REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Petrecăreții au golit rafturile cu băuturi din supermarket, înainte de Revelion! Video

Petrecăreții au golit rafturile cu băuturi din supermarket, înainte de Revelion! Video

Valentina CAMARA 2 ianuarie 2023 | 00:00 1375

 În ultima zi din an, constănțenii au luat cu asalt supermarketurile pentru a se pregăti de marea petrecere dintre ani. Rafturile cu băuturi alcoolice au fost primele care s-au golit.

Cea mai în vogă petrecere din an este cea de Revelion. Pentru majoritatea dintre constănțeni aceasta se desfășoară acasă, alături de familie sau cu prietenii. Însă foarte mulți au ales restaurantele din oraș sau cluburi. Pentru a avea o masă bogată, oamenii au ieșit în ultima zi din an la cumpărături, pentru a se aproviziona. Cele mai alese produse au fost băuturile alcoolice și dulciurile, însă cozile au fost și la pescăriile din interiorul marilor supermarket-uri.

Rafturile magazinelor au fost golite într-un timp foarte scurt, constănțenii și-au dat coate pentru a prinde ultima sticlă de băutura dar și ultimul pește din cadrul pescăriilor, nu au lipsit nici bine-cunoscutele cozi de la casele de marcat, dar nici certurile atunci când un cumpărător se bagă în fața celuilalt.

 În cursul zilei de 31 decembrie, reporterii Replica au surprins discuții între copii cu vârste cuprinse între 14ani și 16 ani, în care aceștia căutau băutură cu cel mai mare volum de alcool cu scopul de a se face ”criță”. ”Dacă luăm șampania asta nu ne îmbătăm nici din 5. Hai să căutam una care are mai mult alcool!” 

Pentru a se asigura că pot cumpăra toate sticlele de alcoolul din coș, aceștia au fost însoțiți de un ”prieten” major. Îngrijorător este modul de gândire al copiilor dar și scopul lor în acest caz. În aventura primei petreceri fără supraveghere al unui adult și al consumului exagerat de băuturi alcoolice, aceștia nu conștientizează pericolul în care se pun.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știați ca:De vei cumpara 5 sticle de votca de3 litri,14 sticle de vin de 1,5 litri ,trei litri de ulei ,4 pești direct din raft,și încă doua pungi de semințe sărate,ai reducere de 0,002%?Cum sa nu te bagi,căci mâine nu prinzi reducerea.Blestem?
0
0
Stores pulii!ca voi astia "reporteriu" de la replica,nu ati facut la fel?! Hai sictir ,lupii moralisti!treaba e ca nu mai e respect ptr nimic,si asta pleaca de la scoala,de la politie,de la amenzi,de la serviciu military,etc ...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272