REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Pista de atletism de pe stadionul Gheorghe Hagi va fi REPARATĂ!

Pista de atletism de pe stadionul Gheorghe Hagi va fi REPARATĂ!

Replica API 24 august 2019 | 11:29 944

În vara anului trecut, Primăria Constanța a finalizat tranzacția de preluarea stadionului Farul, actual Gheorghe Hagi, din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al Municipiului Constanţa. Pe atunci, primarul Decebal Făgădău a anunțat că va investi serios în vederea aducerii stadionului la standarde europene, având în vedere starea de degradare în care acesta se afla. Iată că promisiunile administrației locale par să prindă contur. Primăria intenționează să achiziționeze lucrări de reparații pista de atletism din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”. În acest sens, consultă constănțenii cu privire la determinarea valorii estimate privind solicitarea de soluții tehnice incluzând și oferte de preț pentru achiziția lucrărilor de reparații pista de atletism.

Pista este amplasată în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”, fostul Farul, situat pe str. Primăverii nr. 2-11. Pista este formată din pardoseală sintetică turnată, Conipur SW, un sistem tip sandwich, având un prim start format din granule reciclate și un strat superior din poliuretan amestecat cu granule EPDM și granule cauciuc reciclat amestecat cu binder. Stratul final este format din poliuretan cu o grosime de 3mm, culoarea albastră. Se solicită înlocuirea bucăților de pardoseală și a marcajelor deteriorate. Orice persoană interesată poate vizita terenul în zilele de luni-vineri între orele 08.00-16.00 cu programare la numărul de telefon 0763689868 –Țăranu Alexandru. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite soluții tehnice conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: alexandru.taranu@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51, până pe 29 august.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste ratati care il injura pe Hagi. Viemilor, de voi nu a auzit nimeni vreodata, pe Gica il stie toata planeta. Sunteti niste gunoaie, comentatorii pulii.
1
0
Puletilor , stadionul este FARUL , a fost numite GH hagi dar Gica si-a luat oile si s-a mutat la Oividiu acolo sa le pasca pe camp. acum este farul lui Marica .
0
1
Hai Faru ' Muye fagabou muye psd. Ti ai draq de atarnatori hoti si koorve. Tara de secaturi
8
4
Bai ziaristilor de la replica vedeti ca la cata minte are Hagi asta o sa va ceara daune pentru imaginea lui fiindca ati denumit stadionul Gheorghe Hagi fara sa il intrebati si pe el daca vrea,asa ca puneti mana si corectati.
9
4
Fagadau, lasa n plm pista si pune mana si darama l si fa altul.ai bani euuropeni ai fonduri pe mana fmm de incompetent.tribunele se surpa si tu schimbi pista.asteptati sa se darame ca sa puneti mana pe baza sportiva sa mai trantiti 2 3 blocuri tu va n gura de derbedei.stadion nou la tg jiu alexandria tr magurele samd iar la cta se darma.in iad sa ardeti voi si familiile voastre de fii de tarfe.hotilor.nimic nu ati facut.ati furat si atat.huaaaaaaa mooe psd mooe stroe brailoiu fagadau si toata sleahta de incompetenti din cjc si primarie
20
4
Nici mie nu-mi place hagi, dar in cazul stadionului nu e deloc asa. Hagi nu si-a dorit, dar atat a stat Franculeasa cu CJC-ul pe capul lui incat a acceptat pana la urma. Dupa 2-3 ani cine a vrut sa-i retraga numele? Aceeasi oameni care-l chemasera de prima data. Niste jeguri politruce care sperau ca fac si ei niste voturi pe spinarea lu hagi. De preluarea stadionului nu s-a discutat la niciun moment.
19
0
Farul echipa de mana a 8a B ultima banca randul de la geam joaca pe un stadion denumit GH HAGI,cu speranta ca poate intr o zi o sa ajunga sa realizeze toti,echipa,staff tehnic,management,patronat ca n au cum in 20 campionate de acum inainte sa atinga 20 % din performanta unui singur om,GIGA HAGI !
11
4
SE NUMESTE GHEORGHE HAGI TONTULE ,
13
3
a fost o alta marlanie nereusita a makidonului care dupa ce a ciordit hotel bucuresti a vrut sa fure si stadionul dupa modelulu trasat de cur mustacios tiriac
6
16
Nu se numeste GH hagi puletilor!! FARUL
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389