REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Lun., 29 Mai 2023
Anul XX Nr. 6378
17.5° Constanța Luni, 29 Mai 2023 Anul XX Nr. 6378

Pieton accidentat pe Soveja: şoferul a FUGIT! VIDEO

Pieton accidentat pe Soveja: şoferul a FUGIT! VIDEO

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:11 410

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 4 noiembrie, în municipiul Constanţa! În jurul orei 12.00, o persoană a fost accidentată în timp ce se angajase în traversarea carosabilului, fiind vorba despre strada Soveja, în dreptul blocului 27. La faţa locului au ajuns cadrele medicale şi oamenii legii. Potrivit primelor informaţii şoferul ar fi fugit de la faţa locului.

Update: pietonul, care este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportat la spital, cu un traumatism cranio-cerebral şi unul toracic. Cadrele medicale au precizat că era confuz, starea sa fiind destul de gravă.

Update 2

Potrivit oamenilor legii, pietonul ar fi traversat prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat de un autoturism. După producerea accidentului, şoferul a plecat de la faţa locului. Oamenii legii au declanşat cercetările în vederea identificării şi depistării acestuia. Totodată, ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fugit ca nu avea anvelope de iarna
1
0
Probleme sunt de ambele parti si din partea pietenilor si din partea soferilor.Omul e vinovat ca a traversat prin loc nepermis dar cel care la lovit este nu se poate numi om!Sa fugi ca un las...
0
0
CT 76 SVA un BMW negru
6
0
i-a futut altu femeia si suferea omul
14
3
Robert RBK...iar ai comis-o ?
11
2
Participant la trafic este orice persoana care se deplaseaza, la un moment dat pe drumul public, conducator auto, biciclist, pieton, etc. Drumul public este drumul deschis circulatiei publice, si cuprinde, cele mai principale parti, partea carosabila si trotuarul.
1
2
Intradevar, sunt foarte multi prosti care se arunca sau merg pe strada ca oile, dar asta nu inseamna ca acum ii iei pe capota. La scoala nu cred ca te invata si sa fugi de la locul accidentului. Parintii ar trebuii sa-si invete copii cum sa traverseze l sau sa mearga cu bicicletele pe carosabil. Sunt foarte multe probleme grave la pietoni, dar nici sa-i luam pe capota nu e ok.
17
1
se arunca cate un imbecil si patimeste soferul.La scoala de soferi se invata asa, tot ce e pe carosabil este participant la trafic. Foarte multi pietoni indisciplinati
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
5192943217
5/49
1343052916
joker
3112113814