REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Plaja Modern, PLINÄ‚ OCHI de maÅŸini! BreÅŸa de acces pe nisip: plaja 3 Papuci

Plaja Modern, PLINÄ‚ OCHI de maÅŸini! BreÅŸa de acces pe nisip: plaja 3 Papuci

Replica API 11 iunie 2018 | 00:00 799

Teoretic, pe plaja Modern nu poţi intra cu maşina. E interzis prin lege şi rişti amendă usturătoare; în plus, în zonă este montată o barieră.

De dată recentă, un manelist care şi-a filmat un videoclip cu maşina pe plajă, declara că i-ar fi plătit băiatului de la barieră, să îi permită accesul. După acest incident, "băiatul de la barieră" cu siguranţă că şi-a învăţat lecţia. Dar, surpriză! În cursul zilei de duminică, plaja Modern era înţesată de autoturisme, după cum se poate sesiza în imagini!

Însă, ele nu au pătruns pe nisip pe la barieră. Fetele şi băieţii descurcăreţi (nu cumva să le scadă burta mergând pe jos!) au folosit o altă cale de acces: pe la plaja 3 Papuci! De aici, au traversat o întreagă porţiune de plajă pentru a poposi, care cum a poftit, la Modern. O adevărată cireadă, nu-i aşa?

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde este faruk?
0
0
Care este problema masinilo? Acolo este un drum tehnologic nu este plaja. Pe acolo ar fi trebuit, prin reabilitarea acestui drum tehnologic, sa treaca soseaua de coasta. Asa ca mai bine va in formati inainte de a scrie cacaturi.
4
7
Chiar nu vad legatura dintre masinile parcate pe plaja si subspecia cu branza intre dinti, atat de criticata mai jos.
10
3
Sa vina domne POLITIA sa ceara spaga !
7
0
Ziarul asta e un wc in care se deversa toate frustrarile nemultumitilor. Inainte de rasa, culoare, locul unde ne-am nascut, suntem oameni. Cand veti avea creierul necesar sa acceptati oamenii din jurul vostru atunci veti fi cu adevarat liberi. Pana atunci sunteti sclavii frustrarilor voastre si ale gandurilor negre. O zi buna
6
11
machidoni laudarosi,,,,,sunteti vai mama voastra ,hoti,zgarciti,urati si prosti.
11
1
Amenda usturatoare ii va trezi la realitate si respectarea legii.Legea sa fie aplicata !
18
1
Unde sunt autoritatile sa ii amendeze?
13
1
si Politia e oarba ?
14
0
Mai pune mana pe carte mucan prost ! Ce tara avea romania ca sa primeasca machedonii ?! In dobrogea populatia de romani era minoritara..si acum ce facem ca sa revendicam dobrogea..aaa pai astia machidonii nu stiati ca sunt romani ?! Norocu vostru ca au avut unii minte pe la bucuresti si au imprastiat machidonii prin tara si au adus o gramada de moldoveni ca sa,ma echlibreze lucrurile ca altfel plateati taxa la cernavoda..
2
23
make taci ca daca nu te primeau romanii la ei in tara sa i furi acum dansai pe granita albaniei
31
3
asta e natia cu astia defilati. ti ai dreaq de hoti si koorve.
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218