REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PLUS Constanța și-a desemnat noua conducere

PLUS Constanța și-a desemnat noua conducere

Replica API 5 august 2019 | 00:00 563

Peste 190 de membri ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) s-au întâlnit ieri pentru a alege structurile partidului pentru următorii 2 ani. Cei prezenți au trebuit să desemneze președintele PLUS Constanța, biroul județean, comisia de arbitraj și integritate, comisia de cenzori, precum și delegații pentru Convenția Națională care va avea loc în luna noiembrie, la București.

Ședința a fost moderată de către coordonatorii regionali Ovidiu Țentea și Dan Ionescu. La începutul întâlnirii a fost transmis un mesaj din partea lui Dacian Cioloș care a arătat importanța mobilizării, dar și a unității pentru organizarea partidului prin crearea unei structuri județene puternice.

Pentru conducerea filialei județene și-au depus candidatura patru persoane: Lucian Muflic, Adrian Gorcea, Iulian Călin și Florin Stoian. În urma exprimării votului, membrii PLUS Constanța au ales să fie reprezentați de: Lucian Muflic - președinte al filialei județene; Sorin Iacob - secretar general, Nora Pârlea - responsabil strângere de fonduri, Emilia Ceapă - responsabil comunicare, Dan Luca - trezorerie; Cosmin Scripcaru, Monica Dima, Mihaela Cîlț și Monica Nedelcu – membri ai Biroului județean; Daniela Mircea, Monica Moroianu, Dinu Efrim – membri ai Comisiei județene de integritate și arbitraj; Rita Chirilă, Ancuța Drăgan, Adina Petre - membri ai Comisiei de cenzori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sobolanilor
1
0
ipocrizia e mare. Poate ne spune don Muflic cum a reusit sa isi faca clinica Aqua Clinic in trotuar vis a vis de spital?pe spatiu verde plus trotuar???dand spagi probabil?Si cum poate sa aina si job la spital si la clinica privata si profesor la facultate. E cu siguranta un geniu. Poate locul lui e la NASA nu la Plus.
1
0
toti sug poopoooola.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272