REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Pesta Porcină se extinde în alte comune din Constanţa! Iată ce spun autorităţile!

Pesta Porcină se extinde în alte comune din Constanţa! Iată ce spun autorităţile!

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:00 267

Sfârşitul de săptămână a scos la iveală noi focare de Pestă Porcină Africană în judeţul Constanţa! Două noi suspiciuni cu infecţia virusului PPA au fost înregistrate în comuna Deleni din judeţul Constanţa, vineri, 12 octombrie a.c. Mai exact, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Constanţa, în două sate din comuna Deleni există suspiciune de infectare cu virsul PPA a porcilor din gospodării.

Până la această dată, în judeţul Constanţa au fost înregistrate 81 de focare în gospodăriile populaţiei şi 2 cazuri la mistreţi.

De precizat că până la data de 10 octombrie a.c., în judeţul Constanţa au fost plătite despăgubiri pentru 794 de exploatații dintr-un total de 799 de exploatații în valoare de 3.350.930 de lei.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am dat examen la DAJ Constanta si este perfect adevarat ce spui peste porcina e peste tot acolo Am aflat cine sunt cei care au intrat prin acea facatura de examen. sunt doar odraslele celor de la PSD. Verificati si o sa vedeti ce legaturi au. Era un machedon care nici nu stie sa vorbeasca pur si simplu nu intelegi ce vorbeste si ce credeti a intrat. Si acum vine surpriza acel individ face parte din tineretul PSD. Pesta porcina e in acea institutie si sa nu uitati PORCUL DE LA CAP SE IMPUTE. Verificati directoarele ce averi au. verificati ce spagi au luat mizerabilele alea si veti avea surprize
4
1
Focar la isjcta
0
3
Domnilor ..un focar de infectie cu pesta porcina..s-a descoperit la DAJ Constanta...scroafele alea doua care conduc o asa mare institutie si habar nu au pe ce.lume sunt..sunt infectate cu virusul PPA..si virusul SLG ..adica spaga cat se poate.. Stiti ce e mai tragic..ca nimeni nu sesizeaza focarul de infectie...ttevuie ars din temelii acolo..doar cateva persoane sunt capabile acolo..in rest doar lepre..si altfel de specimene..DNA..SESIZEAZA-TE..DERATIZEAZA INSTITUTIA DE CAPUSELE ASTEA...TRIMITETI COMISII DE EVALUARE ..DAR COMISII PE BUNE..SA VEDETI CATI PROSTI TRANDAVESC ACOLO IN INSTITUTIE...
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272