilicit și nu va mai repeta astfel de erori grave în conduita sa.

Nu a reflectat suficient de mult, din moment ce individul continuă să iasă în evidenţe prin fapte nu tocmai legale. Precizăm că mama lui este cântăreaţă.

Video:

Video:

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau neamurile in pula de la maimuta incoace . Ce aveti ma saraciilor ? Va futut david si nu va platit? Vedetiva in morti mami voastre de puscaria ce ma usuca oasele . Si cat despre restu sa va iau nevestele in pula si copiii . Nu e treaba voastra ce face el , daca vrea sa se duca in pom se duce . Daca vrea sa se pise pe voi , o face . Daca ia viata cuiva stati linistiti pripasilor fiecare raspunde pentru faptele lui . Asa ca mai davan sange de legisti ce sunteti . Nu va convine puteti sa ma sugeti impreuna toti pe rand cei care au comentat aici . MUIEVOUA MULTAMUIE SLUGILOR
0
5
In ce tara traim oameni buni?O gramada de clienti pentru Palazu Mare conduc pe strazi si pun in pericol viata unor oameni nevinovati!Si astia din justitie cu salarii de mii de euro ii lasa liberi in loc sa-i trimita acolo unde le e locul!
5
1
Puscarie sa ai sara figurile din cap
7
1
votant usr-ist
5
3
Te as vedea mort ma
5
0
Mmmm.....in toata viata ta nu vei mai pupa permis....
9
1
Asta e un tanar rebut userist-sorosist. Astia sant plaga societatii, cancerul Romaniei. Fereasca Dumnezeu sa intalnesti drogati si betivani de genul asta.
6
5
Kokalar original . Muye Fagabou muye psd muye mokanes tzigoina atarnatori
10
1
Avort nereusit.... Pupalar masa rece in coparseu
9
0
Vede-ti si voi ce muzica asculta, ia dat probabil cineva bmw-ul imprumut sa se plimbe si el..
7
0
Propun sa-i plimbe si pe judecatorii care i-au dat cu suspendare prin oras . Si pe ma-sa , care il sustine probabil
18
0
Machedon jegos..miroase a oaie.
17
1
Rupetii oasele daca stiti ca este inarmat si bagatii mainile in ghips lu latura asta
17
1
Instanta de CACAT !! Daca omora OAMENI cacatilor care era pedeapsa ????Trebuie sa ajungem acolo? La Crima cu premeditare ?????
18
1
Fira i al dracu de pripas zici ca esti homosexual , auzi la el e periculos , ca te tin dracu numai in capace
13
0
lasati-o balta cu fetita nu e nici o fetita ca el e fetita de fapt si de aia face pe nebunu ca a dat de pla si-i place rau
12
1
200?Un copac gros.si gata cu fraierul.Pe data viitoare putopalmistule.Sa speram ,un copac sau un cap de pod,ca altfel ia prostu dupa el oameni nevinovati.
16
0
Sunt un gay limbist droghist
9
1
masa canta la ceararna
8
0
Eu am rugamintea de a avea decenta sa nu o jigniti. Din moment ce nici nu a ti avut tangente cu ea. Daca as fi avut ceva de spus la adresa ei, as fi spus eu. Si am sa spun sa stie toti. Tipa aceea este una din fetele de calitate. Ambitioasa si trage cu dintii pt ceea ce vrea sa nu mai zic si de orgoliu, pana la Dumnezeu. Dar aia e, nu a fost sa fie.
4
14
La innwbunit cu PASAryka! CRAPATURA TE DUCE SUS!!
7
2
Copilu sa vezi ce bataie iti fut unde te prind. Fmm de prost cate mai faci ma pt un bagaj? Sa iti amintesc cand erai cu mine in masina si ce jet iti dadea prin mesaje? Chiar asa terminat ai ajuns ma? Chiar vedeam ceva potential in tine. Si ai aratat ca il ai da-ti in plm cu reveneala.
7
2
Pe el l-a innebunit de cap o copila Iulia. Va zic sincer ca am incercat sa ii fiu alaturi dar nu inteleg ce ia facut aceasta fetita de si-ar da blegul viata pentru ea, iar ea nu da pe el doi bani. Noroc ca a apelat la ajutor de specialitate. Acest baiat era super ok pana acum vreo 3 luni cand a cunoscut-o pe ea. Amuzant este ca o cunosc pe domnisoara si credeam ca are si el standarde mai inalte. Sper cu ocazia sa isi fi bagat mintile in cap si sa o lase in trecut la fel si tampeniile care nu il caracterizeaza deloc.
5
12
Stati si va uitati la el si dupa ce mor niste nevinovati din cauza retardatului ,justitia ia masuri.Ganditi-va ca puteti fi voi sau familile voastre victime
24
1
Sigur este machedon...
23
4
Ieri doua jeguri goneau prin Mamaia cu peste 150 km.h facand slalom printre masini, nu stiu daca retardul asta era si el
32
1
Fostul prefect, albu, e virgina? Hai maaa, daca avea tac'su o crama, era scos nevinovat.
20
2
Nu am sa ma cobor la nivelul dvs. Dar comentariile de mai jos spune multe despre publicatia dvs si cat va "respectati" ca si trust.
6
29
Fa muisto sa ti bag pula in cur si dupa in gura. Si lu ala sa i bag pula in sufletul lui minunat
18
6
Un derbedeu ordinar caruia trebuie sa i se suspende permisul definitiv.
28
2
Copilarie, teribilism, lipsa de educatie si nu in ultimul rand, un copil crescut fara tata. Asta este rezultatul! Restul, este can-can.
31
2
Mama lui este cantacioasa, a dat 2-3 probe la ceatarna si de aici a rezultat o pedeapsa mai blanda.
33
1
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, incultura, lenea si prostia?
49
4
atention whore. poate mai sunt locuri goale la Palazu.
25
1
Eu il3 cunosc si este un suflet minunat. Cat despre urcat la volan, nici vorba. Probabil sunt story-uri luate din alta parte sau facute din dreapta.
6
54
ala care l a lasat liber sa infunde puscaria .mortii lor de hoti.ce magistrat esti tu gunoiule daca lasi alt gunoi in libertate ...voi dati nastere la astfel de mizerii umane .cta ,un oras pierdut in intuneric.murdar,corupt ,retard.
44
2
INCA IN ITALIA, CONCEDIU PRELUNGIT
28
2
Justitie de tot rahatul!Mario Iorgulescu pe unde este?
45
2
ciucametii astia trebuie sa afle ca bataia doare. trebuie dati jos din masina si batuti la talpi si la palme cu pulanu pana le vine mintea la cap. mai bine asa decat sa crape in vreun accident sau sa nenoroceasca alti oameni nevinovati.
54
2
la asta m am dat jos la city sa i trag un pumn in gura ca era sa intre in curul meu,bagamias pula in copilaria matii trebuia sa te bat atunci
50
3
Animalul ,schilodul ,cadavrul asta este labil psihic...ii trebuie consiliere psihologica....este nebun si este inca in libertate....astia ca el trebuie bagati la mititica si batuti la coaste pana le vine mintea la cap...auzi dragoste......
55
3
Sa ii sparga baietii rozeta si sa pape copilasi cruzi de la bombardieri
48
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407