REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PMP şi ALDE au ‘trântit’ un proiect şi la Năvodari: consilierii PSD n-au fost de ajuns pentru prelungirea mandatelor din C.A.-ul Termica

PMP şi ALDE au ‘trântit’ un proiect şi la Năvodari: consilierii PSD n-au fost de ajuns pentru prelungirea mandatelor din C.A.-ul Termica

Replica API 25 iulie 2019 | 00:03 644

ZI NEAGRĂ pentru PSD la Constanţa

ZI NEAGRĂ pentru PSD la Constanţa

Probleme pe linie pentru PSD Constanţa! După circul de la Consiliul Judeţean Constanţa, când “aliatul” PMP s-a răzvrătit şi a votat împotriva unor proiecte, şi la Năvodari s-a petrecut ceva similar, în şedinţa Consiliului Local de miercuri, 24 iulie. Proiectul numărul 2 de pe ordinea de zi, iniţiat de primarul PSD Florin Chelaru, privind prelungirea mandatelor membrilor Consiliului de Administraţie de la Termica Năvodari, nu a trecut de votul aleşilor locali. Mai exact, au votat “pentru” doar aleşii locali de la PSD, iar restul – opoziţia, inclusiv PMP, s-a abţinut. Ba, poate fi remarcată o premieră: ALDE a votat altfel decât PSD şi la Năvodari!

Consilierul PMP Costel Aurelian Dumitraşcu a explicat situaţia, imediat după şedinţă: „Pe ordinea de zi de astăzi am avut un proiect de hotărâre prin care să le prelungim mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la Termica Năvodari cu încă patru ani de zile. Pentru că la anul vom avea alegeri locale și implicit alți membri în Consiliul Local, nu am considerat că este normal să le oferim noi încă de pe acum mandat pentru incă patru ani, ci doar încă unul, cât timp mai durează și mandatul nostru. Tocmai de aceea am propus astăzi un amendament prin care să le fie prelungite mandatele doar un an de zile, însă propunerea mea a fost susținută doar de șapte consilieri, cei nouă consilieri psd prezenți abținându-se. Pentru că propunerea mea nu a trecut, proiectul de pe ordinea de zi a fost votat doar de cei nouă consilieri psd, noi ceilalți șapte abținându-ne. Pentru că n-a fost susținut de două treimi din consilierii prezenți, proiectul n-a trecut iar mandatul membrilor Consiliului de Administrare de la Termina Năvodari a expirat începând de ieri. Recunosc că decizia mea a fost luată și în urma discuțiilor cu colegii din partid, dar și cu năvodărenii care s-au plâns de-a lungul timpului de calitarea lucrărilor făcute de Termica, dar și de întârzierile acestora. Consiliul Local a bugetat Termica Năvodari de mai bine de jumătate de an pentru a putea cumpăra vidanjele promise de ani de zile pentru a ajuta populatia care nu este racordată la sistemul de canalizare, dar acestea n-au fost achiziționate nici până acum. În plus, un consilier local lucrează de luni de zile la un dosar pe fonduri europene pentru ca societatea Consiliului Local să construiască o fabrică proprie de asfalt, conducerea Termica Năvodari dovedind că nu se zbate pentru acest lucru”.

Facem precizarea că membrii C.A. Termica Năvodari sunt următorii: Marian Surdu, Adrian Mihăilă, Nicoleta Stoica, Constantin Jurubiţă, Ion Apostol.

Iată fragment din proiectul care a „picat” la vot (click pe imagine!):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot posta mesajul, dc?
0
0
Surdu cel mai libidinos om si antipatic !! Linge oale..
0
0
Hotiiiiiiiiiii
0
0
o gasca de inculti fara scoala fara caracter in frunte cu hotul de surdu sa vina dna-ul sai verificeceau facut cu banii!
2
0
acesti lingai o sai gasim pe langa primarie multa vreme. Stau ca mustele. hooooo
2
0
foarte bine, acasa la cratita si la matura cu ei
3
0
Eu sunt cel mai prost consilier si din cauza asta mananc cacat
2
2
Cum sa le prelungesti mandatul in iulie, retroactiv ? Daca nu au avut mandat din aprilie cum si au incasat indemnizatia? Si din aprilie 2019 pana in iulie 2023 sunt mai mult de 4 ani!!!!
2
0
Doamna Cucu unde ti-a spus retardul de Aurelian astea? In sufrageria de la apartamentul nou sau ai trecut pe la el pe la servici?
2
2
Alt mancator de cacat ? Vor ei la putere ? Vor ciolanul !
5
5
O tara condusa de Usr Pmp Plus Pnl ar fi un haos - un fel de Conventia Democrata. Nici bine nu au luat si ei vreo 2-3 procente in plus ca au si inceput haosul. Asta e un pusti care statea la spart seminte si acum are aere de primar. O sa vezi tu primarie cand o sa ajunga Tomac sau Udrea ta presedinte !
4
6
babaiatule ce au ajuns unii ba... mihaila primea chei de la masini sa le spele la picioru podului langa Delfinu'.. plimbator de acte.. mare administrator tabara de copii Delfinul, adus de mila acolo si surdu militianu ciorditor de la depozitul de marfa. Isi debransa 5 luni utilitatile si statea in baracile alea putrede in perla. baietii s-au ajuns acum sunt mari directori la termica navodari.
5
1
ALDE o sa beleasca totul fiindca daca se rupe de PSD este nimeni si pierde toate functiile din judet. Pentru cine nu stie de cand au ajuns la putere din toate functiile in Jud Constanta ALDE are 75% iar PSD 15% restul sunt la partidele de opozitie. In aceste conditii membri PSD asteapta ca Nicu sa-l zboare pe motan.
3
1
Vorbim dupa 30 august cand o sa fie nea Nicu Presedinte PSD Constanta.
2
4
Dumitrascu primar !
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218